Wkunl

Hoe maak je een forum handtekening maken

Ben je op en merkte iemands bericht geweest met een rechthoekig beeld op de bodem met hun naam? Heb je ooit wilde om de afgunst van je mede forumers zijn? Heb je ooit wilde gewoon je berichten te houden van het kijken gewoon saai? Zoek niet verder!

Stappen

Hoe maak je een forum handtekening maken. Zoek uit wat de regels je forum kunnen hebben over afbeelding handtekeningen.
Hoe maak je een forum handtekening maken. Zoek uit wat de regels je forum kunnen hebben over afbeelding handtekeningen.
 1. 1
  Zoek uit wat de regels je forum kunnen hebben over afbeelding handtekeningen. Zij kunnen meestal niet toestaan ​​beelden breder dan 500 pixels, of degenen met een bestandsgrootte van ongeveer 1 MB. Voor sommige andere forums, ze automatisch de grootte van uw afbeelding aan te passen aan hun specifieke bestandsgrootte.
 2. 2
  Kies de afbeelding die u wilt voor uw handtekening. Het kan een grappige screenshot u gevonden zijn, een animatie van een tv-show, een humoristische fragment uit een webcomic, of zelfs gif-formaat beelden zijn geweldig. (Zorg ervoor dat attributie regels volgen om inbreuk op auteursrechten te voorkomen)
 3. 3
  Upload uw afbeelding. U kunt het uploaden van een foto-sharing site, zoals Photobucket, Imgur of Tinypic, etc. Forums hebben slechts een beperkte bandbreedte, zodat ze niet rechtstreeks tot het uploaden van afbeeldingen.
 4. 4
  Kopieer de juiste URL voor uw afbeelding.
 5. 5
  Ga naar het gedeelte 'accountinstellingen' van het forum en klik op "edit signature" of iets in die aard.
 6. 6
  Plaats de link in het tekstvak.
 7. 7
  Nu genieten van uw nieuwe handtekening!

Forum handtekening hulp


Tips

 • Je forum kan een thread gewijd aan goede forum handtekening. Als je een grappige genoeg handtekeningen te creëren, dan kan het eindigen in daar!

Waarschuwingen

 • Sommige forums staan ​​niet toe dat u uw handtekening in uw berichten zetten als je een nieuw lid. En sommige forums geen handtekeningen toe helemaal.
 • Nogmaals, contact op met de regels voor het maken van uw handtekening. Je wilt niet in de problemen komen door de beheerders.
 • Kijk uit over het plaatsen van dingen in uw handtekening ruimte die kan beledigen.