Wkunl

Hoe kunt u uw website te optimaliseren

Het creëren van een website die een beroep op zoekmachines kan een uitdaging zijn, maar het is van cruciaal belang als u wilt dat uw website om een ​​gestage stroom van het verkeer te genereren. Dat is waar effectieve website optimalisatie trucs komen inch Dus hoe weet je webinhoud die geschikt voor zowel de spiders van zoekmachines en website bezoekers te ontwikkelen? Er is geen enkele set van trucs en strategieën om te observeren, maar hier zijn vijf eenvoudige website optimalisatie trucs die u kunt gebruiken om uw site aantrekkelijker te maken voor zoekmachines.

Stappen

Hoe kunt u uw website te optimaliseren. Onder andere meta tags en ​​titel.
Hoe kunt u uw website te optimaliseren. Onder andere meta tags en ​​titel.
 1. 1
  Onder andere meta tags en ​​titel. Sommige zoekmachines nog steeds gebruik van Meta Keyword, Meta Description en Title tags om catalogus en te rangschikken webpagina's. Zorg ervoor dat u een title-tag plaats aan de top van elke pagina naar de algemene inhoud van het document te identificeren. Je moet ook schrijven een nauwkeurige meta description tag omdat het vaak gebruikt door zoekmachines om een ​​site in de zoekresultaten te beschrijven. En vergeet niet om een ​​meta keyword tag om de belangrijkste keywords onthullen voor elke pagina spiders van zoekmachines zoeken omvatten. Dit is een website optimalisatie truc die u niet wilt kijken, omdat Meta tags kan de sleutel tot het krijgen van "gevonden" door zoekmachines.
 2. 2
  Plaats trefwoorden strategisch in uw inhoud. Met trefwoord-rijke inhoud is de sleutel (excuses voor de woordspeling) om goed te presteren met zoekmachines. Laad uw huis en andere kritische pagina's met belangrijke zoekwoorden, omdat het de enige pagina geïndexeerd door sommige motoren kan zijn. Als u niet zeker weet welke zoekwoorden te weven in uw website, probeer dan met behulp van software zoals WordTracker. Het is een van de toonaangevende tools die u kunt gebruiken voor het optimaliseren van websites, en het is beschikbaar via een gratis proefperiode.
  • Keyword onderzoek zal u helpen om zoekwoorden die hoog in de vraag en relatief weinig aanbod zijn te identificeren. Vraag is belangrijk omdat het het aantal mensen dat het zoekwoord naar informatie die is gerelateerd aan het zoekwoord via internet verkrijgen. Leveren zaken omdat het eigenlijk vertegenwoordigt het aantal concurrenten voor dat zoekwoord. Hoe groter de vraag, hoe meer verkeer u zal ontvangen van het zoekwoord. Hoe meer het aanbod, hoe moeilijker het zal zijn om een ​​voldoende notering in de zoekmachines te krijgen.
  • Zodra je de beste zoekwoorden te gebruiken, plaats ze strategisch op elke webpagina hebt bepaald. Richten op gebieden die goed registreren bij zoekmachines, waaronder vet rubrieken, in de buurt van de bovenkant van de pagina en aan het einde van de pagina. Je moet ook zoekwoorden in te bedden in de anchor-tekst, gebruikt om links, uw domeinnaam en de titel en meta-tags beschrijven. Proberen om zoekwoorden te gebruiken om een ​​thema te maken in de hele inhoud van uw site. Zoekmachines hebben de neiging om te zoeken naar een thema of gemeenschappelijk onderwerp op een website in een poging om meer relevante resultaten voor zoekers leveren.
  • Houd in gedachten dat keyword proximity is ook belangrijk. Dus plaats uw zoekwoorden zo dicht bij elkaar mogelijk, terwijl ervoor te zorgen uw zinnen helder blijven. Ten slotte, en misschien wel het allerbelangrijkste, zorgen voor een juiste keyword density of gewicht. Dit omvat het aandeel van sleutelwoorden naar de rest van de tekst. Hoe groter het percentage van trefwoorden in relatie tot andere tekst, hoe beter.
 3. 3
  Gebruik uw primaire zoekwoorden in een header h1-tag in de buurt van de bovenkant van je pagina. Google geeft extra gewicht aan de tekst zich binnen header tags bij de berekening van PR. Gebruik ook een paar H2 tags op uw pagina, omdat ze ook rekenen (hoewel niet zo veel als de H1).
 4. 4
  Het is altijd goed om uw website te inspecteren na elke update, vooral het veranderen tags. Het is heel gemakkelijk om gebroken links en ontwerpfouten die kunnen invloed hebben op uw zoekmachine optimalisatie, niet om uw verkeer en inkomsten vermelden creëren. U moet ook een sitemap.xml bestand (meestal gratis aangeboden) te creëren om aan zoekmachines om uw website te optimaliseren.
 5. 5
  Houd uw inhoud bijgewerkt en bieden voldoende content. Goede webcontent is een kritische factor in het houden van bezoekers van de site geïnteresseerd en terugkomen voor meer. Het is ook de sleutel tot hogere zoekmachine rankings. Grote zoekmachines meestal vereisen dat u op zijn minst 200 tot 250 woorden op elke webpagina. Dus het is belangrijk om veel waardevolle content zijn om een ​​beroep op zoekmachines-en bezoekers.
  • Het is ook van cruciaal belang om uw website bijgewerkt met nieuwe content te houden. Dit laat zoekmachines weten de inhoud van uw site is niet muf, plus het houdt uw website aantrekkelijk voor bezoekers op zoek naar de meest recente informatie. Toegegeven, het kan veel tijd in beslag om uw inhoud bijgewerkt te houden. Echter, het potentiële voordeel van deze Website optimalisatie truc maakt het de moeite waard.
 6. 6
  Vermijd het gebruik van frames, indien mogelijk. Frames, die steeds minder worden gebruikt, kunt u een pagina in stukken en deel afgesplitst statische content te downloaden verkorten. Echter, Websites van vandaag zijn groter en vereisen meer dynamische elementen dan mogelijk met lijsten worden. Het hebben van een complex kader ingesteld, kunt u te houden van het maken van een zoekmachine vriendelijke website die een hoge ranking trekt.
  • Frames kunt u een pagina in stukken en deel afgesplitst statische content te downloaden verkorten. Ze kunnen echter navigatie moeilijkheden veroorzaken en voorkomen dat zoekmachines niet in staat om toegang te krijgen tot elke pagina op uw website. Je kon een site map gebruiken om dit probleem aan te pakken, maar het is eenvoudiger om geen frames te gebruiken voor uw website.
 7. 7
  Bouwen inkomende of terug links. Opbouwen van een goede inkomende of terug links kan ook het verhogen van uw zoekmachine ranking en website verkeer. Hier is waarom deze Website optimalisatie truc is dus van cruciaal belang: de meeste grote zoekmachines rangschikken webpagina's op basis van het aantal en de kwaliteit van de links die verwijzen naar de website (link populariteit). Ze doen dat omdat het erg moeilijk is voor webmasters om "fake" goede verbindingen. Als gevolg hiervan, koppeling analyse geeft zoekmachines een nuttig middel om te bepalen welke pagina's goed zijn voor bepaalde onderwerpen zijn.
  • Plaats links naar alle pagina's op uw home site, evenals iedere andere pagina van uw site om te maken het zeer gemakkelijk voor de zoekmachine spiders crawlen van uw site, indien mogelijk.
 8. 8
  Maak een site map pagina en link naar het direct vanaf uw startpagina. Op uw website pagina plaats links naar elke andere pagina in uw website. Dit garandeert dat elke pagina op uw website kan worden bereikt met een maximum van twee muisklikken of "koppeling volgt" door de spinnen.
  • Aanbieden van uw website met relevante directories en portals is een ideale manier om waardevolle inkomende links op te bouwen. U kunt ook artikelen, forum / blog posts, en getuigenissen te schrijven en een link wijst terug naar uw site. Daarnaast kunt u de handel links met websites die jou aanvullen. Maar zorg ervoor dat ze niet concurrerende websites. De belangrijkste doelstelling is om te linken naar sites die nauw verwant zijn aan onderwerp van uw site. Als uw website is over de software, bijvoorbeeld, verwijzen alleen naar sites met betrekking tot het onderwerp van de software.
  • Zoals u bouwen inkomende links, houd in gedachten dat zoekmachines op zoek naar websites die nuttig zijn voor bezoekers van de site zijn. Als de linkstructuur van uw website geeft aan dat het nuttig en informatief, zult u gunstiger zoekmachine rankings te genereren. U zult ook genieten van een gestage stroom van doelgericht verkeer van uw link partners.
 9. 9
  Gebruik alt tags om uw foto's te beschrijven. Als u een trefwoord of twee in je alt-tag, dat is nog beter kunt gebruiken, maar wees voorzichtig hier dat je alt-tag beschrijft nauwkeurig de foto of Google kan beschouwen het als spam.
 10. 10
  Valideren van uw HTML-code. Hoewel zoekmachines niet schelen of je HTML-code foutloos is, ze vertrouwen op de basis juistheid van de code om te zien welke delen van uw webpagina te indexeren. Als uw HTML-code fouten bevat, is het mogelijk dat slechts delen van uw webpagina worden opgenomen in de database van de zoekmachine. De fouten, terwijl het niet op te sporen in een webbrowser, kan de zoekmachine software leiden om te denken dat een deel van de tekst op uw pagina is onderdeel van de HTML-opmaak informatie in plaats van inhoud van uw site. Als gevolg hiervan kan de zoekmachine die tekst te negeren, en uw webpagina zal niet in zijn resultaten getoond moeten worden.

Tips

 • Het genereren van verkeer is van cruciaal belang voor het hebben van een succesvolle website en een methode voor het genereren van verkeer is verwijzingen van web directories. Wanneer een website wordt voorgelegd aan de bekende mappen, kan dit leiden tot vermeldingen in vele andere mappen, aangezien sommige mappen rekenen op aanbiedingen andere website's om hun database op te bouwen.
 • Met behulp van geluid optimalisatie Website trucs en strategieën kunnen u helpen first-page ranking te verdienen in de zoekresultaten, hetgeen essentieel is gezien de veelheid van websites verdringing cyberspace. Immers, zoekmachine prestaties is de sleutel tot overleven online. Hier is waarom: Meer dan twee miljard unieke, openbare pagina's zijn beschikbaar op het web, en het web groeit in een explosief tempo van elke dag zeven miljoen pagina's, blijkt uit onderzoek van technologie fabrikant Cyveillance.
 • De meeste mensen gebruiken zoekmachines om te navigeren door alle webpagina's online. In feite, acht van de 10 mensen die afhankelijk zijn van zoekmachines om hun weg te vinden op het internet, op basis van de eMarketing Association. En 54 procent ervaren online shoppers afhangen zoekfuncties om producten te vinden om online te kopen, meldt Jupiter Communications. Daarom is het hebben van zoekmachine vriendelijke content is een cruciaal element in het aantrekken van online consumenten.
 • Een geweldige manier om de natuurlijke en permanente links op te bouwen naar uw website is door middel van het indienen van artikelen naar andere websites, die elk een of meer live links die naar uw bedrijf 'site. Door het schrijven van goede artikelen naar andere sites, je verhoogt je kansen om gevonden in de zoekmachines voor de zoekwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn.

Waarschuwingen

 • Heeft uw pagina's niet overstuff met zoekwoorden. Dat wordt gezien worden als trefwoord-spam die uw doel het krijgen van een aanzienlijke notering in de zoekmachines zal verslaan.