Wkunl

Hoe te onenote draaien op je mac desktop met behulp van vloeistof

Dit is een tutorial over hoe verder te gaan met behulp van OneNote op uw bureaublad zelfs op je mac platform door het omzetten van de web app in een handige desktop-applicatie met behulp van een programma genaamd. Dat is juist, geen behoefte om meerdere besturingssystemen te installeren gewoon een handige link op je desktop.

Merk echter op dat de OneNote Web App werkt alleen indien aangesloten op het internet. Dit is prima als de computer meestal is aangesloten en in gedachten houden dat cloud computing is waarschijnlijk de manier waarop we zijn op weg.

Merk ook op dat de web app is erg nieuw en nog in ontwikkeling. Verwacht niet dat dit voor alle functies van de volledige, betaalde versie van OneNote hebben.

Stappen

Hoe te onenote draaien op je mac desktop met behulp van vloeistof. Uw documenten bekijken en ordenen in de cloud.
Hoe te onenote draaien op je mac desktop met behulp van vloeistof. Uw documenten bekijken en ordenen in de cloud.
 1. 1
  Meld je aan een Windows Live ID aan te maken en je wordt doorverwezen naar de SkyDrive-pagina, of als u al een (als je een gebruiker van Hotmail of Messenger), inloggen en je zult jezelf vinden op de MSN startpagina. Om een ​​of andere reden is er geen directe link van hier naar uw SkyDrive (de cloud waar u toegang tot deze web apps) dus je zal moeten:
  • Klik op de Hotmail of Messenger links op de balk aan de bovenkant van de pagina.
  • Dan zul je zien dat je in Windows Live en je kunt op de link in de werkbalk waarin SkyDrive zegt. Misschien bookmark deze. Als u niet kunt vinden het gewoon op.
 2. 2
  Uw documenten bekijken en ordenen in de cloud. Bovenop de file browser vindt u het woord 'Create:' dan zien de Microsoft pak iconen. Dit zijn de links naar de web apps, zodat u op het pictogram OneNote (de paarse op uiterst rechts) en probeer het uit.
 3. 3
  Nu voor de mac bit; downloaden vocht uit haar website. Hiervoor zou je de gratis versie te downloaden, hoewel voor slechts 5€ 0,99 het heeft een aantal geweldige functies.
 4. 4
  Na het downloaden en installeren, voer het uit en een venster zal komen. Dit zal een proces om de website van apps om te zetten in een desktop-applicatie te activeren. Nu heb je een optie. Voor het vak URL of voeg de url van de bestanden - SkyDrive pagina, zodat u gemakkelijk toegang tot uw bestanden en alle apps of zet de url van de tor app, terwijl in uw notebook.
 5. 5
  De andere dozen spreken voor zichzelf, maar voor de icoon, als je het laat zal het uitgegroeid tot de cloud-pictogram SkyDrive dus bespaar een van deze naar uw computer en in het drop-down kiezen voor 'andere...' en navigeer naar de plaats waar u dit hebt opgeslagen.
 6. 6
  Klik maken, wacht op de magie aan het werk en je hebt zelf je eigen mac OneNote app. Nu alles te doen is is synchroniseer je oude gegevens naar SkyDrive en om het te gebruiken!

Tips

 • Je zou kunnen proberen om dit te doen om alle web apps en SkyDrive, waardoor u het nietje Microsoft Suite en 25gigs gratis opslagruimte op uw desktop.
 • * Merk op dat u het equivalent doen op andere platformen met behulp van gelijkaardige
 • Ook is er een mac app zeer vergelijkbaar met OneNote genoemd. Het is mooi en mac-achtige en een geweldig alternatief.