Wkunl

Hoe maak je een succesvolle pocket kikkers speler te worden

Pocket Frogs is een gratis, eenvoudig te gebruiken app die kan worden gedownload uit de App Store voor een iPod Touch, iPhone of iPad. Het is eenvoudig te gebruiken, waardoor het zeer geschikt voor alle leeftijden, maar het is ook leuk en verslavend.

Stappen

Hoe maak je een succesvolle pocket kikkers speler te worden. Begin het spel met een groene folium Anura en een cocos bruna Anura.
Hoe maak je een succesvolle pocket kikkers speler te worden. Begin het spel met een groene folium Anura en een cocos bruna Anura.
 1. 1
  Download de app.
 2. 2
  Open de app. Je zult een aantal knoppen ziet op het hoofdscherm. Als op enig moment u problemen met het spel, ga naar het hoofdscherm en tik op Help, dat is op de bovenste rij knoppen. Het aantal stempels en potions die je hebt is zichtbaar in de linker bovenhoek, uw XP-punten en het niveau in de rechter bovenhoek, en uw munten zijn in de linkerbenedenhoek.
  • Catalogus: Wanneer u een kikker tikt, een van de opties is om het toe te voegen aan uw catalogus. Door het aan uw catalogus toe te voegen, zal dat soort kikker altijd beschikbaar zijn voor u om te kopen. Echter, kikkers in de catalogus zijn duurder, en je kunt slechts 50 kikkers in uw catalogus.
  • Onderscheidingen: Gedurende het spel, zal je kansen om diverse prijzen te verdienen zijn. Sommige van de awards zijn gebaseerd op het aantal kikkers dat u bezit, hoeveel je hebt, of het typen van kikkers u bezit. Awards zijn een snelle manier om XP en munten, alsmede een level omhoog snel verdienen.
  • Aanvragen: Zo nu en dan zul je een klein pop-up venster te krijgen, vragen om een ​​bepaald soort kikker. Als je dat soort kikker, tikt u op "verzenden" en u zult de schriftelijke prijs ontvangen. Als je dat niet doet, gewoon op achteruitgang. Een nieuw verzoek zal binnenkort komen.
  • Supply Shop: Dit is waar je achtergronden en landschap te kopen voor je kikker habitats. Vermijd dit! Wanneer u in de vijver, zult u vaak achtergronden en decor voor gratis, dus verspil geen geld in de winkel.
  • Pro Shop: Deze maakt gebruik van echt geld. U kunt drankjes en postzegels kopen hier.
  • FrogMart: U kunt verschillende of zeldzame kikkers hier kopen. De kikkers worden verkocht verandering vaak, dus check dagelijks terug. Wanneer je een level omhoog, nieuwe kikkers zijn beschikbaar.
  • Daily Gift: U kunt een gift ontvangen elke dag! Je zou kunnen krijgen munten, postzegels, potions, of shippable geschenken zoals kikkers, achtergronden en versieringen.
  • Mailbox: Als u artikelen bestellen uit de catalogus, aanbod winkel, FrogMart, of dingen vinden in de vijver, gaan ze in uw mailbox. Het kan slechts 8 dingen, zo leeg het vaak!
  • Buren: Als je op een draadloos netwerk, zal dit u zien wie er speelt Pocket Kikkers in uw buurt. U kunt hun leefgebieden bekijken en stuur ze geschenken, evenals hen uitdagen om races.
  • Froggydex: Er zijn duizenden rassen worden ontgrendeld. De Froggydex toont u welke je hebt ondervonden, en welk percentage van alle beschikbare kikkers die je hebt verzameld. U kunt "klonen" kikkers u reeds in handen van de Froggydex, maar het is 10 keer zo duur als de maximale waarde van de kikker.
  • Sets: Elke woensdag om middernacht, een nieuwe reeks van kikkers wordt vrijgegeven. Als je deze set van kikkers en inwisselen, zal je een prijs krijgt! De prijs is meestal munten of postzegels en drankjes.
 3. 3
  Begin het spel met een groene folium Anura en een cocos bruna Anura. Ze zijn in een habitat met een eenvoudige vuil achtergrond. Weersta de drang om een ​​nieuwe achtergrond en het landschap te kopen! Het is gemakkelijk om nieuwe dingen te vinden in de vijver. Als u op de knop groene Menu in de hoek van het leefgebied, zal u het leefgebied je gewoon in, evenals een kwekerij te zien. Wanneer je kikkers te fokken, de eieren blijven in de Nursery totdat ze uitkomen. U kunt dan verder de kikkers aan een andere leefomgeving.
 4. 4
  Tik op de kikker habitat, en tik vervolgens op een kikker. Als u geen tik op de juiste kikker, gebruikt u de pijl knoppen aan weerszijden van de foto van de kikker om te navigeren door alle kikkers. Je zult een aantal statistieken, wat bruine en groene knoppen, en een bericht dat zegt, zie "Tame in vijver voor meer opties." Tik op de knop Vijver.
 5. 5
  Navigeren in de vijver:
  • Om van lelieblad naar lelieblad, tik dan gewoon op het lelieblad u wilt dat uw kikker te verplaatsen naar. Er zal een kleine rode balk aan de bovenkant van het scherm dat zegt "vliegt naar Tame" en dan een nummer zijn. Je moet dat aantal vliegen te vangen voordat u vertrekt de Vijver om meer opties voor die kikker ontgrendelen.
  • Vliegen te vangen, net springen van lelieblad naar lelieblad als er een vlieg in je vliegroute. Als de kikker en de fly "hit" mid-jump, heeft de kikker ving de vlieg.
  • Om een ​​cadeau te openen, spring op het lelieblad dat de huidige heeft. Het zal automatisch openen. Als het munten, wordt deze toegevoegd aan wat je hebt. Als het een object of een kikker, kunt u kiezen als u wilt. Als uw mailbox vol is, kan je niet houden! Als de huidige bevat een kikker, neem het zelfs als je echt niet wilt. U kunt het later te verkopen voor extra munten.
  • De vijver is in wezen nooit eindigende. Blijven bewegen in een richting (dwz houdt tikken waterlelies op de onderkant van het scherm) om zoveel mogelijk van de Vijver mogelijk te verkennen.
  • Verblijf in de vijver voor een tijdje om cadeau verzamelen maximaliseren. Awards # 15 en # 57 moet u twee geschenken en twee zeldzame giften te verzamelen in een reis naar de vijver, respectievelijk.
  • Gaan naar de vijver en het vangen van vliegen zal ook helpen jonge kikkers rijpen sneller. Vangen vliegt ook toenemen geluk van de kikker.
  • Voordat u naar de vijver, zorg ervoor dat je ruimte in je Kwekerij (in het geval u besluit om te fokken met een kikker die je in de vijver) en de postbus (in het geval u verzendbare geschenken.)
 6. 6
  Fokkerij:
  • Te fokken met een kikker die je in de vijver, moet je kikker een getemde volwassene. Springen op het lelieblad dat de andere kikker heeft. Dit kan wat geduld te nemen, omdat de andere kikker soms loopt weg! Als er een venster verschijnt, tikt u op de ja-knop om te broeden. Een ei wordt in de Nursery geplaatst worden en u zult een aantal XP te krijgen.
  • Ras met kikkers u vinden in de vijver zo vaak mogelijk, je kunt vaak zeldzamer rassen die niet beschikbaar zijn voor u nog.
  • Om twee kikkers in hetzelfde leefgebied broeden, moeten ze ook getemd volwassenen. Tik op een van de kikkers en druk op de Breed-knop. Het scherm toont u alle beschikbare kikkers om mee te fokken. Selecteer een kikker en druk op Breed.
  • De Kwekerij is een partij als de mailbox in dat je kunt slechts 8 eieren of kikkers in de Nursery voordat het wordt beschouwd als vol.
 7. 7
  Verkopen van kikkers is uw belangrijkste bron van inkomsten. Zeldzame kikkers zijn veel meer waard. Om uw winst te maximaliseren, geluk brengen bar van de kikker tot 100% voordat u verkoopt. Kikkers kunnen worden gemaakt gelukkig door vliegen te vangen in de vijver, of door het spelen van de puzzelgame. Als je decoraties in het leefgebied van de kikker, deze zullen de kikker gelukkig ook maken.
  • Temmen elke kikker voordat je het te verkopen zodat je nog wat meer XP punten.
  • Waardoor de kikker gelukkig voordat je verkoopt het lijkt misschien een verspilling van tijd, maar niet te doen zorgt ervoor dat je om geld te verliezen. Laten we zeggen dat je 8 identieke kikkers die je hebt gekocht om een ​​award te vervullen. Elke kikker waard is 200 munten. U beslist om ze te verkopen allemaal voordat ze zijn helemaal tevreden, en je maakt 150 munten af ​​van elke kikker. Dit resulteert in een totale winst van 1200 munten. Echter, als je elke kikker bracht aan de vijver voordat je het verkocht, je zou kunnen hebben gemaakt 1,600 coins.
 8. 8
  Elk leefgebied kan slechts 8 kikkers, dus bespaar je munten en koop nieuwe leefgebieden waar mogelijk.
  • De meerderheid van de awards vragen u om 8 volwassen kikkers van dezelfde soort te verzamelen in een habitat. Alsof dat nu, maar heb je een van die kikker. Er zijn twee manieren om dit te doen.
   • Voeg eerst dat kikker aan uw catalogus. Ga naar de catalogus en een andere kopen. Nadat deze is uitgebracht, plaats het in het leefgebied van de eerste kikker.
   • Dit is waar de keuze komt in: zou u liever tijd of munten uitgeven?
   • Als u wilt om de munten te besteden en krijgen de prijs snel, ga terug naar de catalogus en koop zo veel meer kikkers als je nodig hebt.
   • Als u de tijd wilt besteden, en krijg meer XP punten, fokken die twee kikkers zo vaak als nodig is. Je moet al die kikkers verplaatsen van de kwekerij in de nieuwe habitat, en je zult moeten wachten tot ze rijpen voordat je de prijs kunt krijgen. Om ze snel te rijpen, dan kunt u ook potions gebruiken als je ze hebt.
   • Zodra je de award hebt bereikt, te verkopen die kikkers.
   • Als je met een probleem het vinden van de juiste kikker, kunt u het fokken. Bijvoorbeeld, als je een gele Tingo Anura nodig voor award # 4, kunt u elke kleur Anura fokken met een willekeurig patroon Geel Tingo kikker. Het kan een paar pogingen nemen, maar uiteindelijk zul je de kikker die u zoekt hebben.
 9. 9
  Gebruik de race functie op paneel opties elke kikker. Racing kikkers is een geweldige manier om munten te verdienen snel. Tik op een kikker, zorg ervoor dat haar geluk meter is tot 100% en druk op de wedstrijd drukken. Selecteer een kikker die hogere aantallen vermeld onder Snelheid en uithoudingsvermogen heeft. Er is een entree te racen, maar als je komt in de eerste, tweede of derde plaats, zal je prijs groter dan de entree was te zijn. Als je komt op de eerste plaats, u kunt deze accepteren de munt beloning, of u kunt een van kikkers je tegenstanders '. U kunt ook meer dan een door op 2 kikkers in een keer.
 10. 10
  Verdien zo veel prijzen als je kunt. Ze helpen u om snel een level omhoog door het geven van je XP punten. De awards zijn niet ingewikkeld, het is gewoon soms moeilijk om de specifieke kikker die ze nodig vinden.
 11. 11
  Houd uw habitats goed ingericht. Veel van het landschap stukken helpen om uw kikkers tevreden te houden en de achtergronden maken ze gewoon kijken mooi.

Tips

 • Probeer het kweken van uw duurste totdat je exact dezelfde een te krijgen. Zodra u 2 van hetzelfde ras, verkopen. Het kost je minder te fokken dan wat ze waard zijn in volle groei en 100% geluk.
 • XP: de ervaring. Je moet een bepaald aantal XP punten te verdienen om een ​​level omhoog. U kunt verdienen XP door temmen en fokken kikkers en als het verdienen awards.
 • Hoe groter de fly hoe gelukkiger je kikker wordt.
 • Je zult vaak krijgen meer drankjes, postzegels en munten elke keer als je een level omhoog.
 • Houd een Anura van elke kleur als je de ruimte hebt. Op die manier, als je probeert om een ​​bepaalde kleur is het makkelijk.
 • Zorg ervoor om te broeden voordat je naar bed 's nachts. Tot degenen die echt hoog niveau (ongeveer 14 jaar), moet je eieren worden uitgebroed door de ochtend. (Het hangt ook af van hoe lang je gaat slapen voor, maar je krijgt het punt).
 • Potions: kan een kikker direct groeien van jong tot volwassen. Ze kunnen ook vullen geluk meter van je kikker.
 • Stamps: als u dingen bestellen uit de catalogus, Supply Shop, Kikker Mart, of als je iets in de vijver te vinden, krijgen ze naar uw mailbox verzonden. Postzegels versnellen het leveringsproces.
 • Munten: uw geld in Pocket Frogs. U kunt munten verdienen door het vinden van hen in de vijver of het verkopen van kikkers.
 • De awards geven je munten en XP's.
 • Niet invullen van al uw habitats, laat ruimte voor een kikker in elk habitat. Op deze manier, als u nodig hebt om uw Nursery of postbus te legen, dan moet je ruimte om die kikkers zetten.
 • De kikkers hebben elk drie delen naar hun namen: de eerste is de primaire (achtergrond) kleur, dan is de secundaire (patroon) kleur, en de laatste is het patroon. Zo zal een Blue Albeo Stellata een blauw lichaam met een witte ster op zijn rug.