Wkunl

Hoe je tegenstanders te slim af te starcraft

Starcraft, die wordt beschouwd als de beste RTS-games ooit gemaakt, biedt een uniek ontwerp waarbij elke eenheid van het spel is anders op een bepaalde manier naast de grafische weergave. Dit ontwerp zorgt voor een bijna oneindige hoeveelheid unieke strategieën die de speler kan gebruiken om andere menselijke speler of een computer speler te verslaan. Enkele veel voorkomende trucs en strategieën omvatten het maken van valse kopieën van eenheden om aanvallen te absorberen, "dansen" (hit and run tactiek) met gieren, en met behulp van het offensief Recall (teleport eenheden) vermogen van de Arbiter.

Stappen

Hoe je tegenstanders te slim af te starcraft. Weet plannen van je vijand.
Hoe je tegenstanders te slim af te starcraft. Weet plannen van je vijand.

Gemeenschappelijke tactiek

 1. 1
  Weet plannen van je vijand. Zo snel als je kunt, scout van de kaart voor de locatie van je tegenstander. Dit geeft je wat informatie over de vijandelijke basis en wat het produceren van te geven. Er zijn twee manieren om dit te doen, en beide hebben hun voor-en nadelen:
  • Als je denkt dat je genoeg werknemers te vroeg in het spel ondersteuning van uw voet, stuur een van hen om te scouten je tegenstander. Scouting vroeg kan je vertellen als je wilt te haasten of klim de tech tree. Als de basis is ver weg, kan uw tegenstander al verdedigingen en een stormloop zal niet knippen.
  • Zodra uw eerste fundamentele aanval eenheid wordt geproduceerd, stuur het naar scout uit je tegenstander. Dit bespaart u van de verplichting om een ​​werknemer te gebruiken om te scouten, maar je tegenstander kan al haasten je basis, dus zelfs als je scout uit je tegenstander met de aanval eenheid, zal het waarschijnlijk te laat, tenzij je van plan bent om te haasten en hebben een veelheid van eenheden op je basis.
 2. 2
  Als je eenmaal hebt verkend de vijandelijke basis en hebben een gevoel voor zijn strategie, probeer je best doen om het tegen te gaan. Als hij is, bijvoorbeeld, het uitbreiden van zijn grondgebied snel en niet de productie van veel eenheden, proberen te verzamelen een grote kracht en haasten zijn bases voordat hij de overhand kan krijgen door het beheersen van het grootste deel van de middelen en het beklimmen van de technologie boom sneller dan jij. Een ander voorbeeld is het tegengaan van eenheden van je tegenstander. Elke unit kan worden tegengegaan. Bijvoorbeeld, Firebats zijn goedkoop, maar krachtige, splash-eenheden die zijn uitstekend tegen Zeloten en Zerglings.
 3. 3
  Bescherm uw werknemers. Je tegenstander kan een paar Reavers of Tanks op uw werknemers te laten vallen, die kan verlamde uw inkomen. Bouw een paar kanonnen / torentjes rond uw werknemers.
 4. 4
  Uitbreiden van uw grondgebied. Zodra je veilig kan voelen, maak een andere basis in de buurt middelen. Verdedig je uitbreidingen goed, omdat ze alleen maar zal worden verspild investeringen als weggevaagd
 5. 5
  Micro je eenheden. Plaats de units met een ranged attack achter de infanterie eenheden. Dit zal de tijd de infanterie eenheden aan te komen op en vallen de doelgroep te minimaliseren. Ook spreid je gevechtseenheden uit, zodat alle vijandelijke eenheden met het attribuut splash schade geen invloed zal hebben te veel van je eenheden.
  • Doe je best om sneltoetsen om uw APM (acties per minuut) te verhogen om te leren effectief te micro-managen en doen meer dingen tegelijk. Door op 'm' om een ​​Marine bijvoorbeeld bouwen, is veel sneller dan het vinden van een Barracks en klikken op de "Trein Marine" knop. Ook is het sneller om eenheid output gebouwen (Hatcheries, Barracks, Fabrieken, Gateways, etc.) hotkeyed zodat u uw legers kunt recreëren tijdens een gevecht. In plaats van het nemen van uw ogen van de strijd om eenheden te bouwen in je basis, bijvoorbeeld, kunt u een tweede om op '1 nemen 'en vervolgens' m eerder 'een Marine bij je Barracks waar je hotkeyed als '1 bouwen'.
 6. 6
  Bouwen dicht bij elkaar. Doe niet jam je basis, maar laat het niet wijd open. Proberen om in een kanon voor elke 1 of 2 gebouwen krijgen. Ook, als je echt wilt, kunt u blokkeren van uw kanonnen door er gebouwen aan elke kant. Voor de Terrans, dit te doen is echt belangrijk omdat ze zwakke eenheden. Voor elke 1-2 gebouw, hebben een bunker, en soms een tank. Elke 2 bunkers moeten een raket turret voor de detectie tegen verhulde eenheden. Voor Zerg, dit is niet zo belangrijk, omdat je Gezonken en Spore kolonies, die zijn vrij goedkoop en goed kan krijgen. Maar in Zerg, zorg er altijd voor blijven produceren drones, omdat ze nodig zijn.
 • Aan de andere kant lijkt het beter om mobiele eenheden dan stationair keringen. Het is te gemakkelijk om je vijand om een ​​weg te vinden in uw verpakte verdediging en krijgen op de mijnbouw lijn. Een reaver druppel (een reaver afgezet door een shuttle) is verwoestende als je geen heb mobiele aanval kracht om terug te trekken en uw werknemers te verdedigen. De enige goede reden om wat geld te zetten op stilstaande verdediging vroeg in het spel is bij het spelen terrein tegen Protoss. Zij zijn de enige manier om Dark Templar detecteren is totdat je kan de wetenschap V's uit (hoewel de com-sat add-on aan het commando centrum kan een meer flexibele, indien tijdelijk detectiesysteem te bieden).

Tips

Geavanceerde tactiek

 • Elke zo vaak, ga Overlord jagen. Air units zijn ideaal voor deze job. Ze zijn bijna allemaal snel, kan vliegen over het water, en hebben meestal een sterke anti-luchtaanvallen. Wraiths (kan ook mantel), zijn Scouts, Mutalisks en Valkyries zeer aan te bevelen. Vernietigen zelfs een Overlord kan sterk belemmeren je vijand in de productie-eenheid, en zal dwingen hem of haar naar een andere Overlord morph. Dit zou een invasie gedurende enkele minuten vertraging, terwijl je je eigen krachten versterken.
 • Bij een aanval op een groep van vijf of meer Photon Cannons alleen aangedreven door een pyloon, vallen de Pylon. De pyloon zal minder punten raken dan de Photon Cannons 'hit points gecombineerd. Het vernietigen van de pyloon zal ertoe leiden dat de Photon Cannons macht te verliezen, waardoor ze niet in staat om te vuren. Een EMP Shockwave kan ook dingen te versnellen.
 • Vroeg in het spel, probeer afleidende je tegenstander door intimiderend zijn of haar basis met een werknemer. Als je tegenstander heeft slechts arbeiders geproduceerd, zijn of haar enige keuze is om ten minste twee werknemers gebruiken om uw werknemer te doden. Laat uw werknemer sterven; terugtrekken. Voordat de twee of meer werknemers beginnen met het verzamelen middelen opnieuw aan te vallen met uw werknemer. Als de vijand niet reageert, bouwen iets in zijn basis, maar niet afmaken, want dat zou gewoon afval middelen. In plaats daarvan, als zijn of haar werknemers vallen uw gebouw of uw werknemer, annuleert het gebouw vlak voordat hij sterft. Daarom moet je weer de middelen die je besteed en veroorzaakt je tegenstander om inkomsten te verliezen door afleidende een aantal werknemers ten koste van slechts een voor u. Als een bonus, uw werknemer verzamelt inlichtingen over je tegenstander basis.

Protoss tactiek

 • Hallucineren belangrijke eenheden hen wat dekking, vooral Shuttles en Arbiters te geven.
 • Bij gebruik Carriers op een computer speler te bestrijden, hebben de Carriers aanval op het grootste bereik, zodat eventuele anti-luchtaanvallen worden uitgevoerd op de Intercepters. Intercepters zijn goedkoop te maken en wordt automatisch hersteld na de terugkeer aan de Vervoerder. Deze tactiek maakt verdediging van de vijand nutteloos. Een menselijke speler zal waarschijnlijk vallen de feitelijke vervoerder, en wanneer de vervoerder wordt vernietigd, al het Intercepters sterven ook.
 • Meng een paar Dark Templar is in uw aanvallende krachten of lastigvallen je tegenstander met hen.

Terran tactiek

 • Dans met de vijand met behulp van Gieren. Als je kunt, omringen de vijand met mijnen en gebruik hit and run tactiek tenzij je ze overtreffen met een ruime marge.
 • Een favoriete strategie door alle Terran spelers is de Tank duwen. Dit houdt 3-8 tanks met beleg-modus, en met ondersteunende vuur bv mariniers en Goliaths. De meeste mensen hebben ongeveer 6 tanks met ongeveer 20 mariniers en 5 Goliaths. Schimmen en Wetenschap Schepen zijn soms nodig. Alles wat je doet is beleg je tanks en blijven bewegen dichter en dichter naar hem toe. Indien een eenheid, zoals een Zergling de buurt van uw tanks, gebruik gewoon je mariniers en Goliaths om het te doden.

Zerg tactiek

 • Zodra de Nest vermogen eindigt onderzoek (toen het Lair), stuur wat goedkope grondeenheden (Zerglings aanbevolen) om alle expansie sites die onbezet. Hol ze in bij een van de volgende plaatsen:
  • Burrow uw toestel op de beste plek waar het centrale gebouw (Nexus voor Protoss, Command Center for Terran en Broederij voor Zerg) kan worden geplaatst. Het is er vlakbij de mineralen en Vespene geiser als centraal gebouw worden geplaatst. Als uw nestelden toestel is op die plek, zal de uitbreiding van de vijand worden uitgesteld en dat een cue om te vallen belangrijkste basis van de vijand, voor het grootste deel van de vijandelijke troepen zal worden op de uitbreiding kan worden.
  • Een andere keuze zou zijn om hol van de unit (meer als je wilt) in de buurt van de expansie site, zodat de visie van uw toestel kan bereiken de meeste van de basis. Dit zal u voorzien van intelligentie als de positie van de vijand, basis verdediging en troepen nummer. Wees voorzichtig, zodra de vijand heeft het opzetten van de basis gebouwen, zal defensieve maatregelen worden vastgesteld, hetgeen betekent dat detectoren zullen worden in de plaats, in gevaar brengen van uw ingegraven eenheden. De beste oplossing voor dit probleem is om je eenheden te ontdekken zodra het centrale gebouw klaar is (zodat de vijand kan het gebouw niet te annuleren en een restitutie ontvangen) en vallen alle nabijgelegen units of het centrale gebouw.
 • Gebruik Spawn Broodling om lastige eenheden, met name Hoge Tempeliers, Siege Tanks en Ultralisks vernietigen.
 • Parasiet krachtige eenheden. Je tegenstander zou kunnen worden gedwongen om de eenheid te doden of stuur het alleen naar je basis. Een andere truc is om beestjes parasiet, zo weinig spelers moeite om ze te doden.
 • Bij een aanval met Scourge, stuur in sommige eenheden om dekking te geven voor de Scourge, zodat ze ook daadwerkelijk hun doel te bereiken.
 • Bescherm uw Overlords! Dit is echt belangrijk als het zou vrij gemakkelijk vertragen uw productie.
 • Maken Hatcheries. Jongens, uw belangrijkste broederij is niet genoeg. Als je een grote belangrijkste basis, proberen en krijgen minstens 3 broederijen in het. Op elke uitbreiding, afhankelijk van de grootte, krijgt 1 of 2 broederijen.

Algemene tips verbetering

 • Zorg ervoor dat je replays van spellen die je verliest of denkt dat je slecht hebt gespeeld redden. Door te kijken naar de herhalingen, kunt u zien wat je tegenstander aan het doen was en wat je had moeten doen om het tegen te gaan. Zou je eventueel hebt gecontroleerd je eenheden beter? Scout voor vijandelijke basissen eerder? Aanval een andere locatie? Ook downloaden replays van pro-gamers. Populaire en ervaren spelers zijn slayers_ `boxer`, Nada, geel, Reach, Nal_ra, Kingdom, Julyzerg, Chojja, (tot), Testie, (en tot), Moondragon.

Waarschuwingen

 • Met behulp van een illegale versie van Starcraft of Starcraft: Brood War zal niet verlenen u toegang tot Battle netto.
 • Hacking / bedriegt Battle netto zal je verbannen van de servers.

Dingen die je nodig hebt

 • Starcraft (Starcraft: Brood War vereist dat u al hebt Starcraft geïnstalleerd).
 • Een computer die aan de systeemvereisten voldoet aan Starcraft of Starcraft voeren: Brood War. De eisen zijn identiek, en ze kunnen worden bekeken in het midden rechts van de pagina.
 • Een muis.
 • Starcraft: Brood War (optioneel).
 • Een toetsenbord (optioneel, maar is zeer nuttig).
 • Sommige sprekers die compatibel zijn met uw computer (optioneel, maar verbetert de gameplay, kunnen enkele bekende blinde spelers spelen alleen geluid).