Wkunl

Hoe om te stoppen met spam

In het internet tijdperk, niet alleen bent u vechten ongewenste e-mail in uw mailbox, maar je hebt ook nog exorbitante hoeveelheden spam in je virtuele inbox. Naast het feit dat vervelend, kunnen deze e-mails virussen en spyware te introduceren in uw computer. Hoewel er verschillende manieren om spam te bestrijden, hier is een blik op enkele van de beste manieren om dit te doen.

Stappen

Hoe om te stoppen met spam. Kijk voor waarschuwingsborden.
Hoe om te stoppen met spam. Kijk voor waarschuwingsborden.
 1. 1
  Kijk voor waarschuwingsborden. Er zijn drie eenvoudige manieren om te proberen om te zien of een e-mailprogramma is spam.
  • Kijk naar de "persoon" naam. Wanneer we kijken naar uw e-mail, goed kijken naar de persoon of de robot "naam". De meeste spam wordt genoemd met een voornaam en een achternaam (voorbeelden: Morgan Freeman, Taylor McJessie). Kent u de naam herkennen? Zo niet, is het waarschijnlijk spam. Vergeet niet dat de meeste boodschap gebruikers gebruiken bijnamen.
  • Kijk naar de tijd dat de e-mail is verzonden. De meeste spam wordt verstuurd 00:00-04:00
  • Kijk naar de bestandsgrootte. Bijna alle spam wordt 3 KB. De meeste spam wordt een kleine zin als bevatten "Hey, ik ben Victoria, wanna date," en een link naar een webpagina. Aan het einde van de verbinding, zal een combinatie van willekeurige letters zijn. Klik niet op de link.
  • Als je hebt gedaan de drie bovengenoemde dingen en je bent nog steeds niet zeker, klikt u op het bericht. Klikken op het bericht zal niet schadelijk voor niets, maar als er een link, klik dan niet op het.
 2. 2
  Stoppen met het publiceren van uw e-mail adres op een openbaar forum of website. Er wordt geschat dat 95% van alle ongewenste e-mail wordt veroorzaakt door een persoon die openlijk zijn of haar e-mailadres onthullen. Er zijn vele robots en scripts die websites automatisch te scannen voor e-mailadressen. Ook, soms is de mens eigenlijk pak e-mails off websites om ze te gebruiken voor inschrijvingsaanbiedingen om gratis spullen (iPods, Ringtones, televisies, enz.) te krijgen.
  • Als u contactgegevens moeten verschaffen, probeer het uit te schrijven op een creatieve manier, zoals (me [at] yahoo [punt] com). Er zijn alternatieve manieren van het tonen van uw e-mailadres, terwijl waardoor het moeilijk voor spambots, om het te oogsten. Dergelijke methoden omvatten het gebruik van image foto van uw e-mailadres of het gebruik van JavaScript om dynamisch te construeren het display van uw e-mail.
 3. 3
  Vermijd bepaalde sites en software programma's. Deze omvatten het volgende:
  • Populaire nieuwsgroepen. Robots schuren vaak deze lijsten voor adressen.
  • Software zoals BonzaiBuddy of soortgelijke programma's. Als deze bedrijven niet onmiddellijk uw informatie te verkopen aan een spam-bedrijf, ze zijn dochterondernemingen van spam bedrijven zelf en de software is spyware.
  • Chatrooms zoals Yahoo! Chat of IRC. Spammers of spambots zijn actief mijnbouw in populaire chatrooms zoals AOL en Yahoo! chats, waarin e-mailadressen correct gewoon kan worden geraden door het toevoegen van de proper@whatever.com om de gebruikersnaam van een chatroom bezoeker.
 4. 4
  Gebruik het blokkeren van spam gereedschappen. De meeste web-mail providers bieden hen, of je kunt er een te downloaden.
  • Gebruik de 'Dit is spam "knop als uw e-mailprovider heeft er een. Dit legt de e-mail om hun spam-control mensen die zorg kunnen nemen van het bedrijfsleven en het verbeteren van hun anti-spam filters.
  • Als je een Yahoo!-account, kunt u Yahoo! 's wegwerpcamera adressen methode te gebruiken.
  • Gebruik Spam Gourmet, of anderen als het, met alle e-mailaccount
  • Als u MS Outlook, probeer dan het installeren van een spamfilter plugin, bijvoorbeeld Spamaid of Spamreader
  • Gebruik de lijst blokkeren en alleen toevoegen domeinnaam van de spammer. (Dit kan echter niet zo effectief, omdat spammers normaal gebruik van tijdelijke adressen).
  • Binnenkomende e-mails die in uw adresboek en hebben alle anderen zetten in een map "Ongewenst", waar u door kunt scheren snel en regelmatig te wissen.
 5. 5
  Spam rapporteren. Voordat u uw spam, wordt verzocht uw spam te verwijderen: spam@uce.gov want dit is de Spam box voor de FTC (Federal Trade Commission). Mail gestuurd naar dit vak wordt onderzocht. Als het inderdaad spam, kan de oorspronkelijke afzender in rekening gebracht 375€ per e-mail. Hoe meer e-mail die ze krijgen van verschillende gebruikers, maar hetzelfde spammer, het meer is het waarschijnlijk te worden onderzocht.
 6. 6
  Gebruik wegwerp adressen aan bronnen van spam te identificeren en af te schudden. Heb je al een hoofdaccount.
  • Maak een aparte rekening voor verschillende doeleinden (een voor vrienden, een voor entertainment sites, een voor uw financiële websites, enz.).
  • Stel al die adressen om de mail door te sturen naar uw hoofd account, zodat u niet hoeft om meerdere accounts te controleren.
  • Als u begint met het ontvangen van spam door middel van een van je wisselt, kunt u deze traceren naar een van uw besteedbaar adressen en gewoon dat account verwijderen.
  • Bijhouden welke groepen van ontvangers terug de meeste spam en meer selectief.
 7. 7
  Vermijd te klikken op links in wiki essays. Een actuele spam aanval gaat "essay spammers", waar spammers plaatst willekeurige links naar sites met betrekking tot essay-schrijven diensten. Een andere spam aanval is spambots scheppen willekeurig pagina's met betrekking tot onderwerpen als UGG laarzen. Deze pagina's omvatten ook willekeurige links naar andere onderwerpen, ongeacht of ze zijn gerelateerd aan het onderwerp of zelfs geplaatst in een grammaticaal coherente manier.

Tips

 • Als u een e-mail adres om een ​​online account te geven en u niet wilt dat ze naar je echte adres hebt, kunt u name@mailinator.com gebruiken. U hoeft niet het opzetten van een account bij mailinator.com, kijk maar de inbox voor welke naam u hebt gekozen.
 • Er zijn twee dingen die je kunt doen om uit te vinden als je een oogst probleem hebt tot uw e-mailadres of website.
  • Als je een website hebt, opent u uw Contactpersonen pagina in een browser zoals Firefox en onderzoekt de pagina bron dan. Dit is meestal te vinden onder Beeld> Pagina Source. Op het raam bron, Druk op Control-F (vinden) en voert u een @-symbool. Druk op enter. Blijf drukken op F3 (zoek opnieuw) tot u alle @ 's heb gevonden in de code. Maak een notitie van eventuele die eruit zien als e-mailadressen. Als deze gevonden worden, contact opnemen met uw website beheerder en aandringen deze websites worden beschermd tegen spam oogsten.
  • Zoeken naar uw e-mailadres in Google, of een grote zoekmachine. Als u vindt dat de bron van een pagina vermeld uw adres heeft gekregen op het, contact opnemen met de eigenaren van al die pagina's en krijgen ze te verwijderen of bescherming van uw adres.
 • Overwegen om een ​​Gmail-account. Gmail heeft een vrij goede spamfilter. Bijna alle van de spam gaat in je spambox waar het automatisch wordt verwijderd na 30 dagen, zodat u nooit zelfs maar te kijken naar het.
 • Als u zin ​​te sluiten bij een directory, BBS of sociale site, wilt u misschien een zoekopdracht op internet van de site voor alles kijken als e-mailadressen eerst doen. Als u vindt tal van adressen, dan is de site is niet veilig en je moet ze niet je gegevens te geven!

Waarschuwingen

 • Reageer nooit op spam (zelfs niet op "verwijderen" van uw e-mailadres in de lijst). Ze zullen alleen u meer te sturen, omdat ze weten dat je bestaat. Ook het antwoord adres is waarschijnlijk nep.
 • Wees ervan bewust dat iedereen kan zien de e-mail verzonden naar mailinator.com of ze kan raden welke naam je gebruikt. Ook mailinator.com houdt alleen e-mails voor een paar uur en strips automatisch eventuele bijlagen.