Wkunl

Hoe kunt u uw e-mailaccount te beschermen tegen hackers

Als je niet een goed mens met computers of net je eerste e-mailaccount, dit artikel is goed voor je. E-mail accounts worden gebruikt voor alles van persoonlijke e-mails naar vrienden om belangrijke brieven te sturen naar je bank of een belangrijk persoon, en sommige mensen zijn zo verdrietig en hebben niets beters in hun leven, maar om te kijken naar andere volkeren e aanmerking voor geld, plezier, of persoonlijke redenen, en kan uw privacy en zelfs je leven in gevaar (op een extreme schaal), dus hier zijn enkele stappen over hoe u uw email kan beschermen als de overheid doet.

Als een hacker, ik weet wat je wel en niet kan hacken door:)

Stappen

Hoe kunt u uw e-mailaccount te beschermen tegen hackers. Elke e-mail service provider, of het nu gmail, yahoo, hotmail, etc.
Hoe kunt u uw e-mailaccount te beschermen tegen hackers. Elke e-mail service provider, of het nu gmail, yahoo, hotmail, etc.
 1. 1
  Elke e-mail service provider, of het nu gmail, yahoo, hotmail, etc. Heeft verschillende veiligheidsmaatregelen. Alle bovengenoemde bedrijven tijdige biedt beveiliging stappen om rekening gebruiker te beschermen. Zij tijdig e-mails naar hun klanten als uw account wordt geprobeerd om gecompromitteerd van verschillende IP-adressen. Gelieve uw wachtwoord te wijzigen.
 2. 2
  . Emailadres Heeft een ingewikkelde e-mailadres, niet dus je zal het vergeten, maar zodat niemand anders kan het al raden door je naam (het moet een nummer bevatten - bijvoorbeeld John023@_____.com)
 3. 3
  Neem een veilig wachtwoord. Wachtwoorden zijn er om uw account te beschermen, zonder wachtwoorden zouden we verloren. Zorg ervoor dat uw wachtwoord is gecompliceerd; niet uw naam of achternaam niet gebruiken. Bijvoorbeeld, doe er niet in "John", omdat het eerste ding dat hackers zullen doen is om je wachtwoord te raden op basis van uw naam. Gebruik niet een zin of gebruik een koosnaampje dat de meeste mensen weten. Bijvoorbeeld, doe er niet in "MyPetMaddy" of "ShowUsYouFeelGood". Probeer een ingewikkelde code zoals "mkael092" te gebruiken of gebruik een code zoals deze "09484M92", dus het is onmogelijk om te raden. Kies een wachtwoord dat u nog niet eerder hebt gebruikt op uw account voordat. Nummers;, en / of speciale tekens zoals%, 5€ en + Een goed wachtwoord bestaat uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters bevatten. Het is heel belangrijk je wachtwoord prive te allen tijde te houden. Een wachtwoord dat een combinatie van letters en cijfers bevat is een goede manier van beveiligen van uw wachtwoord.
 4. 4
  Bescherm uw computer. Als uw computer is draadloos of een antivirus-software niet gebruiken en wordt niet gebruikt alleen door u, uw e-mailadres en wachtwoord is geheel in gevaar. Download gratis antivirus software door te gaan naar www.avast.com. Met behulp van draadloze is niet de veiligste vorm van het gebruik van internet, als het kan worden gehackt door mensen met behulp van het netwerk sniffers. Als u geen andere keus hebben, zorg ervoor dat je een WPA-sleutel op uw draadloze internetverbinding. U kunt wijzigen of aanvullen met een door te gaan in Connections -> uw draadloze netwerk -> Draadloze Kaart -> router -> Eigenschappen -> Apparaatbeheer webpagina. Klik vervolgens op Wireless Security Settings en vervolgens "WEP / WPA Key". Het is het beste om het te hebben ingesteld met een WPA-sleutel, want het is de laatste versie van de beveiliging.
 5. 5
  Uw e-ID en het wachtwoord bent je eigen vertrouwelijke informatie. Werknemer geen enkel bedrijf zal u ooit vragen om uw wachtwoord in een ongevraagd telefoontje of e-mailbericht. De afzender is een hacker, zonder twijfel. S / hij wil toegang krijgen tot uw account en sturen spam e-mails, als het vragen van geld van uw contacten of maak een onbevoegde derde versturen spam of frauduleuze e-mails naar uw lijst met contactpersonen.
 6. 6
  Als u slachtoffer bent van een dergelijk scenario, neem dan onmiddellijk contact op met het desbetreffende bedrijf. Elk bedrijf heeft een account verificatie afdeling. Ze bieden ook instant chat support / telefonische ondersteuning. Door uw wachtwoord onmiddellijk te veranderen, u snel het minimaliseren van de daaruit voortvloeiende risico van uw Yahoo!-account.
 7. 7
  Als je ooit in een ongevraagd wijze of door iemand wordt gevraagd om je wachtwoord je niet gelooft aan een vertegenwoordiger van yahoo! / Hotmail / Facebook / gmail, enz., neem je wachtwoord niet met hen te delen en hen te vragen de reden van zijn vraagt ​​of rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf, omdat ze een aparte afdeling om dergelijke kwesties, zoals Yahoo! 's mail misbruik-afdeling te behandelen.
 8. 8
  U moet de beveiligingsvragen en antwoorden wijselijk veranderen. Het antwoord op een goede beveiligingsvraag:
 9. 9
  - Kan niet gemakkelijk worden geraden of onderzocht
 10. 10
  - Maakt niet veranderen in de tijd
 11. 11
  - Is memorabele
 12. 12
  - Is eenvoudig of definitief

Tips

 • Niet iedereen vertellen een aanwijzing voor je wachtwoord.
 • Niet verder vertellen je wachtwoord.
 • Bewaar een kopie (als je moet) van uw wachtwoord ergens opgeschreven.
 • Heb een kopie van uw e-mailgegevens niet blijven op het internet of op uw systeem
 • Mix letters en cijfers veranderen john2468 naar (j2o4h6n8).
 • Geloof het of niet, een reeks van 3-4 woorden op een rij (dwz MountainPhoneCandyJupiter) is meer memorabele en veiliger dan een moeilijk te onthouden wachtwoord dat korter is. Lengte belangrijker dan moeite om te raden wanneer je te maken met een hacker die een programma gebruikt.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, wordt het internet gebruikt door iedereen en iedereen. Wees voorzichtig met wat je post via e-mail accounts, het maakt niet uit hoe veilig je denkt dat je bent, het internet zal nooit veilig.
 • Vertrouw niemand. Zelfs ouders probeerden hun kinderen accounts te weten wat daar gebeurt. Niet vaak gebruikt hetzelfde wachtwoord in dezelfde cyber cafe. Ze zouden kunnen hebben software geïnstalleerd op hun computers beschikbaar. Vraag je vriend om hun gezicht afwenden terwijl u typt het wachtwoord / eventuele updates op de rekening. Doe het niet met je vrienden of iemand anders. Er moet een ruimte van privacy, maar het moet strikt geheim.