Wkunl

Hoe u de standaard numlock status wijzigen

De NumLock wordt meestal alleen ingeschakeld voordat de gebruiker zich heeft aangemeld bij de computer, kan dit probleem veroorzaken voor mensen met draagbare computers die niet de status van de NumLock niet controleren voordat hun wachtwoord te typen. Het standaard gedrag kan veranderd worden met deze instelling (Voor Windows NT/2000/XP).

Stappen

Hoe u de standaard numlock status wijzigen. Klik op 'start' en ga naar 'draaien'.
Hoe u de standaard numlock status wijzigen. Klik op 'start' en ga naar 'draaien'.
 1. 1
  Klik op 'start' en ga naar 'draaien'.
 2. 2
  Typ 'regedit' (zonder aanhalingstekens) en druk op 'enter' of klik op 'ok'
 3. 3
  Er zijn twee methoden om stap 3 te voltooien. Methode 2 wordt sterk aanbevolen.
  • Klik nu op 'Bewerken' en vervolgens op 'zoeken' (of druk op Ctrl-F) en typ 'InitialKeyboardIndicators'.
  • Of u kunt klikken op de '' op HKEY_CURRENT_USER, dan is de '' op 'Configuratiescherm', klik vervolgens op het toetsenbord. (Bij gebruik van de eerste methode in deze stap, nadat u hebt gezocht, zorg ervoor dat leidt u naar dezelfde plaats als de tweede methode. De tweede methode wordt aanbevolen.)
 4. 4
  Nu rechts-klik 'InitialKeyboardIndicators', klik vervolgens op 'wijzigen'. Om NumLock aan te zetten bij het opstarten, typt u '2 '(zonder aanhalingstekens) en Numlock uit te schakelen bij het opstarten, typt u '0'.
 5. 5
  Dit zou niet werken omdat sommige computers de BIOS niet zal overschrijven. Als het niet werkt dan is de computer opnieuw op.
 6. 6
  Als uw computer opstart pers 'f2' op het toetsenbord. (Je zou kunnen hebben om druk op een andere knop, kijk naar de bovenkant van je scherm voor 'Instellingen' de tweede u uw computer te bezuinigen op. De knop naast setup is degene die je nodig hebt om te duwen.)
 7. 7
  Scroll naar beneden door het BIOS menu totdat u 'toetsenbord numlock'. Markeer dit item en de Numlock instelling te wijzigen in wat je wilt (meestal door op de spatiebalk).
 8. 8
  Nu Exit Saving Changes (in sommige bios kun je gewoon op 'esc') en de wijzigingen op te slaan.

Tips

 • Bij het bewerken van 'InitialKeyboardIndicators' zorg ervoor dat u alleen het type in een aantal (2 of 0)
 • In stap 3, wordt de tweede methode aangeraden.

Waarschuwingen

 • Bewerken van het register kan ernstige problemen veroorzaken dat u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Ik kan niet garanderen dat problemen die voortvloeien uit wijzigingen in het register kunnen worden opgelost. Gebruik de informatie op eigen risico informatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Windows NT/2000/XP/Vista/7/8