Wkunl

Hoe om uit te zoomen van de hoofdmenu op ipod touch zonder het wissen van alle gegevens

Hebt u per ongeluk inzoomen op het menuscherm op uw iPod Touch en vergeten hoe je het deed? Maak je geen zorgen! Dit artikel zal u door hoe je het stap-voor-stap op te lossen zonder alles te verwijderen op je iPod.

Stappen

Hoe om uit te zoomen van de hoofdmenu op ipod touch zonder het wissen van alle gegevens. Schakel uw ipod touch, tenzij je al hebt ingeschakeld.
Hoe om uit te zoomen van de hoofdmenu op ipod touch zonder het wissen van alle gegevens. Schakel uw ipod touch, tenzij je al hebt ingeschakeld.
 1. 1
  Schakel uw ipod touch, tenzij je al hebt ingeschakeld. Als het op is gaat u naar stap 4.
 2. 2
  Proberen om het scherm te tikken met 3 vingers, moet het scherm zoomen.
 3. 3
  Als u een toegangscode nodig, na het starten van het vasthouden van de onderkant van het scherm tot "5" wordt weergegeven in het midden van het scherm.
 4. 4
  Druk 3 keer op de knop Verwijderen om ervoor te zorgen dat de code leeg is, voer dan uw code.
 5. 5
  Vind het menu "instellingen" en tik erop.
 6. 6
  Scroll naar beneden totdat u "algemene" en tik erop.
 7. 7
  Houd nu de onderkant van het scherm totdat het stopt met bewegen, dan scroll naar beneden naar de bodem.
 8. 8
  Tik op "reset".
 9. 9
  Eenmaal in het menu "reset", wees voorzichtig met wat wordt getikt. De bovenste knoop leest "Reset All Settings ', en deze knop wordt uw iPod Touch instellingen resetten zonder het wissen van alle apps, muziek, video's, enz. Dit is wat je tikt.
 10. 10
  Echter, de onderstaande knop leest "alle inhoud en instellingen wissen". Druk niet op deze knop! Het stelt je iPod naar de fabrieksinstellingen en worden alle gegevens zoals muziek, video's, apps, notities, enz. maar u moet uw toegangscode in te voeren. Als het niet werkt, probeer dan de hele zaak opnieuw.

Tips

 • Probeer eerst het scherm te tikken met 3 vingers. Dit is hoe om te zoomen of uit te zoomen wanneer u inschakelt inzoomen in de instellingen (instellingen-algemeen-toegankelijkheid-zoom).
 • U kunt ook gewoon plug je iPod in iTunes op uw computer en volg dit artikel (je hoeft niet te typen in uw iPod toegangscode om dit te doen) http://support.apple.com/kb/ts3129
 • Ook kunt u zet het gewoon uit en weer aan. Als het te wordt ingezoomd op 'Slide to Power Off', de home-knop en de vergrendelknop voor een beetje ingedrukt te houden (het duurt een tijdje) opnieuw gestart.

Waarschuwingen

 • Druk niet op 'Wis alle inhoud en instellingen "! Hiermee worden alle gegevens op de iPod Touch te wissen en je zal heel verdrietig.