Wkunl

Hoe maak je een pure runescape skiller maken

Veel mensen in Runescape hebben hun toevlucht tot skiller pures maken, sommige mensen zijn onzeker waarom. Sinds Jagex wegnam PvP (Player versus Player), hebben de spelers iets anders dat is meer uitdagend en leuk vond, het kijken naar een combat level 3 vooruitgang te boeken door middel van non-combat skills, die zijn soms beter dan hogere level spelers. Het merk van een zuivere skiller is om ervoor te zorgen dat u de tijd, doorzettingsvermogen en de juiste mentaliteit om harde doelen te voltooien. Hier is een zeven stap-gids, die richt zich vooral op de belangrijke aspecten.

Stappen

Hoe maak je een pure runescape skiller maken. Zodra je uit de tutorial gebied.
Hoe maak je een pure runescape skiller maken. Zodra je uit de tutorial gebied.
 1. 1
  Voltooi de tutorial. Probeer het voltooien van de tutorial, omdat het helpt om wat extra geld te verdienen, en als je dat doet zoektocht, altijd voor zorgen dat hun beloningen te controleren om ervoor te zorgen dat ze geen enkele vorm van gevechtservaring (Attack, Strength, Defence, Constitution, Prayer of wil geven Summoning), er rekening mee dat de moordenaar geen combat level te geven!
 2. 2
  Zodra je uit de tutorial gebied. Als je eenmaal geleerd de basis van de meeste vaardigheden, proberen vast te houden met een stok die je opschieten met. Het punt van Runescape moet worden gemotiveerd en altijd voor zorgen dat een veel plezier hebben! Zodat de kop van en beginnen om je vaardigheden te trainen, met die rauwe middelen verkopen ze aan Grand Exchange, of spelers in de omgeving die geïnteresseerd zijn om de handel van.
 3. 3
  Geld wat maakt wereld rond gaan. Zodra je genoeg geld hebt, besteden aan andere bronnen rauwe dat enkele gps (goudstukken) kunnen verwerven, ga je gang en beginnen met trainen andere non-combat skills omdat ze gaan om bruikbaar te zijn, veel later wanneer je begint te meer ervaring krijgen. Bovendien, als je een P2P (pay-to-play) skillers, kan verwerven over miljoenen gps alleen maar om hun vaardigheden te ondersteunen en daarom is het altijd leuk om te zorgen dat altijd gericht op veelvouden vaardigheden, voor het geval je te vervelen.
 4. 4
  Motivatie is de sleutel tot het succes van een goede skiller. Om de niveaus in vaardigheden te krijgen, je motivatie en de meeste van Runescape spelers kunnen weten dat Runescape is het verwerven van een veel motivatie. Opmerking aangezien deze gids zijn onlangs vernieuwd, dit zijn de nieuwe manieren waarop spelers gemotiveerd te raken in Runescape:
 5. 5
  Clan chats, muziek of muziek. Deze drie, worden vaak gebruikt bij veel spelers die er zijn om ervoor te zorgen dat ze genieten van het spel en ook gemotiveerd zijn om hun vaardigheden up high.
 6. 6
  Het stellen van doelen. Onervaren skillers zijn verplicht om korte termijn doelen, zoals het bereiken van een niveau of de hoeveelheid middelen die nodig maken. Hoewel ervaren skillers zijn verplicht om lange termijn doelen te maken, want je gaat om een ​​grote hoeveelheid ervaring om tot level te krijgen tot ervaren, zorg ervoor om betrouwbare doelen te stellen. Daarnaast ervaren skillers het is altijd geweldig om doelen die betrekking heeft op hoeveelheid ervaring die ze krijgen, in plaats van levels te maken!
 7. 7
  Tijd. Altijd in spoor van uw tijd, en nooit proberen om de limiet op te spelen! Vaak spelers inschrijven aan Runescape spelen voor een lange tijd van de periode, omdat ze beginnen te verslaafd raken, dat is heel slecht op een manier, omdat ze verliezen motivatie en niet bezig met andere dingen! Altijd in spoor van uw tijd, en wat er gaande is op je fysieke wereld en de virtuele wereld!
 8. 8
  Altijd spelen met vrienden. Speel altijd Runescape met je vrienden; clans zijn meestal niet de beste want vaak leiders beslissen wat elk lid clan moet doen, die ruïnes het plezier! Ik beveel met actieve vrienden, die geïnteresseerd zijn op Skilling en socialiseren! Vergeet niet dat nu dagen, de Runescape Gemeenschap heeft veel te veranderen, en mensen kregen altijd aan te passen aan de nieuwe omgeving.
 9. 9
  Zoeken en doe het! Er is geen geheim in Runescape, verkrijgt zij vallen en opstaan ​​en zoeken nieuwe manieren om uw efficiëntie te verbeteren op het trainen van je vaardigheden sinds zoeken naar nieuwe methoden zullen je altijd helpen om je vaardigheden stimuleren!

Tips

 • Vasthouden aan een vaardigheid in een tijd, is altijd ideaal, aangezien het sneller om een ​​level omhoog, en het bereiken van een indrukwekkend niveau in een skill moet je motiveren om hoger te komen.
 • Neem pauzes. Als je begint opleiding van een vaardigheid voor uren aan een stuk zonder pauze, zal je vervelen, En het zal u unmotivate. motivatie is de sleutel tot het maken van een indrukwekkende skiller.
 • Om te voorkomen nivellering naar boven toe bij vergissing, uit te rusten van een opleiding boog of regelmatige shortbow zonder pijlen. Op deze manier zul je nooit in staat om aan te vallen. Als je doet een gevaarlijkere quest (zoals Fortress Black Knight's) en willen een schild uit te rusten, kunt u ook een Crossbow gebruiken zonder bouten.
 • Quests doen als je te vervelen, sommige beloningen zijn de moeite waard, bijvoorbeeld, de ridders zwaard quest geeft je 29 smithing niveau van niveau 1, wat veel tijd bespaart.
 • Wees positief, en probeer niet te laten ontmoedigen door andere grote skillers, omdat ze in je schoenen eens.
 • Wanneer u juweeltjes ontvangt van een willekeurige gebeurtenis, ze niet verkopen. Waarom iets wat je later zou kunnen gebruiken verkopen?
 • Probeer uw naam creatief een uniek maken. Uiteraard is de naam 'Drag0n killr' zou een toepasselijke naam voor een skiller niet. In plaats daarvan kiezen voor een naam zoals 'pur3skill' of eventueel 'Phierce skiller'.
 • - Merk echter op dat uw naam hoeft niet om het woord vaardigheid of skiller bevatten.

Waarschuwingen

 • Raak niet gefrustreerd als je sterft, je zult waarschijnlijk niet veel toch verliezen. Gewoon voorzichtig zijn grote hoeveelheden geld of stapelbare voorwerpen die leidt tot de volgende waarschuwing niet te rusten.
 • Geen dure items die niet beschikken over enig gebruik (bijv. kerstmuts, halloween maskers, feestmutsen enz.) Tenzij je het kunt betalen en hebben veel meer geld voor je vaardigheden niet kopen.
 • Probeer niet te raken gefrustreerd als andere skillers vraag uw vaardigheden niveaus. Het kan schudden, maar het kan ook u te houden van steeds verveeld (en ook een aantal vrienden!).
 • Wanneer het denken over het doen van een quest, zorg ervoor dat u controleren wat de beloning is voordat u dat doet. Sommige quests geven je gevechtservaring die ongewenst kan zijn.