Wkunl

Hoe om te weten of uw computer is gevolgd

Er is geen beste manier om te weten of uw computer wordt gehackt of wortel aangekleed door een hacker die er, kort van het houden van het schoon-kamer door nooit, nooit aan te sluiten op het internet. Er zijn vele manieren om duidelijk verminderen de kans dat gecompromitteerd.

Stappen

Hoe om te weten of uw computer is gevolgd. Ga naar configuratiescherm en kies Add / Remove Programs.
Hoe om te weten of uw computer is gevolgd. Ga naar configuratiescherm en kies Add / Remove Programs.
 1. 1
  Ga naar configuratiescherm en kies Add / Remove Programs. Verwijderen van alle anti-virus software die u momenteel hebt geïnstalleerd (uiteraard, als je anti-virus software die u tevreden bent met, dan laat het geïnstalleerd). Dit is om anti-virus botsingen die uw computer onbruikbaar worden voorkomen.
 2. 2
  Beveilig uw computer. Als u al een volledige anti-virus suite, die is up to date en omvat alle van de volgende drie onderdelen, dan doorgaan naar stap 8. Anders, voor uw computer veilig te zijn moet je al de volgende die je nog niet hebt downloaden;
 3. 3
  Installeer een firewall om de zwakke venstersfirewall vervangen; ZoneAlarm werkt geweldig.
 4. 4
  Overweeg het gebruik van intrusion detection software.
 5. 5
  Installeer alle benodigde programma's. Sluit uw computer aan het internet weer, en hen in staat stellen om volledig bij te werken.
 6. 6
  Voer de anti-virusscanner en anti-spyware scanners. Als iemand uw computer is gehackt, moet de malware te detecteren, en hopelijk de software kan verwijderen. Nu uw computer moet veilig zijn
 7. 7
  Zorg ervoor dat u uw software regelmatig bij te werken, minstens een keer per week en je moet in staat zijn om bijna alle aanvallen op uw computer te voorkomen, mits u gebruik maken van uw computer op een verstandige manier.

Tips

 • Met een alternatieve browser. Gebruik, of Opera als webbrowser (of enig ander doel dan Internet Explorer, die berucht is bekend als "Internet Exploder" vanwege zijn gemeenschappelijke storingen en vulnerabilty om virussen browser) zou resulteren doelwit veel minder door virussen, zoals veel zijn gericht op Internet Explorer.

Waarschuwingen

 • Installeer nooit iets wat je hebt gedownload zonder volledig te lezen van de licentieovereenkomst. Veel nieuwere malware programma's zijn effectief juridisch als ze zijn verborgen of verpakt met de gewenste software en hebben een licentie-overeenkomst waarin hun effecten. Als je iets dubieus in de licentieovereenkomst te zien, niet te installeren. Besteed aandacht aan de "Overeenkomst" dozen bij het installeren van software. Blindelings akkoord te gaan met alles wat gepresenteerd kan maken schoonmaken "extra bonus" toepassingen moeilijk, wanneer het veel gemakkelijker zou zijn geweest om "af" als plaats installeren.
 • Ga niet naar onbetrouwbare websites. Als je zoekt op Google naar iets, en de beschrijving van een van de sites heeft een lange lijst van irrelevante en niet verbonden woorden in het, het is waarschijnlijk een schijnvertoning website.
 • Heb ActiveX-besturingselementen niet installeren vanaf een site die u niet vertrouwt.
 • Heeft E-mail "attachments" niet openen, tenzij u aan de vertrouwde zender hebben gesproken en zij hebben geverifieerd dat zij onder meer de bevestiging. Alleen maar omdat een e-mail afkomstig is van een vriend, betekent niet dat zijn / haar computer niet is geïnfecteerd. Het virus kan zich verspreiden door zichzelf naar iedereen sturen in het e-mailprogramma lijst met contactpersonen, vaak zonder dat de eigenaar zelfs maar te weten dat het gebeurt.
 • Heb toepassingen of kopieer de inhoud niet uitgevoerd vanaf schijven, thumb drives, CD's, enz. die zijn verstrekt door anderen (met inbegrip van vrienden), of van jou als zij eerder zijn aangesloten op een andere computer, tenzij gescand met uw anti-virus programma eerst. Als een geïnfecteerde computer de gegevens op het medium heeft bereikt, de data waarschijnlijk ook worden besmet.