Wkunl

Hoe maak je een forum aan te maken

Op een gegeven moment, moest je speciale kennis over web programmeertalen om een ​​internet forum online te creëren. Dingen zijn een stuk makkelijker geworden deze dagen, met veel nieuwe manieren van het creëren van forums voor feedback, zonder ooit te hebben om een ​​nieuwe taal te leren. Volg deze stappen en je krijgt alle feedback die u zoekt, en nog wat!

Stappen

Hoe maak je een forum aan te maken. Registreer een domeinnaam bij een gastheer die PHP ondersteunt.
Hoe maak je een forum aan te maken. Registreer een domeinnaam bij een gastheer die PHP ondersteunt.

Methode een: het hosten van een forum op uw eigen domein

 1. 1
  Registreer een domeinnaam bij een gastheer die PHP ondersteunt. Veel diensten bieden een plek om je BBS hosten, en in het algemeen bieden gegarandeerde uptime, eenvoudige installatie, domeinnamen, en klantenondersteuning. Veel forum hosting providers nu ook een dienst die forum installatie van 2 van de meer populaire forum software applicaties, SimpleMachines en phpBB (zo ja, volg je hosts instructies voor het installeren en sla vervolgens naar het login gedeelte van de instructies hieronder). Automatiseert
 2. 2
  Downloaden forum software. Overweeg gratis open source software die is zeer goed ondersteund, zowel in termen van ontwikkeling en maatschappelijke ondersteuning.
 3. 3
  Download een client. U heeft deze nodig om uw PHP content te uploaden naar uw host.
 4. 4
  Maak een MySQL database. Stel deze op uw host via het configuratiescherm van uw domein.
 5. 5
  Stel uw forums. Ga naar example.com / forumdirectory / install.php te installeren en configureren van uw forums.
 6. 6
  Als u gebruik maakt phpbb: In je FTP client, ga naar config.php> Eigenschappen en stel de CHMOD instellingen tot 666.
  • Volg de instructies op install.php.
  • Na het afronden van de installatie, gaat u naar de CHMOD instellingen van config.php en verander ze naar 644 (indien u gebruik maakt van phpBB 2).
 7. 7
  Ruimen tijd. Wis de install en contrib directories.
 8. 8
  Log in en pas
  • Ga naar example.com / forumdirectory / index.php.
  • Log in en ga naar het admin panel om uw forum aan te passen.

Methode twee: de hosted forum op een subdomein

 1. 1
  Bezoek een forum hosting service. Er zijn veel om uit te kiezen, gewoon zoeken naar "gratis forum host." Hoewel het hosten van uw forum op uw eigen domeinnaam, zoals hierboven beschreven, de voorkeur als u het domein (niet het forum gastbedrijf) beheersen.

Tips

 • Als je niet erg technisch, kunt u zich registreren op een site die automatisch kan het opzetten van een forum voor u.
 • De meeste experts raden het krijgen forum hosting op uw eigen domeinnaam als toen u de naam, die niet alleen ziet er professioneler aan je forum leden, maar je kunt het forum en de URL naar een andere hosting provider als je ooit willen bezitten.
 • Als u wilt dat het forum op uw eigen computer te draaien voor de ontwikkeling redenen, testen, aanpassen, enz., dan zien hoe je apache, mysql, php, en phpmyadmin op een windows pc installeren.
 • Als u Mozilla Firefox als browser gebruikt, probeer dan voor uw ftp add-on.

Waarschuwingen

 • Alle forum software is op een gegeven moment kwetsbaar voor hacks, maar houden van uw forum-software up-to-date is een goede manier om te helpen problemen te voorkomen.
 • U zult minder van worden gedacht door de web programmeren community als je software te gebruiken in plaats van je eigen script.
 • Kunt u worden blootgesteld aan harde taal, maar veel van de forum software stelt u in staat om bepaalde woorden die kunnen helpen verbieden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een host die PHP ondersteunt
 • Een FTP-client
 • Kennis van hoe CHMOD.