Wkunl

Hoe maak je een online relatie te onderhouden

Als je in een relatie heeft zijn voordelen, maar ze nemen werk, vooral op lange afstand relaties of relaties wezen geworteld via Instant Messenger of e-mail.

Stappen

Hoe maak je een online relatie te onderhouden. Probeer elke dag praten gedurende minstens een uur of langer.
Hoe maak je een online relatie te onderhouden. Probeer elke dag praten gedurende minstens een uur of langer.
 1. 1
  Probeer elke dag praten gedurende minstens een uur of langer. Nemen de tijd om online te zijn, en werken rond uw schema's om samen een ononderbroken uur elke dag te hebben.
 2. 2
  Vermijd afleiding. Wanneer je praat met uw significante andere, praat met hen uitsluitend, zelfs al is het maar voor een klein beetje. Het is net als het online equivalent van een datum of praten aan de telefoon, en als je ze uw onverdeelde aandacht kan geven dan, waarom dan niet ook online?
 3. 3
  Gebruik programma's die u in staat om ze te praten, zoals de stem gesprek kenmerk van MSN of skype. MSN en e-mails zijn goed, maar er gaat niets boven praten met iemand.
 4. 4
  Handhaving van het gevoel van verbondenheid met de vraag hem om muziek af te spelen voor u over de spraak-gesprek, of met behulp van voice clips. Als u beide wilt, kan je favoriete nummers samen zingen dan VC, en om de beurt te spelen muziek voor elkaar.
 5. 5
  Om het kruid te houden in de relatie, sturen mekaar willekeurige speelse e-mails in onbekende of onverwachte momenten van de dag. Er is niets leuker dan thuiskomen na een lange dag en het vinden van een onverwachte zoete email voor u klaar.
 6. 6
  Vergeet niet belangrijke gebeurtenissen, zoals een test-ze zijn nadruk over, en ze e-mailen een goed geluk kaart (tal van websites toestaan ​​om dit te doen gratis)
 7. 7
  Online games spelen samen. MSN biedt een aantal goede online games, en een aantal pc-games kunnen worden gespeeld met een partner, zoals Audi. Dit geeft weer een gevoel van verbondenheid ondanks dat het niet fysiek bij elkaar.
 8. 8
  Overweeg het maken van een gezamenlijke e-mailaccount als u niet wilt dat iemand anders per ongeluk lezen van een e-mail uw significante andere stuurt u of visa versa. Maak het iets te maken met jullie beiden, zoals uw namen of verjaardagen of zelfs favoriete nummers / bands, en stuur e-mails van je account om die goed zijn voor hen om te lezen.
 9. 9
  Speel het altijd en overal toch spel, dat werkt geweldig als je beiden hebt bramen (die direct e-mail updates toestaan) waarbij een persoon e-mails van de andere persoon een taak en ongeacht wat de persoon aan het doen is, moeten ze de taak te voltooien (maakt de taken leuk!).
 10. 10
  Wees romantische en stuur de andere persoon willekeurige geschenken, die kan werken, zelfs als het paar woont in verschillende landen door het controleren van websites die bloemen / teddies levert in hun land en het plaatsen van een bestelling online.
 11. 11
  Gebruik MSN in uw voordeel. Voor MSN-gebruikers, laat uw beeldscherm foto's zijn foto's van de twee van u, en synchroniseer je MSN nicks (zoals beide gebruik van een regel uit een nummer dat je allebei graag, of heb je persoonlijke bericht als een countdown voor als je ze naast).
 12. 12
  Worden betrokken bij het ​​leven van de ander. Soms is het hebben van een online relatie kan echt voor u werken in de zin dat je moet dingen opgeschreven (in e-mails of gesprekken) en ze maken goede referentie om over te gaan in het geval u slecht met namen bent of niet kunnen incidenten recht te houden in je hoofd, of wilt u gewoon dubbel te controleren wat ze zeiden. Vraag hen specifieke vragen die laten zien dat je betrokken bent in hun leven.
 13. 13
  Het hebben van een gevecht online is waarschijnlijk een van de ergste dingen omdat het zo makkelijk om iemand uitknippen als internet is de enige verbinding tussen jullie twee. Ook is het moeilijk om de toon te onderscheiden van een bos van woorden geschreven op een pagina. Altijd, altijd, altijd een stap terug, kalmeren voordat haastig beantwoorden en weer uit als je nodig hebt om. Soms kunt u niet zeggen wat hard, maar de andere persoon zal niet beseffen dat en krijg pijn.
 14. 14
  Beperk grapje / sarcasme aan telefoongesprekken. Soms mensen krijgen gemengde berichten uit het niet kunnen om de toon te vertellen, en niet begrijpen als er werd gezegd in een schertsende manier of als de ander meende het.
 15. 15
  Probeer elke keer dat jullie praten om het interessant te maken, maak het niet te zien als een saai praatje, of zij / hij zal verliezen interesse in u! Meestal, als je opraken van ideeën, of als je de andere moet komen met andere chat-ideeën, bedenk dan dat het opraken van dingen te zeggen zal vroeg of laat naar een breuk!

Tips

 • Online relaties zijn moeilijk te onderhouden want ongeacht hoeveel liefde er is, niets komt in de plaats van aangezicht tot troost geconfronteerd. Ze niet altijd echter mislukken, en met genoeg geduld en compromissen, kunnen beide partijen tevreden mee.
 • De relatie kost zo veel moeite als een echte one-behalve het internet is uw manier alleen van communicatie. Dus pak een webcam, krijg skype, vind een spel dat je wilt, en chat je weg in een perfecte relatie.
 • Zorg ervoor dat u vertrouwt de ander 100% en helemaal eerlijk.

Waarschuwingen

 • Doe niet alsof iemand je niet bij het online zijn.
 • geen persoonlijke gegevens over uzelf niet geven.
 • Laat je niet in een relatie met iemand onbetrouwbare die je nog nooit hebt ontmoet, of iemand die anders op MSN dan in het echte leven lijkt.