Wkunl

Hoe om spaties in HTML invoegen

HTML negeert ruimten. Meerdere ruimten gewoonlijk gemaakt door de spatiebalk, de Tab-toets en de Enter-toets worden allemaal genegeerd als je code te schrijven. HTML interpreteert zoals beroertes als witruimte - nuttig voor u om uw code te organiseren, maar inconsequent voor wat je gaat om te laten zien. Als je meer wilt dan een ruimte weer te geven tussen de stukken tekst, woorden, letters, leestekens of elders, moet u hen binnen coderen Lees verder om erachter te komen een groot aantal eenvoudige oplossingen, afhankelijk van wat uw tekst nodig.

Stappen

Hoe om spaties in HTML invoegen. Plaats de HTML-entiteit waar je zou willen om een enkele spatie ("nbsp" staat voor niet-spatie) toe te voegen.
Hoe om spaties in HTML invoegen. Plaats de HTML-entiteit waar je zou willen om een enkele spatie ("nbsp" staat voor niet-spatie) toe te voegen.

Het toevoegen van een singlety

 1. 1
  Plaats de HTML-entiteit waar je zou willen om een enkele spatie ("nbsp" staat voor niet-spatie) toe te voegen.
  • Gebruik is nuttig in situaties waarin je moet alleen een of twee spaties tussen letters of woorden om stilistische of esthetisch effect.
  • Bijvoorbeeld, als je een bepaald deel van je tekst wilde lezen met twee spaties na een periode - zoals in ". Hallo hoe gaat het? ' - Je zou moeten elke extra periode coderen in als volgt: "Hallo, hoe gaat het.? '

Paragraaf spatiëring toe te voegen met behulp van HTML

 1. 1
  Plaats <p> voordat de tekst wilt u opgemaakt als in paragraaf vorm.
 2. 2
  Plaats <p> aan het begin van elke paragraaf.
 3. 3
  Gebruik </ p> naar binnen gluurde. Hij merkte het slot geknoeid was en de winkel was nogal rommelig. <p> John begon te groeien ongerust, en besloten om de lokale politie te bellen. </ P>

Het toevoegen van labels voorzien ruimten met een HTML-entiteit

 1. 1
  Gebruik vier of vijf vaste spaties om een tabblad toe te voegen. De code ziet er als volgt uit:.
  • Er is geen goede html-code voor een tabblad. Als u nodig hebt om tabs te gebruiken heel wat die u weergeeft, overwegen formatteren mogelijkheden van CSS-code.

Het toevoegen van regeleinden met HTML

 1. 1
  CV invoegen waar je graag een regeleinde weergeven.
  • Als u dubbele regelafstand met deze methode, moet u twee regeleinden toe te voegen - <br> - een om rekening te houden met het verplaatsen van de volgende regel en een andere om die lijn te slaan.

Het weergeven van tekst als geschreven met behulp van HTML

 1. 1
  Plaats <pre> voordat de tekst die u wilt weergeven als geschreven, of "vooraf opgemaakte." Om tekst weer zoals geschreven, of om preformat, betekent dat de witruimte die normaal niet zou geven zal. Elke spatiebalk of voer toetsaanslag wordt weergegeven als in een tekstverwerker.
 2. 2
  Gebruik </ pre> om de preformating beëindigen.
  • Deze methode is vooral nuttig wanneer het proberen om poëzie of code showcase.

<head> <style>

 body { background-image: url (bgh.jpg);  background-size: 100%; achtergrond-oorsprong: inhoud; background-repeat: no-repeat; } 
 </ Style> 

</ Head> <body>

<body background="bgh.jpg">

<a href="Iw=="> huis </ a>

<a href="Iw=="> Galerij </ a> <a href="Iw=="> Over </ a>

<a href="Iw=="> Contact </ a

</ Body>

Tips

 • Schrijf altijd uw HTML in een code-editor of gewoon tekstbestand. Het schrijven van de code in een gewone tekstverwerker document kan leiden tot fouten, zoals tekstverwerkers neiging om hun eigen code hebben dat ze toe te voegen aan tekst.
 • Als het formatteren leden, er rekening mee dat de hoeveelheid ruimte tussen elke paragraaf wordt bepaald in je CSS-code.
 • Als u vindt extra symbolen zweven rond uw code wanneer u dubbelklikt check haar laatste optreden, controleer onafgewerkte code, als een <br plaats van een <br>.
 • Als je een ruimte onderneming die meer holistisch is gerelateerd aan de lay-out van de site, overweeg dan het manipuleren van uw CSS-codering.
 • Merk op dat vooraf opgemaakte tekst zal de meeste kans hebben een ander lettertype en breedte dan de gewone tekst.