Wkunl

Hoe maak je een online roofdier herkennen

Ouders, kinderen en families, heb je ooit al zorgen maakt over de activiteiten van uw kinderen online? Ga over dit met uw kinderen om hen te helpen kennen het verschil tussen "Good People" en "Slechte Mensen".

Stappen

Hoe maak je een online roofdier herkennen. Vraag jezelf af, is deze persoon onhandig leuk?
Hoe maak je een online roofdier herkennen. Vraag jezelf af, is deze persoon onhandig leuk?
 1. 1
  Vraag jezelf af, is deze persoon onhandig leuk? Waarom is hij / zij mij vragen om mijn naam leeftijd en / of geslacht? Iedereen die vraagt ​​dit moet onmiddellijk worden geblokkeerd, dit zijn voorkomende symptomen van een online roofdier. OPMERKING: Soms is het ok voor iemand om te vragen naar uw naam, maar geef nooit je echte naam. Kom met een wenselijke voornaam plaats en geen achternaam, want je zou kunnen in gevaar brengen van een echte persoon.
 2. 2
  Online roofdieren met u eens over eigenlijk alles. Hun belangrijkste doel is om uw vertrouwen te winnen en dan gaan voor de doden. Dus heel voorzichtig.
 3. 3
  Het kan een online roofdier zijn als ze vragen om u persoonlijk te ontmoeten.
 4. 4
  Als de persoon is gewoon te zeggen "hallo" en beleefd, dat is een ding. Maar als een persoon uit het blauw zegt "hallo", een rode vlag of een alarm moet worden af ​​in je hoofd onmiddellijk.
 5. 5
  Als uw kind betrokken zijn bij een "relatie" krijgt en ze zijn erg jong, kijk in het onmiddellijk. Het is meestal een roofdier.
 6. 6
  Een goed mens, die zal waarschijnlijk niet je pijn of vraag om vragen en zeggen na het chatten voor een tijdje, moet zij iets als "als zijn ok, heb je een naam die ik je zou kunnen noemen te hebben?" Vragen Niets meer moet worden gevraagd. Ze zouden hun eigen mening hebben, en je moet strikt praten over het bedrijfsleven (Kopen, Verkopen, officiële zaken) of hun belangen, en niets van uw persoonlijke leven.
 7. 7
  Vermijd gemeenschappelijke screennames als "hotmomma210", of "sexy7". Sommige online roofdieren kunnen doen alsof ze het andere geslacht te zijn. Het is belangrijk om veilig te zijn en niet iemand in persoon niet aan. Als dat zo is, hebben een moeder of vader met je mee en wees voorbereid.
 8. 8
  Een publiek figuur zal altijd een echte e-mailadres zoals john @ johndoe. Com in plaats van mynamehere888@hotmail.com. Dit bevestigt de authenticiteit in de meeste gevallen, hoewel het mogelijk is een e-mailadres vervalsen.
 9. 9
  Als u vermoedt dat een roofdier probeert om prooi op je, vertel iemand die je vertrouwt of een autoriteit figuur direct. Hulp krijgen in het proberen om te bepalen of dit het geval is of niet. Wacht niet of gewoon proberen om het uit jezelf. U mag het voordeel van de twijfel te geven aan de verkeerde persoon. Aandacht besteden aan meldingen van vermiste personen die niet een tweede kans om twijfels lucht aan anderen die kunnen ingrijpen voordat hun lot zou zijn geweest hebben gekregen. Better safe than sorry.
 10. 10
  Laat uw naam, geslacht, of het telefoonnummer op websites niet gezet. Je weet nooit hoeveel mensen het kunnen gebruiken om meer informatie te verkrijgen.
 11. 11
  Probeer te vermijden dat persoonlijke informatie op websites, tenzij je weet voor een feit de de informatie wordt verborgen door de site bijgehouden.
 12. 12
  In feite moet je nooit persoonlijke informatie op alle geven. Het zet uw veiligheid in gevaar.

Tips

 • Denk niet dat het jouw schuld is: het is de predator is voor gebruik te maken van iemand.
 • Onthoud altijd dat als een gebruiker van de site die u bent maakt je ongemakkelijk of blijkt een roofdier te zijn, er andere sites die u kunt bezoeken om weg te komen uit de gevarenzone. Een voorbeeld is wanneer je een spel website die een chatroom heeft te bezoeken, als je bedreigd voelt, ga dan naar een ander spel website. Er zijn genoeg die er zijn.
 • Seksuele roofdieren kan iedereen zijn, echter, zijn er enkele demografische patronen.
  • De groep profiel van de gearresteerden en / of in de behandeling weerspiegelen de mensen zijn overwegend mannelijke, meer dan 30, wit, ongehuwd; targeting mannen en degenen die zijn 'misfits' buiten de mainstream idealen; deficiënt met sociale, interpersoonlijke en intimiteit vaardigheden; identificeren met kinderen; bovengemiddeld inkomen, stabiliteit kwesties; overdreven gepreoccupeerd met seks; afwijkende seksuele opwinding, interesses of voorkeuren, vroeg begin van recidive; psychopathische neigingen; bovengemiddelde intelligentie, en eventueel met een verleden strafblad van zedendelict; vervormde overtuigingen en denken dat ondersteuning anti-sociale activiteiten te beledigen (pro recidive) te rechtvaardigen; aangetoond niet-naleving van de behandeling of begeleiding
 • Wees niet bang om nee te zeggen tegen een ongepaste site.
 • Wees niet bang om een ​​MySpace-gebruiker blokkeren.
 • Als je niet comfortabel voelt met zo veel tekenen te identificeren voor een slecht persoon of Stranger, kies dan niet praten met mensen die je niet kent in het echte leven! Het is veel veiliger.
 • Begrijp dat social networking sites zijn niet slecht. MySpace kan prachtig zijn en veilig. Zorg ervoor profielen zijn alle particuliere en alle vrienden zijn in het echte leven bekend.
 • Volgens deskundigen, met inbegrip van de non-profit Center for Sex Offender Management, dat online heeft De mythe van de "Sex Offender Profile" en het Amerikaanse ministerie van Justitie (Een analyse van gegevens over de verkrachting en aanranding, Sex strafbare feiten en daders; Nationale Conferentie over Sex Offender registers
 • Als u een ouder bent en u vindt dat uw kind / tiener heeft behoefte aan meer bescherming / begeleiding, koop dan een site blocker of een monitoringprogramma. Laat je niet online vijanden in uw huis om te beginnen. Zorg dat u weet wat ze online doen
 • Besteed aandacht aan gebruikersprofielen op sociale netwerken die zijn 'gehackt', maar waarvan de banden lijken online buiten het netwerk (zoals Facebook) nog de links niet werken. Deze links kunnen het verkeer elders op vijver van de overtreder te brengen, maar semi-dode links social network gebruikers bewust dat ze proberen te helpen identificeren van 'verdachte' of bevestigd daders en hun online sites, zodat gebruikers kunnen leren kennen en te vermijden maken ook.

Waarschuwingen

 • Het Amerikaanse ministerie van Justitie (DoJ), de Federal Bureau of Investigation (FBI) en de staten zijn niet gestroomlijnd in hun toezicht en het beheer van de zedendelinquent registers. Zelfs bekende gegevens, zoals afzonderlijk stelsel markeringen die kunnen helpen bij het publiek identificeren roofdieren (een grote gecko salamander of tatoeage is bijvoorbeeld moeilijk te verbergen op een kalf). Toch zijn deze vormen van duidelijke markeringen zijn weggelaten uit de nationale database.
 • Een zedendelinquent kan wonen, werken en spelen in verschillende gebieden. Ze kunnen al dan niet worden verplicht om te melden waar ze wonen of werken. De geregistreerde hebben weinig tot nul informatie over waar mensen werken die zijn ingeschreven. Registranten kunnen doelbewust wonen of verkeerd voor te stellen waar ze wonen. Een registrant kan in een gebied voorafgaand aan de registratie eisen kick inch De persoon kan direct na het registreren van het gebied te verlaten, en houd net onder de publieke radar, maar lijken te voldoen aan compliance-eisen.
 • Laat geen kinderen onder de 18 jaar gebruiken internet voor het ontmoeten van mensen. Het internet is niet ontworpen voor het ontmoeten van nieuwe mensen voor onder de leeftijd van 18 jaar toch. Dating sites niet toestaan ​​minderjarigen.
 • Online dader databases verspreide maar inconsistente gegevens over roofdieren. Zo is het noodzakelijk te kijken naar alle datasets. Een roofdier kan worden ingeschreven in de staat Florida, bijvoorbeeld, welke referenties dat ze kwamen uit een andere staat, Maryland, bijvoorbeeld, maar hun oorspronkelijke misdaad veroordeling gebeurde in een andere staat. Bijvoorbeeld NY. In NY, zou een gevangenis toestaan ​​openbare lookup van gedetineerden (Mohawk Correctional Facility, voor bijv.). Deze database zou kunnen hebben meer details over de precieze aard van het misdrijf, maar een foto van die persoon ontbreekt. De foto zou kunnen worden op het nationale register van de DoJ, de MD Sex Offender register of de Florida register. De Florida register geeft geen details over de misdaad. Bijvoorbeeld, zou een dader pornografie hebben vervaardigd, slachtoffer van een niet-vreemde vrouw leeftijd 4 jaar oud en citeer afwijkend seksueel gedrag tonen penetratie. Deze informatie kan worden op de NY Mohawk terrein, dat wel. Florida bewoners kunnen de gegevens storend vinden als die persoon verkeerd voorstellen dat zijn zedendelict betrof een 17-jarige (exploitatie van publieke perceptie van volwassenheid en verleidelijke tiener stereotypen), in tegenstelling tot een peuter.
 • Sex roofdieren worden netwerken via nietsvermoedende ouders, kinderopvang, bedrijven, enz. Volwassenen met toegang tot kinderen.
 • De National Sex Offender website DoJ doet archief dat een persoon ingeschreven in een bepaalde toestand, hoewel de persoon op dit moment kan worden wonen en in een andere staat die ook op het DoJ website wordt getoond geregistreerd. Staten verwijder typisch een dader zodra de persoon is uit hun staat rechtsgebied. Zelfs als de persoon heeft een arrestatiebevel voordat ze vertrokken naar een andere staat en geregistreerd. Daarom is het bijhouden van het Nationaal register is net zo belangrijk als het controleren op roofdieren in je eigen staat, postcode, en waar u, uw gezin wonen, werken en spelen.
 • Laat financiële situatie beurt nooit tot een kans voor roofzuchtige uitbuiting. Een goedkope oppas kan er niet aanbieden van diensten te vriendelijk zijn, als een vriend of voor het geld.
 • Als iemand die net uit de lucht (dwz Voegt u MSN) en vraagt ​​u "asl? ' (Of een afgeleide van het woord), blokkeren ze meteen. De kans is groot dat ze ofwel Roofdieren, of een andere vorm van ongewenst persoon. Het staat voor "Age, Sex, Location" en is vaak de eerste stap die een potentiële predator zal nemen.
 • Ondanks de wettelijke verplichtingen om overtreders te houden om vrijlating voorwaarden, worden overtreders meestal wonen in de buurt van kinderdagverblijven, scholen, parken, enz. waar grote congregaties van de kinderen kan worden gevonden.
 • Overtreders die proberen af ​​te blijven van de raster van opsporing en vliegen onder de radar kan voorkomen levensomstandigheden die hen verplichten om een ​​huurovereenkomst te ondertekenen. Sommige appartementen, waaronder volkshuisvesting, beperken overtreders van leasing. Daarnaast kunnen gemeenten worden verplicht om melding wanneer een overtreder wordt een inwoner. Bijgevolg "couchsurfing", huren van een andere persoon of samenwonend kan worden gebruikt als een methode om ontdekt te worden.
 • Onderschat nooit iemands situatie of mentale capaciteit. Deel van fraude effectief manipulatie.
 • Niet nalaten om hetzelfde te gebruiken onderzoeken en valideren van benadering van persoonlijke relaties als met de screening voor huisgenoten / huisgenoten bij de planning of potentieel overstijgen kennismaking in romantische relatie met iemand. Deze persoon kan in feite worden niet alleen je partner maar uw huisgenoot. Het meer is er een mogelijkheid dat de persoon kan verplaatsen in je leven betekent dat er meer risico zou het niet werken. Zedendelinquenten hebben huurder rechten, alimentatie rechten, palimony rechten, samenwonen / common law rechten waaronder het recht om ruimte, ondersteuning bezetten, en alle rechten gedeeld, zoals toegang tot en controle over een gezamenlijke bankrekening.
 • Vertrouw niet op anderen om waakzaam te zijn wanneer kinderen alleen mogen worden gelaten met een volwassene. Dit is wat sommige roofdieren zijn vertrouwen op. Sommige roofdieren gedragen en handelen uit voordat arrestatie en het invoeren strafrechtelijk systeem.
 • Registratie sites hebben vaak citaten over hun registratie databases: Gebruik deze informatie niet gebruiken voor onrechtmatige verwonden, treiteren, of het plegen van een misdrijf tegen een persoon met de naam in het register of wonen of werken op elk gemeld adres. Een dergelijke handelwijze kan leiden tot civiel-of strafrechtelijke sancties. Berichten in de media hebben voorbeelden van civiele procedures tegen bloggers en anderen door overtreders ingediend.
 • Informele vakantiehuisjes, zaalverhuur of couchsurfing die nalaat achtergrond controles uit te voeren is riskant. Valideren staats-of federale identiteitsbewijs, zoals staats-of rijbewijs in-persoon. Verzoek om sofi-nummer te zien en op te nemen. Run je eigen achtergrond te controleren door middel van stad of staat strafregister voor de nationale strafregisters. Een site van derden kunnen in feite niet over een volledig rapport dat er niet in slaagt aan te tonen iemand een strafblad ia bepaalde staat. Zodra een veroordeelde zedendelinquent bezit neemt van een woonruimte en is momenteel niet in de problemen met de rechtshandhaving, ze hebben ze huurder rechten. Pre-screen voorhand voor criminele achtergronden. Er zijn online huurder toepassingen voor nul of kleine bedragen om standaard gegevens die nodig zijn voor een criminele achtergrond controleren vangen.
 • Een vlag van een potentieel onrustige achtergrond is iemand die heeft weinig of geen recente adressen en / of tewerkstelling van een legitiem bedrijf. Een persoonlijke verwijzing van iemand is niet een goed scherm. Een legitieme bedrijf zal hebben ingediend als een bedrijf met de staat, heeft een fysiek kantooradres, is opgenomen in bedrijvengidsen, en kan worden opgenomen met het Better Business Bureau, Kamer van Koophandel of Dun & Bradstreet. Een huisgenoot / huisgenoot aanvraag dient vroegere dienstbetrekking en woningen aan te vragen. Een credit check met behulp van de 3 top gerenommeerde bedrijven, waaronder Experian, enz., zal ook bekendmaken verleden werkgevers en adressen van een persoon.
 • Het is een feit over en uitgedrukt door de overheden en industrieën - roofdieren circuleren in omgevingen waar kinderen zijn, ook in locaties en situaties die de achtergrond maatregelen hebben.
 • Val niet in valse zekerheid misleiden door een persoon uiten soortgelijk gedrag of overtuigingen over zedendelinquenten tot hun eigen ware identiteit af te schermen.
 • Er is geen beperking op Amerikaanse roofdieren, zelfs vluchtelingen, van het gaan naar andere landen om prooi in dat gebied. Er is geen wet blokkeren of maatregelen getroffen om roofdieren die in vluchtige toestand van het krijgen van paspoorten of vernieuwen van paspoorten te stoppen. Er zijn geen beperkingen op luchthavens die bar personen vluchteling-status van boarding vliegtuigen. Er is geen alarm systeem, net als dat voor terroristen, dat zou autoriteiten waarschuwen dat een voortvluchtige roofdier een vliegticket net heeft gekocht.
 • Geef nooit enige extra persoonlijke informatie anders dan een online naam.
 • Sommige industrieën zoals Yoga zijn belangrijkste broedplaatsen voor roofdieren. De industrie heeft weinig toezicht en regelgeving als het gaat om de achtergrond, of regelmatige screening van de beoefenaars. De industrie is er een waarin mensen hebben 'stage' of 'professionele' namen. Dit laat hen toe te laten circuleren zonder dat anderen het hebben van de mogelijkheid om achtergrond controles uit te voeren op de persoon echte naam. Dit stelt hen ook om te netwerken met Yogi's, bedrijven, conferenties, retraites en anderen die directe toegang tot kinderen te hebben. Een rode vlag is dat de persoon niet over een rechtshandhaving die achtergrond online te controleren, of biedt dit van een legitieme 3rd party. Antecedentenonderzoek moet ook een foto van de persoon. Vertrouw niet op beeldherkenning, bijschriften of de 'naam' van de persoon op de foto. Photoshop experts en dienstverleners kan het uiterlijk en andere identificatiemiddelen, zoals een tatoeage van een gekko op het been van een dader te veranderen om te verschijnen op een ander been dan een ander, enz. Een slimme zet is om een ​​foto van de persoon te krijgen of iemand inhuren om discreet te doen, bij het uitvoeren van een antecedentenonderzoek.
 • Gebruik onderzoeksmiddelen aan iedereen die in contact komt met jezelf te onderzoeken, familieleden, geliefden of vrienden die kunnen worden in het leven van die persoon op een persoonlijke manier. Vertrouw niet op hoe je je voelt over iemand aan de slimme preventie doen wanneer het telt. Interventie voor damage control is uitdagender en minder succesvol dan voorkomen kunnen worden.
 • Negeer nooit instincten als het gaat om sensing iets of iemand mis is. Onderzoeken instincten van betrouwbare bronnen die derden (dwz, rechtshandhaving, overheden, gerenommeerde achtergrond controleren bedrijven) die geen gevestigde persoonlijke belangen in identiteitsonderzoek resultaten.
 • Confronteren persoon met vermoedens of resultaten van een onderzoek, goed of slecht nooit. Resultaten, zelfs indien positief, kunnen beledigen of tip ze af over hoe voorzichtiger te zijn als ze weten over de methoden die worden gebruikt om achtergrond te onderzoeken.
 • Ga er nooit informatie van een persoon over hem of haarzelf zijn de feiten, met name als de informatie heeft potentieel erg vleiend inhoud.
 • Niet ooit iemand ontmoet op een plaats in Real Life, aangeduid als "IRL" in internet jargon, omdat het onveilig is. Als je moet, breng een volwassene en ontmoeten in een openbare plaats zoals Wal-Mart of McDonalds. Proberen om het in een nationale keten of een openbare bibliotheek te houden.
 • Niet nalaten om technologie te gebruiken om te onderzoeken niet alleen voor de lol, maar voor het vermijden van risico. Blijf op de hoogte van nieuws, informatie en technologie om veilig te blijven. Openen of sluiten ouder, overlevende, anti-predator en rechtshandhaving netwerken. Aanmelden voor Alerts. Lees over hoe roofdieren actief zijn. Ken de methoden en instrumenten. Vergis je niet, zijn vastbesloten roofdieren hun bereidheid tonen keer op keer aan geavanceerde technologie en netwerken in te zetten. Doe hetzelfde en meer om de veiligheid te handhaven tegen roofdieren.