Wkunl

Hoe om gratis wifi te krijgen van uw stad of gemeente

Gratis stadsbreed en gemeentelijke is sneller dan ooit groeit met nieuwe binnenstad hotspots opduiken elke dag. Hoewel deze netwerken bieden een grote openbare dienst, dekking strekt zich meestal slechts een beperkte afstand voorbij Main Street. Leer hoe te vinden en verbinding maken met uw lokale gratis WiFi-netwerken.

Stappen

Hoe om gratis wifi te krijgen van uw stad of gemeente. Weten welke bedrijven altijd gratis wifi.
Hoe om gratis wifi te krijgen van uw stad of gemeente. Weten welke bedrijven altijd gratis wifi.

Rond de stad

 1. 1
  Weten welke bedrijven altijd gratis wifi. Als gratis draadloos internet wordt meer en meer de gewoonste, bedrijven zijn hard ingedrukt om hun klanten (of voorbijgangers...) gratis, onbeperkt WiFi bieden.
  • Uiteraard, Starbucks, McDonald's, en Panera (om er maar drie) bieden gratis openbare WiFi. Maar misschien ben je cappuchino-ed out?
   • Wegrestaurants, wasstraten, en auto-winkels bieden WiFi om wachtende klanten.
   • Bibliotheken, gemeentehuizen, en zelfs parken beginnen om gratis wifi bieden nu. Het moedigt alle lokale burgers om meer betrokken te raken.
   • Tal van hotelketens beginnen nu te springen op de bandwagon. Doe een minuut van het onderzoek naar uren van goud te vinden.
 2. 2
  Gebruik een hotspot database. Dus misschien bent u niet in de buurt van een Mickey D's (... waar zou dat zijn?) Of je bent gewoon ziek van de geur van koffie in de ochtend. U kunt nog steeds vinden hotspots met behulp van sites zoals WeFi. Ze hebben momenteel een lopende lijst van meer dan 165 miljoen hotspots.
  • Nog steeds niet in de buurt van een hotspot, huh? Betekent niet dat je niet kunt vinden gratis, verborgen netwerken. Afhankelijk van de installatie, kan je NetStumbler gebruiken, iStumble, JiWire, Hotspot Haven, of WiFinder. Tal van apps in overvloed om je uit deze augurk.
 3. 3
  Meld je aan voor loyaliteitsprogramma's en het gebruik coupons. Deze gaat een beetje vooruit denken. Maar als je weet dat je op de signalering in de niet-zo-verre toekomst, laden en registreer je nu.
  • Veel hotelketens hebben loyalty programma's die bieden u gratis Wi-Fi als je lid wordt. Je hoeft niet eens om een ​​kamer boeken!
  • Websites zoals RetailMeNot bieden ook WiFi-coupons van je favoriete hotelketens. En een hele hoop meer handige dingen.
 4. 4
  Krijgen in MAC spoofing. Dit vereist een beetje vindingrijkheid en immoraliteit, maar het zal u om uw einddoel te krijgen. Heiligt de middelen, nietwaar? Als uw WiFi-gebied heeft een tijdslimiet die u gebruikt tot, overwegen MAC-adres spoofing.
  • Download een app zoals MAC Make-up om het proces te rollen te krijgen. Zelfs het veranderen van een getal moet voldoende zijn. U kunt gewoon verbreed uw tijd een beetje of inbreken in andermans MAC-adres dat is betaald voor de WiFi reeds. Het is niet de meest eerlijke van oplossingen, natuurlijk. Maar het zal doen.

Thuis

 1. 1
  Tether uw telefoon. Als je een smartphone, je kon altijd tether uw verbinding met uw computer. Het zal uw telefoon van de batterij en de gegevens uitlekken, maar het zal zeker de truc doen.
  • Het zal waarschijnlijk langzamer dan uw gewone WiFi-verbinding, ook. Maar het werkt vrijwel overal en geen schaduwrijke tactiek te betrekken.
  • iPhone-gebruikers zullen moeten eerst jailbreaken. Android-gebruikers zullen moeten wortel voor WiFi-tethering.
   • Android-gebruikers die niet op een gedeelde data-abonnement kunt proberen gratis derden tethering apps zoals FoxFi of Easy Tether.
 2. 2
  Wifi krijgen van uw kabelmaatschappij. Als je internet via je kabel provider, kunt u toegang tot al hun hotspots hebben en niet eens weten. Dat zou kunnen betekenen dat duizenden en duizenden en duizenden hotspots. Check hun website voor meer informatie.
  • Nog beter, vijf grote providers kunt elkaars klanten te melden op hotspots gratis: Bright House Networks, Cox, Optimum, Time Warner en Xfinity. Riep de CableWiFi project, deze alliantie opent meer dan 100.000 gratis hotspots landelijk.
 3. 3
  Hack weg. Immers, wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen. Als je in een internet noodsituatie, kan dit een van die momenten. Opmerking: deze methode komt niet aanbevolen.
  • Je zult een live cd nodig hebben en weten hoe ze WEA-en WPA-wachtwoord codes te kraken, dus het kan een beetje meer tijd in beslag dan de moeite waard zijn. Afgezien van het ook zwaar wordt afgekeurd, op zijn zachtst gezegd. Het is een optie.

Met een cantenna

 1. 1
  Zoek uit of uw stad heeft een openbaar wifi-netwerk. Controleer of de Wi-FiHotSpotList.com om te zien of uw regio maakt de lijst. Zijn ze steeds meer en vaker.
 2. 2
  Download een gratis wifi finder programma. Vermeld in de bovenstaande stappen, WiFi-finder programma's te vinden, zelfs verborgen netwerken. Er is een app voor vrijwel elke opgezet. NetStumbler.com werkt voor Windows.
 3. 3
  Maak of koop een goedkope directionele draadloze booster cantenna en sluit deze aan op wifi-kaart van uw computer, PCMCIA-kaart, of uw toegangspunt.
  • Een cantenna is letterlijk gemaakt van een blikje. Als u geïnteresseerd bent in deze, maar wil niet een blikje opknoping van uw laptop, het kopen van een kan uw beste route zijn.
 4. 4
  Scan de horizon met uw cantenna. Gebruik uw WiFi vinden van het programma en kijk voor de gratis netwerk u vinden in de directory. Het beste is om de cantenna uit een hoog raam met een duidelijke lijn van het zicht wijzen op het openbare netwerk
 5. 5
  Aansluiten en instellen van uw antenne in de positie die u de beste signaalsterkte. Dit kan een beetje van de meanderende te nemen, maar uw inspanningen zullen binnenkort vruchten afwerpen.

Waarschuwingen

 • Heeft uw buurman WiFi-verbinding niet lenen. Het is illegaal in de meeste gebieden en is een beduidend slechtere voeding dan een router thuis. U kunt ook het niet veranderen of opnieuw opstarten als het naar beneden gaat.
 • Hacken in iemand anders 'computer kan leiden tot ernstige juridische problemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer
 • Een soort van antennes
 • Een WiFi-bevinding programma

Bronnen & citaten