Wkunl

Hoe te beveiligen met een wachtwoord een webpagina

Er zijn vele redenen om een ​​wachtwoord webpagina's te beschermen: gevoelige financiële of persoonlijke gegevens, kantoor pottenkijkers, of dingen die niet zijn bedoeld voor kinderen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om te beveiligen met een wachtwoord uw webpagina, afhankelijk van uw platform en programmeertaal. Dit artikel geeft u een algemeen idee over hoe u uw pagina's te beschermen tegen ongewenste ogen te geven.

Stappen

Hoe te beveiligen met een wachtwoord een webpagina. Open een basistekst bewerkingsprogramma.
Hoe te beveiligen met een wachtwoord een webpagina. Open een basistekst bewerkingsprogramma.

Methode een: pagina's die u hosten

 1. 1
  Open een basistekst bewerkingsprogramma. Begin met het typen van de opening van tags:
  • <html> <head>
 2. 2
  Typ de titel van uw pagina en sluit de titel met een tag:
  • <title> Beschermd Pagina: Vul wachtwoord </ title>
 3. 3
  Typ het volgende:
  • <script language="JavaScript"> Dit commando vertelt de browser een script is het punt te beginnen.
 4. 4
  Druk op de entertoets en typ het volgende:
  • / / Prompt. Druk op de Enter-toets nogmaals.
 5. 5
  Voer de prompt door het volgende te typen:
  • var password = prompt ("Voer het wachtwoord" ""); (Er zijn drie dubbele aanhalingstekens achter het woord "password" en een puntkomma na de laatste haakjes.)
 6. 6
  Typ het volgende, waarbij u ". Correcte html" met de naam van de pagina de juiste gebruiker is gericht op:
 7. {Locatie = "correct.html"} Dit vertelt de browser aan de gebruiker die het juiste wachtwoord invoert om deze pagina te sturen.
7
Stuur gebruikers die het onjuiste wachtwoord typen om een foutpagina door het volgende te typen, vervangen "fout html." Met de foutpagina u hebt gemaakt:
else {locatie = "error.html"}
8
Beëindig het script door het volgende te typen:
 • / / -> </ Script>
9
Sluit het script sectie van de pagina door het intikken van het volgende:
 • </ Head>
10
Voeg een body gedeelte voor browsers die geen javascript niet lezen:
 • <body> Deze pagina is bedoeld voor het bekijken van Safari, Firefox, Chrome of Internet Explorer. Upgrade uw browser en snel weer terug! </ Body>
11
Sluit de webpagina door te typen:
 • </ Html>
12
Sla de pagina op en kijk naar het

Methode twee:'s die worden gehost door anderen

 1. 1
  Zoek uit wat uw web host u heeft verstrekt. Als u gebruik maakt van een gratis host, is er een goede kans dat u niet in staat zal zijn om een ​​wachtwoord van uw pagina's te beschermen.
 2. 2
  E-mail uw web host en vraag hen wat ze aanbevelen. Veel web hosts worden gerund door ervaren webmasters en zullen meer dan bereid om te helpen. Ze zullen ook weten details over uw hosting setup.
 3. 3
  Zoek uw vraag. Als u gebruik maakt van PHP / Apache op Linux, ga naar Google en typ "hoe te beveiligen met een wachtwoord pagina php linux" of iets in die richting.
 4. 4
  Vermijd client side gereedschappen. Kijken naar het gebruik server side tools, zoals. Htaccess en. Htpasswd bestanden, php pagina's, of perl scripts. NOOIT vertrouwen iets dat wordt verondersteld om een ​​wachtwoord van een pagina die draait op de client-kant, zoals deze zijn het makkelijkst te omzeilen beschermen, en meestal alleen gebruikers te beperken van het bekijken van de beveiligde pagina van het niet geven ze een link rechtstreeks naar het. Dit wordt niet beschouwd als een adequate bescherming.

Tips

 • Maak een logboek van inlogpogingen / successen / mislukkingen, indien mogelijk. Onder andere datum en het IP-adres. Dit zal u helpen aanvallen (succesvol of anderszins) te identificeren op uw wachtwoord beveiligde pagina.
 • Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk inzicht over hoe uw wachtwoord beveiliging werkt, zodat u eventuele gaten kunnen identificeren.
 • Test je wachtwoord bescherming. Proberen in te breken in het, of hebben een vriend met hacken / programmeerervaring proberen te breken inch

Waarschuwingen

 • Als u een onervaren webmaster, NIET belangrijke gegevens vertrouwen met uw wachtwoord beschermingsregeling. Veel eenvoudige / gemeenschappelijke wachtwoordbeveiliging technieken op het internet zijn kwetsbaar voor ervaren hackers.