Wkunl

Hoe om een ​​geblokkeerde website te gaan

Heb je wel eens proberen te gaan om een ​​website op een school computer, en de site is geblokkeerd? Of probeer op een familie computer, en je ouders hebben het verstopt? Nou, hier is wat advies voor u om die website te gaan, terwijl het nog steeds geblokkeerd!

Stappen

Hoe om een ​​geblokkeerde website te gaan. Klik beginnen aan de onderkant van het computerscherm, dan sloeg draaien.
Hoe om een ​​geblokkeerde website te gaan. Klik beginnen aan de onderkant van het computerscherm, dan sloeg draaien.

Methode 1

 1. 1
  Klik beginnen aan de onderkant van het computerscherm, dan sloeg draaien. U kunt ook houd de Start-toets en druk op de R-toets.
 2. 2
  Er zal een tekst-doos waar je opdrachten kunt typen zijn. Typ in cmd.
 3. 3
  Typ ping www. Website.com, waar de website is de naam van de website. (Zonder de http:// en www.)
 4. 4
  Verkrijg het IP-adres. U krijgt een IP-adres te zien in [] 's (dwz. [192.168.1.1]). Kopieer de code en typ het in de URL balk in uw browser.

Methode 2

 1. 1
  Ga naar google
 2. 2
  In het zoekvak, "type cache: website.com" waar de website is (zonder aanhalingstekens), de naam van de site en druk op Enter.
 3. 3
  Google zal automatisch naar de eerder opgeslagen versie van die website.

Methode 3

In deze methode, zullen we gebruik maken van proxy servers, proxy servers zijn handige tools die fungeren als tussenpersoon tussen uw computer en de websites die u bezoekt. Als je niet kunt een geblokkeerde website direct te bezoeken, kunt u een proxy-server vragen om het te bezoeken voor u. De volmacht geeft de geblokkeerde website, en stelt u in staat om te communiceren met het. Aangezien u rechtstreeks te communiceren met de proxy (niet met de beperkte plaats) de communicatie wordt niet geblokkeerd. Veel gratis proxy-diensten zijn beschikbaar, maar ik stel voor dat je begint met Air proxy websites zoals Or, Hier ziet u hoe een dergelijke dienst te gebruiken:

 1. 1
  Ga op de website voor de proxy-service (airproxy82. Netto in mijn geval), typt u de URL van de site die u wilt deblokkeren en druk Branding
 2. 2
  Blader door het beperkte terrein zoals je normaal zou doen.

Houd in gedachten dat hoewel de twee gratis proxies gesuggereerd hier hoef je niet bestoken met pop-ups, genoeg proxy-diensten te doen.

Tips

 • Vergeet niet de "ping" of het zal niet werken.
 • U moet beschikken over www. Of het zou niet werken.

Waarschuwingen

 • Bij de tweede methode, zou de website een momentopname van de pagina als het leek toen google het gered had. De huidige pagina kan in de tussentijd zijn veranderd!
 • Proxy sites kunnen uw login en paswoord te krijgen.
 • Proxy servers onderhoudt uw anonimiteit, houdt u secure.Your IP-adres wordt verborgen.
 • Sommige scholen zijn in staat om uw bureaublad te bekijken! Wees voorzichtig!
 • Bij het gebruik van Google Cache pagina's beelden niet worden weergegeven, kunt u niet inloggen, en kan niet manoeuvreren rond de site unles je weet hoe je de specifieke pagina die u wilt vinden op Google.
 • Laat niemand je vangen (zoals school leraar, ouder, etc.)
 • Als je ping www.Youtube.com, wordt u naar Google worden gebracht. Youtube is eigendom van Google.