Wkunl

Hoe maak je een reeks pure op runescape maken

Dit is een handleiding over hoe je een reeks pure op RuneScape te maken.

Stappen

Hoe maak je een reeks pure op runescape maken. Met een zuivere assortiment, uw belangrijkste doelstellingen zijn bereik, defensie, en hit points.
Hoe maak je een reeks pure op runescape maken. Met een zuivere assortiment, uw belangrijkste doelstellingen zijn bereik, defensie, en hit points.
 1. 1
  Met een zuivere assortiment, uw belangrijkste doelstellingen zijn bereik, defensie, en hit points. (Maak je geen zorgen, raakpunten zijn als een kanttekening, ze level als je een level).
 2. 2
  Begin met nivellering bij koeien, of in Lumbridge, alleen het nemen van basisvereisten geschikt voor de beginnende niveau. Ook, neem een ​​verscheidenheid van voedingsmiddelen (brood is het beste voor de lagere niveaus, want het heeft 5 genezen en is relatief makkelijk te maken) en een scala potion wordt gesuggereerd, want dit zal je bereik stat verhogen met 10 niveaus mogelijk voor snelle en snelle exp krijgen.
 3. 3
  Nu als je tenminste bereikt ongeveer 20 verdediging 20 range en de gevarieerde pk level je bent op, start training op rots krabben zich in rekkela. Dit zijn een grote bron van exp geven van je 192 exp per krab. Het lijkt misschien een tijdje duren om ze te doden op dit niveau met uw aanbod zo laag niveau, dus nog steeds gebruik maken van de range potion ook met rock krabben. Ook, neem een ​​goede bron van voedsel.
 4. 4
  Congrats! Nu ben je klaar om te gaan nu het hoofd aan de de Stronghold van Veiligheid en dood de kakkerlak soldaten. Je moet in staat zijn om je weg te beheren, en vergeet niet, neem een ​​goede bron van voedsel en het bereik potten voor ze zijn level 83 en hou afstand! Ik raad je aan dit te doen tot level 60
 5. 5
  Nu ben je klaar om te gaan beginnen met het doden van de groene draken. Ze zijn te vinden in de Chaos Tunnels in ongeveer level 3 woestijn in de buurt van de splitsing van Edgeville en Varrok waren het riviersysteem splitst. Het zal aan de rechter kant, maar als je niet lukt om u weg gewoon gebruik Knowledge Base
 6. 6
  Verzamelen van hun huid en botten voor deze kan worden gebruikt om voorraden te maken voor het egaliseren van uw pure. Dit bespaart u geld om voedsel en apparatuur te kopen te maken.
 7. 7
  Nu, wat je doen vanaf hier is helemaal jouw keuze. Door nu je genoeg om je eigen beslissingen te nemen moet je ervaren.

Alternatieve methode

 1. 1
  Ga naar het huis iets ten noorden van waar je spawnen in Lumbridge en ga naar beneden. Praat met meneer vant en krijg twee ervaring lampen, gebruik ze allebei op bereik. U kunt alleen de ladder op combat level 20 +.
 2. 2
  Ga naar het bolwerk van veiligheid en krijg 10k en fancy / fighting boots, gebruik dit op de volgende stap. Ga dan naar Barbarian Village en ga naar beneden in het midden en doe het doolhof daar en krijg 10k en veiligheidshandschoenen.
 3. 3
  Koop 10k bronzen pijlen (als je niet genoeg geld hebt, moet je het looien) leder lichaam, macht amulet, lederen kap, normale coif, alle bogen, groene d'hide vamps / chaps, nu ben je klaar om te beginnen wordt een zuivere
 4. 4
  Ga naar het kippenhok noorden van Lumbridge en het gebruik van snelle, scharrelkippen tot niveau 5, dan overschakelen naar eiken shortbow, houden variërend hier tot level 10
 5. 5
  op level 10 kun je een beetje hoger te raken, ga dan naar de goblin huis net achter de koeien gebied, range hier tot 20, of als je in een lage bevolkte wereld gaan naar de top van de koeien gebied in Lumbridge.
 6. 6
  Op 20 range equip normaal kapsel, bezaaid chaps en wilg shortbow, ga dan naar het bolwerk van de veiligheid en het bereik minotaurs tot 30 range
 7. 7
  Op 30 range equip esdoorn shortbow en hoofd naar het klooster, variëren de monniken hier tot ongeveer 36 - 38 range # omdat je een zuivere u waarschijnlijk niet veel geld hebben, zodat het hoofd naar de heuvel reuzen en bereik tot 40 range (je maakt 30 - 150k) of u kunt zombies en skeletten te doden in de Draynor riolen die 600 xp in ongeveer 5 minuten
 8. 8
  na het dragen van de green'd hide chaps en vambs, ga naar de crafting gilde en variëren de kobolden over de stroom tot 50 range (je verliest al je pijlen tenzij uw mems met een apparaat van ava's of u kunt een draagdoek kan worden gekocht gebruiken bij de Grand Exchange het vereist geen munitie) (note:. als u niet wilt dat uw pijlen te verliezen dan kunt u rond te rennen en krijg je pijlen + verschillende druppels waaronder limwurt wortels en juwelen
 9. 9
  Op 50 nu weer naar heuvel reuzen tot 55 range (het verzamelen van de grote botten voor goed geld en de bank over een volledige inventaris.)
 10. 10
  Op 55 aanbod ga naar mos reuzen in Varrock riool tot 65 range (als je het maken van een scala / gebed kun je de botten te begraven en krijg 31 gebed)
 11. 11
  Op 65 range kop tot mindere demonen tot 75, op 75 bereik ik raden lid te worden, maar het is aan u
 12. 12
  Van 75-99 het is echt uw keuze voor waar je wilt variëren, als je een range tank een goed idee is om naar de 2e westen kamer op niveau 2 bolwerk van veiligheid en laat uw persoon in het vlees crawler kamer, ze hebben lage defensie en auto-attack voor 25 - 30 minuten.
 13. 13
  op 95 bereik je max uit, je max hit blijft hetzelfde (dit is een goed niveau te stoppen bij voor grote PKers als uw cb niet te zamelen voor pk meer en blijf je maxed out)
 14. 14
  Gefeliciteerd je 99 range! U kunt nu kopen uw cape en er cool uitzien
 15. 15
  Je hebt gekregen range nu naar beneden. Je combat level is zo hoog als het zal gaan om een ​​zuivere.

Tips

 • Rond 50 range zou profiteren om naar de veiligheid vesting, door de kelder, achter de poster en de trap af om naar werknemers kakkerlak. Er zijn een paar bereik plekken in het noorden van de trap en ik maakte 90k behulp 1k pijlen. Dus het principe verdubbelt het geld dat u besteden aan de pijlen. Ik heb onvermurwbaar getest, maar het kan overeenkomen met de kosten van de pijlen omdat hun zo duur.
 • JaGeX bijgewerkt monniken om zichzelf niet genezen. Dit kan ze minder effectief opties voor de opleiding te maken
 • Op het eerste kill koeien, kunt u verkopen voor veel koeienhuiden voor GP
 • Weet wanneer je weg te lopen van een gevecht. Wacht niet tot de laatste minuut en wees niet bang om je "run" commando gebruiken.
 • Breng altijd een stash van lekker eten (kreeft of vlees pizza's) HP (hit points) terug te brengen van een back-up.
 • Als u problemen ondervindt bij het doden van de minotaurs, ga naar de barbaarse dorp en dood de barbaren achter de tafels.
 • Luister naar muziek tijdens het spelen, het maakt het een leuke ervaring.
 • Als je ze hebt in uw bank, en het vereiste magic level (die niet wordt aanbevolen, tenzij u een scala / mage hybride omdat het je combat level verhoogt), gebruik dan altijd een teleport runes, terwijl er in het wild of opleiding op monsters hoog niveau. Dit is effectief als een clan bendes omhoog op u.
 • Vergeet niet al die tijd zal goed worden betaald voor op het eind!
 • JaGeX toegevoegd Bounty Worlds als een vervanging voor de oude wildernis, dat kan wel even wennen om als gevolg van de veelheid van spelers er PKing.
 • Als je niet vertrouwen op pvping, nog wat vrienden of sommige van uw leden clan en spring spelers in meerweg gevechten in hogere wildy. Of je kan springen spelers uit de verte. PJing krijgt u de man die je buit gedood, en als hij niet terug toen de man doodde hij komt! Als je sneller dan plunderaars

Waarschuwingen

 • Wanneer pking, zul je sterven als je niet oplet!
 • 1 verdediging kan je dood dus trainen hoger als je wilt.
 • Pas op voor "safers" die worden uitgevoerd in het wild en als je ze aanvallen, lopen ze weer naar buiten waardoor je je pijlen te verspillen omdat je niet iets op hen sloeg.
 • Als je doet low level bh (3-55) niet hoger komen dan 10 verdediging, want niemand vecht verdediging noobs in de lage krater, dus je krijgt gewoon geen kills, plus het toont een gebrek aan vaardigheid.
 • Kom niet te verslaafd. Vergeet niet, het is maar een spel. Probeer om te bewegen, misschien een wandeling buiten.
 • Niet bot of anders je zou gebanned.