Wkunl

Hoe je facelift je facebook

Het lijkt alsof iedereen heeft een Facebook-account vandaag. Toekomstige scholen en werkgevers kunnen evalueren je op basis van die account, maar nog belangrijker, Facebook is de enige kant van u sommige van uw vrienden kunnen het zien.

Stappen

Hoe je facelift je facebook. Verander je profielfoto vaak, om verschillende gebeurtenissen in je leven weerspiegelen.
Hoe je facelift je facebook. Verander je profielfoto vaak, om verschillende gebeurtenissen in je leven weerspiegelen.

Het geven van uw eigen facebook een facelift

 1. 1
  Verander je profielfoto vaak, om verschillende gebeurtenissen in je leven weerspiegelen. Bijvoorbeeld, laten een beeld in je pet en toga de dag dat je afstudeert. Dit geeft de indruk dat je vaak iets aan het doen zijn. Echter, het is best om een ​​standaard foto om terug te keren naar nadat u op vertoon van uw noviteit men een paar dagen te hebben.
 2. 2
  Bij de keuze van uw netwerk, altijd kiezen voor uw school of universiteit als uw primaire netwerk. Geografische netwerken de neiging om losser te zijn en afbreuk doen aan uw gevoel van verbondenheid.
 3. 3
  Toon je verjaardag, zodat mensen je kunnen begroeten op die speciale dag.
 4. 4
  Wees voorzichtig bij het ​​invullen van "interesse", "relatie-status" en "op zoek naar" criteria. De "geïnteresseerd in" is overbodig, tenzij je homo / lesbisch bent. Zeggen dat je "op zoek naar" een relatie maakt je wanhopig, zodat je als "single" moet voldoende zijn opsomming. Soms is het best niet in te vullen dit deel. Als het niet iets wat je aan een klasgenoot zeggen, kies dan niet opschrijven.
 5. 5
  Als je in een relatie, geen lijst met jezelf als single. Dit is wreed voor degenen die misschien worden nastreven u.
 6. 6
  Wees selectief met uw offertes. Vijf of zes is genoeg, en zorg ervoor dat ze niet inside jokes.
 7. 7
  Zorg ervoor dat alles correct is doorspekt. U wilt niet ur stnces 2 luk lke THS!

Tips

 • Zorg ervoor dat je in je profiel foto. Het is Face boek, niet jij-en-twintig-andere-mensen-on-a-hike-up-mount-everest-book. Dit maakt het een stuk makkelijker voor mensen die proberen om u te voegen, vooral dat schatje je ontmoet op de campus de andere dag.
 • Niet stalken mensen via hun Facebook-accounts. Als je zo geïnteresseerd, ga met ze praten in het echte leven. Als u niet het lef om die vervolgens een relatie tussen u waarschijnlijk nooit werken.
 • Niet mensen die niet je echte vrienden toe te voegen. Probeer uw privacy-instellingen ingesteld voor mensen die niet om u buiten uw netwerk of geografisch gebied toe te voegen.

Waarschuwingen

 • Een van de beste dingen van Facebook is de eenvoudige lay-out. Niet spelen met het te veel, muziek of video's die automatisch worden afgespeeld zijn echt irritant voor de meeste mensen.
 • Niet heel veel programma's toe te voegen. Meeste kans groot dat je vrienden echt niet de zorg over je horoscoop, kat, of de laatste nummers die u geluisterd en ze willen niet naar beneden schuiven ze allemaal alleen maar om iets te schrijven op uw muur. Kies een of twee en stok met hen.
 • Heb de hele tijd niet bijgewerkt. Het zal alleen maar ergeren je vrienden en laten zien dat je niet veel van het leven te hebben als je precies elke 2 seconden werken.
 • Doe je profiel foto van jullie en een vriend, vooral als jij en je vriend niets op elkaar lijken niet te maken. Het is gewoon misleidend om mensen die je nog niet toegevoegd.