Wkunl

Hoe om te chatten met een meisje op facebook

Als je op Facebook de hele tijd, en je comfortabel met sociale netwerken en chatten bent, kan Facebook een geweldige plek om te chatten met een meisje te zijn. Dit artikel biedt een aantal suggesties voor het gaan over het proces van chatten en misschien zelfs te vragen van een meisje, allemaal met behulp van Facebook.

Stappen

Hoe om te chatten met een meisje op facebook. Vinden het meisje dat je wilt chatten.
Hoe om te chatten met een meisje op facebook. Vinden het meisje dat je wilt chatten.
 1. 1
  Vinden het meisje dat je wilt chatten. Is dit een meisje je bent al vrienden met op Facebook? Als dat zo is, ga dan naar de volgende stap. Of is ze iemand die je hebt gespot op Facebook, misschien via wederzijdse vrienden, en je zou graag vrienden met haar op Facebook zijn? In het tweede geval, beginnen met haar een vriendschapsverzoek sturen. Als u al weet haar van de site, of als u wederzijdse vrienden, is de kans dat ze je vriend verzoek zal accepteren zijn vrij hoog, dus geef het een gaan.
  • Als je een vriendschapsverzoek te sturen en ze u niet accepteert, niet persoonlijk op. Er zijn tal van redenen waarom ze niet uw verzoek zou hebben aanvaard, van af wie je bent aan het hebben van te veel vriendschapsverzoeken reeds. Als ze niet vriend die je terug, dan is het niet bedoeld om te worden en gewoon blijven kijken. Ook als je kijkt te oud zou ze je niet accepteren niet.
  • Als ze dat doet het verzoek te accepteren, maar je vraagt ​​wie je bent, eerlijk en laat haar weten wie je bent en waarom ze je als een Facebook-vriend geïnteresseerd. Als het wederzijdse vrienden of interesses, uit te leggen dat heel duidelijk. Vertel haar dat je haar leuk vond profiel interesses en dacht dat ze leuk om te leren kennen zal een eerlijke en flatterende aanpak zou zijn.
 2. 2
  Beginnen met chatten. Er is geen betere start dan om iets te doen, haar zo een bericht sturen. Houd het heel simpel, leuk en kort om mee te beginnen.
  • Als je niet weet haar nog niet, of niet goed, goed. Vertel haar een beetje over jezelf en wat je doet, en vragen over haar interesses en dergelijke.
  • Als je elkaar al kent, zeggen: "hallo" en vraag haar hoe het met haar gaat. Als u nog niet veel online eerder gesproken, neem het gewoon makkelijk als dit is nieuw terrein en ze kunnen heel anders dan de persoon die je kent in het echte leven converseren. Wees niet verbaasd door iets, ga je gewoon met de stroom mee.
  • Eenvoudige vragen als "Hoe gaat het? ', Of een beetje een vriendelijke tease zelfs door te vragen haar dingen als wat ze doet zo laat. Dit soort vragen zal het gesprek te starten.
 3. 3
  Wees geïnteresseerd in haar. Vraag haar vragen over haar belangen en op zijn beurt, weerspiegelen een interesse in wat ze te zeggen heeft. Ga er niet vanuit dat ze geïnteresseerd zijn in uw profiel details gewoon nog niet, maar laat haar vragen stellen en geleidelijk opbouwen van een beeld van wie je bent en wat je ook wilt. Maak je geen zorgen, ze zal zeker kijken naar je!
  • Kijk naar haar profiel en maak een lijst met vragen over de dingen die ze heeft daar vermeld. De beste plaatsen om te kijken op het profiel onder 'interesses', 'Favoriete tv shows "," Favorite Movies ", favoriete muziek en boeken, enz. - er is veel persoonlijke informatie er voor u om te werken! Lees over alles wat je niet weet veel over, zodat u een kan houden intelligente, weloverwogen chatten met haar over het onderwerp.
 4. 4
  Vermijd pronken. Als je eenmaal begint om een ​​beetje meer vertrouwen in haar te krijgen, zou je opschepperige zelf de verleiding om op te staan ​​en overspoelen de chat. Doe je best om deze kant van je karakter te onderdrukken en om je hoofd koel te houden. Ze zal niet onder de indruk van statistieken, opscheppen, of verhalen die gewoon vertellen hoe vol van jezelf bent. Zijn altijd meer geïnteresseerd in wat ze te zeggen heeft, je kunt droeg haar zinloze met je spel statistieken of parkour dapperheid later.
  • Pronken kan soms het resultaat van zenuwen. Als dit het geval is,. Je bent online, zodat u zelf kunt kopen tijd met excuses zoals wordt onderbroken (BRB) hoeven te worden of af te gaan en kom later terug.
  • Vergeet niet dat het allemaal over haar zo ver als je je zorgen maakt. Ze zal in natura vergelden door te vragen over jou, gewoon geduldig zijn.
 5. 5
  Vermijd onbeleefd, beledigend of grof. die naar beneden goed zou gaan met je maten zal niet noodzakelijkerwijs schot in de roos met haar, vooral als je niet weet haar te goed. Vermijd het gebruik van krachttermen, suggestieve taal of grove grappen in deze fase van het krijgen om elkaar te leren kennen. Totdat ze opent genoeg te onthullen dat ze het niet erg een dergelijke aanpak, het zekere voor het onzekere en gaan ervan uit dat ze doet. Negen van de tien keer, zult u vinden u nodig hebt om je chatten stijl te houden met een meisje afgezwakt van degene die je zou gebruiken met een andere vent.
  • Vermijd het gebruik van ongevoelige opmerkingen, tekens of symbolen in uw berichten. Houd het hoofd koel en zijn bedachtzame in uw reacties.
  • Wees erg voorzichtig met hatelijke opmerkingen over haar interesses of iets dat kan worden geïnterpreteerd als een gaan haar niet te maken. Als u twijfelt, zeg het niet.
  • Als ze stuurt u een foto, bericht of link die u denkt dat is echt sentimenteel of pathetisch, niet bekennen. Gewoon beleefd en zeg iets neutraal als "dat was interessant" en niet merken op te nemen. Er is geen reden om onbeleefd over wat ze denkt is een soort gebaar.
 6. 6
  Wees vriendelijk, geen overlast. Luister niet haar de hele tijd met berichten en onderbrekingen. Mete uit uw chats in de tijd en geef haar veel ruimte. Het is beter als ze af waar je bent dan bang te zijn dat je weer bent over. Minder is altijd meer.
 7. 7
  Probeer te voorkomen dat u uw berichten totdat je het idee dat er iets meer dan vriendschap ontstaan ​​tussen de twee van jou. Als je vriendschap groeit en je begint te vermoeden dat misschien je haar leuk en ze u graag als meer dan vrienden, dan zal het de tijd om uit te testen wat flirterige taal. Voorafgaand aan dit punt echter, houdt deze op het niveau van plezier vrienden en niets meer serieus. Zelfs als je begint flirten, houd het leuk voor een tijdje als geen van jullie weet waar dit gewoon nog wordt geleid.
 8. 8
  Vraag haar uit. Als je een stadium te bereiken waar ze lijkt aan iemand die je wilt ontmoeten en meer te leren over de face-to-face te zijn, vraag dan haar uit. Er is geen noodzaak om het te zwaar of romantisch te maken in deze fase. Vraag gewoon haar of ze wil "hangen soms ', of om af te spreken voor een kopje koffie of een film, of misschien zelfs komen opdagen bij een lokale social networking event of een anime, cosplay of wiki conventie. Het heel duidelijk maken aan haar dat je haar wilt ontmoeten in een openbare ruimte, zodat ze kunnen worden gerustgesteld dat als je een totaal nutcase, heeft ze bescherming in de vorm van andere mensen! Als ze lijkt aarzelend, zeg haar dat je het niet erg vindt haar het brengen van een vriend of haar moeder nog!
  • Ze zou zeggen van niet, maar dat betekent niet dat de deur te sluiten. Gewoon zeggen "dat is cool, misschien een andere keer dan", maar blijven chatten met haar als gewoonlijk, het zijn uw typische vriendelijke zelf. Ze kunnen gewoon meer tijd nodig om de moed om je te ontmoeten, of zij kan nog worden getest om te zien of je iemand ze zou willen ontmoeten bij allen en in dit stadium is echt genieten van de chats, maar is nog niet klaar voor een grotere betrokkenheid. Maak je niet druk, geniet het voor wat het is en wees geduldig.

Tips

 • Aan de andere kant, een open boek of lichtgelovige niet. Sommige mensen misbruik Facebook om valse relaties met mensen om hun eigen redenen te creëren. Worden attent te worden gemaakt van - borden zullen onder meer voor de hand liggende fouten in dingen gezegd over hun persoonlijke leven, niet herinneren belangrijke dingen over jou, of je vraagt ​​om geld, beveiligingsgegevens, personal finance nummers etc. Wees online savvy veilig te houden; als het voelt nep, vallen de chats en zoek iemand meer betrouwbaar om te chatten met.
 • Altijd proberen te vertrouwen inboezemen tijdens het chatten. Indien vragen, zo open je comfortabel voelt wezen, maar niet liegen of te verfraaien. Als u wilt krijgen om een ​​persoon te leren kennen, moet je het openen van een beetje.
 • Vertrekken romantiek voor verkering. Er zijn zo veel mitsen en maren bij het chatten met een meisje via Facebook, je weet het gewoon niet aan het begin als ze is iemand die je nog wilt datum. Zelfs als je weet, kan je hoede voor ontmoeting zijn of zij kunnen op hun hoede van ontmoeting zijn. En zelfs dan, jullie beiden kan zijn hoede voor verknalt een echt leuke interactie online bij bijeenkomst voor echt. Neem het geleidelijk aan en ga met de stroom totdat dingen worden veel duidelijker en houden het neutraal. Als u beginnen met daten, dan kun je beginnen met het verzenden van haar foto's van de kittens, rozen en chocolade en maken weinig liefde harten verschijnen met al uw berichten!

Waarschuwingen

 • Vermijd het gebruik van Facebook te stalken, schade of belediging mensen. De Facebook karma bug zal je bijten als je het verkeerd, en haar vrienden zal over u nederdalen als een horde als ze niet de Facebook-ambtenaren waarschuwen of stuur het echte leven politie aan uw deur.
 • Als ze vraagt ​​nooit over uw profiel, uw belangen, of dat u helemaal niet, pas op! Ze is misschien een Facebook narcist van de eerste graad en je bent beter af zonder haar in je leven. Verwachten ten minste enkele wederkerigheid of dit niet een gesprek, maar een one-way mirror.
 • Probeer nooit om haar punt te snijden op een bepaald onderwerp of zij zou denken dat je ruzie.
 • Niet blijven vragen te veel vragen of je zal haar irriteren. Ze zou twijfelen dat je doet onderzoek naar haar.

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook-account
 • Ten minste een vrouwelijke vriend