Wkunl

Hoe maak je een nieuwe facebook groep maken

Heb je net lid geworden van Facebook en ontdekte het wonder dat is een persoonlijke groep? Volg deze eenvoudige stappen om uw eigen uniek stuk van Facebook vastgoed te creëren.

Stappen

Hoe maak je een nieuwe facebook groep maken. Typ enkele sleutelwoorden voor uw groep idee in het vak "zoeken" in de linkerkolom.
Hoe maak je een nieuwe facebook groep maken. Typ enkele sleutelwoorden voor uw groep idee in het vak "zoeken" in de linkerkolom.

Het creëren van een nieuwe facebook groep

 1. 1
  Kom met een origineel idee voor een groep.
 2. 2
  Log in op Facebook of maak een account als u er nog geen hebt.
 3. 3
  Typ enkele sleutelwoorden voor uw groep idee in het vak "zoeken" in de linkerkolom. U zult willen zien of u daadwerkelijk hebt gehad een origineel idee voordat u uw groep te maken. Ook, zorg ervoor dat het is iets wat andere mensen zouden weten en is niet alleen een inside joke onder vrienden
 4. 4
  Klik op "profiel" bovenaan, klik op "info" uit uw profiel.
 5. 5
  Naar de bodem te bladeren. Aan de rechterkant van de sectie groepen, klik op "Alle".
 6. 6
  Klik op "maak een groep" aan de bovenkant van de pagina.
 7. 7
  Geef uw groep een naam. Zorg ervoor dat de naam is duidelijk en simpel, als het te ingewikkeld is, zal niemand ooit vinden en uw lidmaatschap in de groep zal worden beperkt.
 8. 8
  Nodig je vrienden door ze te selecteren uit uw huidige vriendenlijst of intikken van hun naam in het vak dat wordt verstrekt. Klikken
 9. 9
  Beschrijf uw groep in de "description" gebied. Wees zeer specifiek, zoals zoeken op trefwoorden zal alles wat je in dit tekstvak hebben geschreven overeenkomen.
 10. 10
  Vul de contactgegevens. U kunt besluiten om dingen zoals adres en telefoonnummer in te voeren in de beschrijving, of je kan gewoon het opzetten van een Facebook e-mail voor uw groep.
 11. 11
  Kies je privacy instellingen. Door het creëren van een open groep, zal iedereen op Facebook worden toegestaan ​​om berichten te zien en zich bij de groep. Een gesloten groep zal alleen uitgenodigde leden om berichten te zien of te sluiten, maar iedereen op Facebook staat om de groep te zoeken zal zijn. Een prive-groep betekent dat alleen de genodigden zal de groep, met inbegrip van al haar leden en berichten.
  • U kunt dit ook de tijd nemen om het lidmaatschap goedkeuring te kiezen en het plaatsen toestemming opties.
 12. 12
  Klik op "Opslaan".
 13. 13
  Rollen over de bovenste balk van de groep. Klik op het beeld van een foto in de rechterbovenhoek en kies "Upload foto."
  .
 14. 14
  Kies een netwerk. Merk op dat deze stap alleen wordt weergegeven als uw Facebook nog niet is overgeschakeld op tijdlijn.
  • Zal uw groep uitsluitend toegankelijk zijn aan die in uw regio of school? Als dat zo is, kiest de regio of scholen uit de drop down lijst met netwerken waartoe u behoort.
  • Zal je groep zijn voor iedereen toegankelijk op Facebook? Als dat zo is, kies "Global."
 15. 15
  Kies een categorie en subcategorie. Merk op dat dit, ook, is alleen een optie als je nog niet zijn overgestapt op tijdlijn. Nogmaals, specifiek te zijn, als degenen die bekijkt zal uw groep alleen vinden als het in de juiste categorie.

Aan de mensen om je facebook groep aan te sluiten

 1. 1
  Bevatten zo veel mogelijk informatie. Inclusief deze locaties, contactgegevens, websites en telefoonnummers. Dit laat groepsleden aan de groep koppelen aan een werkelijke persoon.
 2. 2
  Maak uw pagina een community. Toestaan ​​dat iemand te plaatsen op de muur van de pagina, start discussies en foto's / video's uploaden
 3. 3
  Maak uw groep publiek. Dit zal toestaan ​​dat iemand op Facebook om de pagina te sluiten. Als je eenmaal significante lidmaatschap hebt verkregen, kunt u de privacy-instellingen te beperken een beetje meer als je kiest. U kunt ook bepaalde groepsleden op elk moment verwijderen indien nodig.
 4. 4
  Gebruik uw bestaande facebook vrienden. Het bereiken van uw huidige vrienden op Facebook is een voor de hand liggende manier om de opbouw initiële lidmaatschap. Het geeft ook uw pagina een betere kans op virale gaan. Zodra de vrienden van je vrienden zien ze uw pagina toegetreden, zullen ze waarschijnlijk op klikken en misschien willen zo goed sluiten.
 5. 5
  Reik uit naar uw e-mail contacten. Facebook laat je groep uitnodigingen versturen naar je vrienden op Outlook, Yahoo, Hotmail en Gmail.
 6. 6
  Houd de inhoud zo actueel mogelijk. Mensen hebben meer kans om een ​​actieve Facebook-groep aan te sluiten. Actualiseren van de foto's, video's, links en nieuw op uw pagina regelmatig. U kunt ook reageren en commentaar op mensen die inhoud hebt toegevoegd aan de pagina van uw groep.

Tips

 • Een andere manier om dit te doen is het type "groepen" in de zoekbalk, en op de knop "Create a Group" moet er zijn.
 • Alleen invullen persoonlijke gegevens als u zeker weet dat u de groep om persoonlijke gegevens te zien zijn - zoals uw huisadres.
 • Uitnodigen van vrienden aan een groep is goed eens in een tijdje. Pas op voor 'spam-viting "- dat is, het creëren van veel groepen een dag en nodigen elke vriend aan een ieder. In plaats daarvan, neem de tijd en denk na over wie eigenlijk zou willen uw groep aan te sluiten voordat u ze een uitnodiging te sturen.