Wkunl

Hoe te sonicwall bypass naar youtube kijken

Bent u probeert te openen een website en uw systeem heeft een sonische firewall op het? Hier is een geweldige manier om sonische firewall in je school netwerk of uw kantoor te omzeilen.

Stappen

Hoe te sonicwall bypass naar youtube kijken. Gebruik een proxy-site.
Hoe te sonicwall bypass naar youtube kijken. Gebruik een proxy-site.

Methode een: met behulp van een SSL-proxy

 1. 1
  Gebruik een proxy-site. SonicWALL kan niet het verkeer gaan door SSL-proxy's te analyseren, dus de makkelijkste manier om te zoeken op korte termijn naar een site is om een ​​proxy te gebruiken. Een niet-uitvoerige lijst van gratis SSL Proxy's is te vinden op.
  • In ieder geval het gebruik van HTTPS HTTP begin een URL vaak veroorloven toegang. Deze zullen werken totdat zij individueel worden geblokkeerd.

Methode twee: IP omzeilen

 1. 1
  Ga naar start en typ "cmd. Exe" in de zoekbalk. Klik op cmd.exe om het opdrachtpromptvenster te openen.
 2. 2
  Typ de volgende opdracht: "ping www.youtube.com" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.
 3. 3
  Typ de volgende opdracht: "nslookup www.youtube.com" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.
 4. 4
  Sla de IP adressen. Klik rechts op de command prompt venster en selecteer Markeer.
 5. 5
  Selecteer en kopieer de groep van IP-adressen. Markeer ze met je muis en voer Ctrl + C, of ​​klik met de rechtermuisknop en selecteer Kopiëren.
 6. 6
  Open Kladblok en plak in de IP-adressen. U kunt op Ctrl + V, of klik met de rechtermuisknop en kies Plakken. Nu heb je alle IP-adressen in Kladblok, klik op Ctrl + S om het bestand op te slaan.
 7. 7
  Voer de volgende opdracht in de URL balk: 1 (een cijfer) met drie ronde haakjes eromheen aan beide kanten. Als dit niet werkt, probeer dan onder een andere methode.

Methode drie: in kaart brengen

 1. 1
  Open het hosts-bestand in Kladblok. U kunt deze vinden op: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc.
 2. 2
  Binnen in het hosts-bestand, plak alle IP-adressen die u hebt gevonden in methode twee met nslookup. Enter "www.youtube.com" (zonder aanhalingstekens) na alle IP-adressen.
 3. 3
  Sla het hosts bestand. Voer Ctrl + S, of ga naar Bestand en kies Opslaan.
 4. 4
  Noem de IP-adressen. Voeg een spatie of tab aan het einde van elk IP-adres, voer een naam in die u wilt gebruiken om te verwijzen naar deze site. Gebruik een naam die firewalls niet zal hebben op hun blacklists (geblokkeerde sites). Uw nieuwe regel moet er zo uitzien: 208.65.153.238 www.youtube.com
 5. 5
  Typ een van de IP-adres in de adresbalk van de browser naar youtube te openen.
 6. 6
  Druk op enter om te testen surfen naar de site. Als dit niet werkt, probeer dan onder een andere methode.

Methode vier: hex conversie

 1. 1
  Gebruik een hex-gebaseerde IP-adres. Als firewalls van uw school ook IP-adressen te blokkeren, probeer dan een bezoek aan de site via een hex-gebaseerde IP-adres. Hex is een nummeringssysteem dat bekend staat als "base-16, 'waarbij als gewone nummers" base-10 ", en wordt begrepen door browsers. Firefox zal de hex-adres gebruiken zonder deze te wijzigen, terwijl IE zal deze omzetten naar een "basis-10" IP-adres.
 2. 2
  Open rekenmachine en plakken in het IP-adres van de website.
 3. 3
  Klik op hex naar het IP-adres om te zetten in hexadecimaal.
 4. 4
  Plak de hex-gebaseerde IP-adres in de adresbalk van uw browser.
 5. 5
  Voorvoegsel dit met http:/ / 0x (nul, geen 'o'). Met andere woorden, voeg dit aan de voorzijde van de hex adres.
 6. 6
  Druk op enter om te testen surfen naar de site.

Tips

 • De methode van de stappen zal alleen werken als de website niet IP-nummers omleiden naar domeinnamen, en alleen als uw school firewall niet bekend IP-adressen te blokkeren. Als de site vereist een functie die kan doorverwijzen naar een domeinnaam (dat wil zeggen: sommige login soorten), zal dit niet werken.
 • Als alternatief kan je webservices gebruiken om IP-adressen zoals dnsstuff.com en whois.net vinden als toegang tot het Command Prompt wordt beperkt.
 • Geen van de bovenstaande methoden werken met Facebook.
 • U moet een proxy gebruiken voor sites die niet werken met deze methode. Misschien wilt u een proxy mailinglijst om bijgewerkte proxies (sommige worden elke dag verschoond) vind treden.
 • Doe het snel! Krijg je IP-adres en sluit de Opdrachtprompt snel. De zwarte-achtergrond Opdrachtprompt is duidelijk voor iedereen die de monitor van uw computer kunt zien. Als alternatief, verander de achtergrondkleur en de titel van het venster van de opdrachtprompt.

Waarschuwingen

 • Als je betrapt juridische stappen (strafrechtelijk) kan tegen u worden ingesteld indien u de toegang tot de verkeerde materialen in openbare plaatsen, of ook je ouders kan civielrechtelijk worden aangeklaagd door de ouders van een andere leerling die ziet wat je doet.
 • Als uw school IT-personeel of een computer-geletterde instructeur of beheerder vangt u dit doet, kan je in de problemen.
 • Als je gepakt wordt, kunt u het risico uw computer privileges weg te nemen, detentie, of opschorting.