Wkunl

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten op Facebook

Toegeven - er gaat altijd naar die persoon die blijft opduiken op het 'People You May Know "lijst op Facebook te zijn. Natuurlijk hoef je eigenlijk niet persoonlijk kent die persoon, maar je wilt om hen te ontmoeten. Maar hoe doe je dat op Facebook zonder dat af als een griezel of een stalker? Je wilt dat ze aanvaarden voor vriendenverzoek, niet ontkennen. Nou hier is een eenvoudige manier hoe!

Stappen

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten op Facebook. Bepaal waarom je wilt nieuwe mensen te ontmoeten.
Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten op Facebook. Bepaal waarom je wilt nieuwe mensen te ontmoeten.
 1. 1
  Bepaal waarom je wilt nieuwe mensen te ontmoeten. Bent u op zoek naar hen toe of wil je wat nieuwe vrienden die in de buurt van je leven te krijgen?
 2. 2
  Log in op facebook. Graven door de sectie "Tips", die kan worden gevonden op de rechterkant.
 3. 3
  Kijk naar al de mensen foto's. Heeft iemand lijken aantrekkelijk of interessant voor u?
 4. 4
  Druk op de knop 'toevoegen als vriend' knop. Een klein blauw en wit scherm zal pop-up te zeggen "In [Person's Name] als een vriend? '
 5. 5
  Klik op 'voeg een persoonlijke boodschap. " Deze optie is te vinden aan de onderkant rechts van het kleine scherm. Een bericht toevoegen maakt de persoon eerder accepteren.
 6. 6
  Schrijven wat je wilt, maar probeer niet vaag te klinken. Zeg iets als: "He, ik ben [naam]. Ik heb gehoord dat je in mijn omgeving en ik wilde alleen maar om hallo te zeggen."
 7. 7
  Stuur het vriendenverzoek! Wees niet verlegen! Het ergste dat kan gebeuren is dat ze zullen uw verzoek afwijzen.
 8. 8
  Begin maken van kleine praten als ze eenmaal geaccepteerd. U kunt schrijven op hun muur of u kunt met ze praten via pop-up chatten.
 9. 9
  Regelen een tijd om te ontmoeten als je eenmaal bent begonnen met het krijgen van meer vriendelijk. Zorg ervoor dat u te ontmoeten in een openbare ruimte, zoals het winkelcentrum of een pretpark voor de eerste keer en niet een van uw huizen.
 10. 10
  Geniet van uw nieuwe Facebook vrienden!

Tips

 • Heeft de persoon met boodschappen niet overspoelen of handelen aanhankelijk. Mensen zullen weglopen van je.
 • Een goede manier om te zien of ze zijn wie ze lijken te zijn is door te vragen vrienden u delen met elkaar gemeen. Als je op de muur van de bovengenoemde vreemdeling, kijken naar de wederzijdse vrienden, en zien wie van je vrienden is hun vriend. Vraag die persoon over de vreemdeling om een ​​beetje te leren over hen. Niet komen als een stalker aan je vriend, vertel hen u zou willen weten wie ze zijn.

Waarschuwingen

 • Wees uiterst voorzichtig over het ontmoeten van mensen online. Mensen kunnen iedereen die ze willen zijn op het internet, en hun foto's kunnen zelfs nep.

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook account