Wkunl

Hoe maak je inbreuk op het auteursrecht op youtube deblokkeren

Uw video's op YouTube kan ten onrechte wegens schending van het auteursrecht te worden geblokkeerd en u wilt uw video's te deblokkeren, dan is dit artikel zal u helpen. Voordat u de onderstaande instructies er zeker van zijn dat uw video is voor eerlijk gebruik voor doeleinden zoals kritiek, commentaar, verslaggeving over nieuwsfeiten, onderwijs, wetenschap en onderzoek en het gehoorzaamt Fair Use wet. Als de video niet te boven gezegd doeleinden, dan is dit artikel kan u niet helpen.

Stappen

Hoe maak je inbreuk op het auteursrecht op youtube deblokkeren. Meld u aan bij uw account, als je er geen hebt, moet je er een te maken voor dit te laten werken.
Hoe maak je inbreuk op het auteursrecht op youtube deblokkeren. Meld u aan bij uw account, als je er geen hebt, moet je er een te maken voor dit te laten werken.
 1. 1
  Ga naar youtube.
 2. 2
  Meld u aan bij uw account, als je er geen hebt, moet je er een te maken voor dit te laten werken.
 3. 3
  Klik op je accountnaam. (In de rechterbovenhoek)
 4. 4
  Klik op mijn video.
 5. 5
  Zoek de video die wordt geblokkeerd.
 6. 6
  U zult video, subscribe en tekst (video geblokkeerd in sommige landen, alle landen, of verwijderd voor een copyright-claim.) Zien
 7. 7
  Klik op de "view copyright info" knop onder de video's miniatuur.
 8. 8
  Klik ik wil meer weten over het geschil proces te leren.
 9. 9
  Klik neem me aan het formulier.
 10. 10
  Controleer nu 2) deze video maakt gebruik van auteursrechtelijk materiaal...
 11. 11
  In het vak "leg kort" uitleggen waarom u denkt dat uw video in aanmerking komt voor "fair use"
  • NIET kopiëren / plakken "Copyright Disclaimer Op grond van artikel 107 van de Copyright Act 1976, wordt rekening gehouden met fair use voor doeleinden als kritiek, commentaar, verslaggeving over nieuwsfeiten, onderwijs, wetenschap en onderzoek. Fair use is een gebruik toegestaan ​​door het auteursrecht statuut die anders schenden. Non-profit, onderwijs-of persoonlijk gebruik tips de balans in het voordeel van fair use. " in de doos als dat verklaart niet waarom UW video kwalificeert als fair use.
 12. 12
  Ga naar de sectie handtekening en voer je echte naam.
 13. 13
  Op de verklaring van de goede trouw kopie onderaan de tekst.
 14. 14
  Klik op Doorgaan.
 15. 15
  Druk leggen geschil.
 16. 16
  Klik op ok.