Wkunl

Hoe maak je een perfecte F2P runescape pure maken

Pure accounts zijn gemaakt voor pking voornamelijk, maar het is aan u als u wilt uw zuivere rekening te vernietigen door het krijgen van iets anders omhoog.

Stappen

Hoe maak je een perfecte F2P runescape pure maken. Geef uw account een naam die niet zal geven je spel weg.
Hoe maak je een perfecte F2P runescape pure maken. Geef uw account een naam die niet zal geven je spel weg.
 1. 1
  Geef uw account een naam die niet zal geven je spel weg. Wanneer u de naam hebt, krijg Tutorial Island achter de rug.
 2. 2
  Krijg je een wapen, of praten met de melee tutor in Lumbridge een training zwaard en schild te krijgen. Op zoek gaan naar een bepaald niveau 1 wezens zoals ratten of kippen, en train je kracht om 5, gevolgd door hetzelfde te doen om je aanval. Als u wilt, kunt u uw verdediging naar 5. Echter, niet veel hoger dan dat.
 3. 3
  Proberen te krijgen over 2k, kon je het eerste niveau van het bolwerk van zekerheid voor dat te doen. Na deze, ga dan naar de Scimitar winkel in Al-Kharid, koop jezelf een stalen kromzwaard (500gp +) en, indien mogelijk, een mithril een (1000gp +).
 4. 4
  Voorzie de stalen kromzwaard en laat de mithril een in de bank voor later. Met behulp van de stalen kromzwaard, train je kracht tot en met 20, gevolgd door hetzelfde te doen op een aanval. Rust je mithril kromzwaard nu, en gooi de stalen een.
 5. 5
  Met behulp van uw mithril kromzwaard krijg je kracht tot en met 40, dan is je aanval naar 30. Je zou wat geld maken nu om een ​​diamant kromzwaard, wellicht gemaakt door de verkoop van de producten van uw training (monster druppels) te kopen.
 6. 6
  Gebruik onvermurwbaar tot 50 kracht en dan 40 aanvallen te krijgen, dit is de meest je aanval moet gaan, hoewel de hogere je aanval hoe vaker je zult hogere vorm raken opleiding van uw kracht level: deze handleiding beschrijft F2P, is er geen punt toenemende deze elke hoger.
 7. 7
  Met geld gemaakt van druppels, koop een rune scimitar, en krijg je de kracht om 60.
 8. 8
  Ga nu naar de premiejager pks. 99 Kracht is goed.

Tips

 • Wanneer u een niveau van rond 12, het hoofd naar de Al-Kharid bewakers.
 • Heb je aanval niet veel hoger dan 40 (in F2P, krijgen 60 in p2p), of de verdediging niet hoger zijn dan 5. Het beste is om je verdediging niet opstaan ​​helemaal.
 • Je kon een beetje meer trainen om je kracht te krijgen tot 70.
 • Als u lid te worden, kunt u ook proberen krijg je aanval om 60 te hanteren wapens van de draak kwaliteit
 • een goede plek om te trainen in het begin is de monnik gebied. je kunt ze om u te genezen nadat ze te bestrijden.
 • U kunt ook gebruik maken van de Grand Exchange in Varrock om voorraden te kopen.
 • Als je moe van training str je kunt krijgen gebed lvl 31.

Waarschuwingen

 • Heeft uw perfecte pure kracht niet vernietigen door het krijgen van iets anders op, tenzij je wilt dit uw hoofdaccount te maken.
 • Onderzoek je eigen stijl.