Wkunl

Hoe maak je een goede powerpoint presentatie maken

Iedereen maakt PowerPoint-presentaties van deze dag. Willen maken van jou opvallen? Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een goede powerpoint presentatie maken. Kies afbeeldingen - Grote, duidelijke, relevante.
Hoe maak je een goede powerpoint presentatie maken. Kies afbeeldingen - Grote, duidelijke, relevante.

Het creëren van je eigen powerpoint presentatie

 1. 1
  Kies afbeeldingen - Grote, duidelijke, relevante. Doe er niet een beeld in als vulstof. Gebruik een lege dia met een woord op het eerder dan het gebruik van een irrelevante of afleidende foto.
 2. 2
  Schrijf spreker notities als je elke keer dat je de presentatie oefenen of ga langs en ​​deze te wijzigen als er iets nieuw komt naar jou.
 3. 3
  Als je denkt dat je het neer, tijd jezelf.
 4. 4
  Zeg "so what?" om jezelf een hele hoop als je het oefenen. Als je niet kunt beantwoorden de 'So What?' drop de dia of het woord of het punt
 5. 5
  Tijdens het einde van de presentatie, als je tijd over hebt toegewezen, onder meer bewegende beelden (clips) en sociale stekken als sluiting, of u kunt uw voorstel van de uiteindelijke gewenste resultaat als een gordijn domper zijn, en dan vragen om adviezen in een positieve manier.
 6. 6
  Dia's zijn een helper in uw presentatie niet de kern. Je nodig hebt om het onderwerp voor te bereiden voor de hand en leggen de vragen die kijkers stellen.
 7. 7
  Hiervoor kunt u aannemen, hetzij de strategie van de mensen te laten vragen hun twijfels / houdt bij elke dia of hen te vertellen voor de hand dat u alle vragen zal beantwoorden zodra u uw punt gemaakt hebben.
 8. 8
  Bereid de inhoud met het publiek in het achterhoofd als uzelf. Een corporate PowerPoint-presentatie (PPT) op financiële evaluatie zal een stuk anders dan een op een wetenschappelijk project of een natuurgerichte one.Also je jezelf moet betrekking hebben met het onderwerp te doen kijken recht aan het.
 9. 9
  Vermijd vragen, "heb je twijfels?" of "Wat denk je ervan? ' Deze kunnen leiden tot de negatieve associaties in het publiek. Vraag alleen als je bedreven in het onderwerp zijn en grondig kennen met overtuiging over wat je net hebt gepresenteerd. Als je nieuw bent, probeer dan te vragen: "Hoe wil je het uit te voeren met de toevoegingen?" of "Wat zou u willen zien toegevoegd in het?" U kunt ook proberen, "Wat voor verschil kan maken om te helpen in onze groei en waarom moeten we bevorderen het?"
 10. 10
  Als je ervaren bent en weet nu al dat je goed werk hebben gedaan met de PPT met volle overtuiging, NIET ASK en GEEN ENKELE VERDERE OPMERKINGEN zodra het voorbij is. Laat uw publiek beslissen en wachten. Het is de moeite waard om ze te laten komen klappen of met hun eigen commentaren, zonder uw duwen.
 11. 11
  Tijdens het begin van de ppt, kunt u een korte schets of een stroomdiagram over de fundamentele onderwerpen die u wenst te dekken geven. Dit zal helpen op twee manieren:
 12. 12
  Eerste: Het publiek zal klaar zijn om de stroom van PPT vast te leggen.
 13. 13
  Ten tweede: een ongeïnteresseerd publiek zal ofwel verlaten of zal te weten komen over hen als u uw content te leveren. Dit zal u helpen bij het snijden van korte antwoorden aan degenen die u begrijpt niet oplet, maar gewoon vragen voor het belang van het en bewegen voor mensen met belangstelling.
 14. 14
  Als uw financiën het toelaten, geef ze een tekst kopie van de belangrijkste punten voordat u begint. Dit is niet alleen een goede gewoonte, maar ook helpt hen om dia's die ze hebben gemist.

Tips

 • Vergeet niet de 10/20/30 regel - niet meer dan 10 slides, niet langer dan 20 minuten, en niet kleiner dan 30 punt lettertype.
 • Elk kantoor pakket wordt geleverd in met tal van nieuwe functies, jazzy grafische display en animaties. Vermijd de valkuil van het proberen om ze allemaal te gebruiken om je vaardigheid te tonen in het maken van een PPT. Concentreer je meer op de inhoud en laat de PPT u helpen in uw presentatie.
 • Als u gebruik maakt Flickr Creative Commons afbeeldingen, zorg ervoor dat u erkenning te geven aan de eigenaar van de foto (je kunt een hele pagina van de kredieten te doen aan het eind van uw presentatie).
 • Heb imago iemand anders niet gebruiken tenzij u zeker weet dat u toestemming hebt om dat te doen.

Waarschuwingen

 • Lees nooit uw dia's woord voor woord.
 • Oefening baart kunst. Eindig uw presentatie en spreek het hardop. Probeer het opnieuw totdat je het hebt "down."
 • Hoeveel praktijk? Hoe belangrijk is het gesprek? Amerikaanse presidenten (of hun tekstschrijvers) doorbrengen weken honen een State of the Union.
 • Een dia moet niet meer dan zeven woorden, tenzij het is een citaat. Dit zal uw gedachten verspreid over meer dia's en u helpen het tempo beter te houden.
 • De grootste fouten die mensen maken met Powerpoint-presentaties? Te veel woorden op elke dia, geen praktijk en het belangrijkst, het starten van de presentatie in PowerPoint. Wanneer je spitballing en brain-dumping, doe het dan op papier. Een blad per slide, verspreid voor je. Zodra u een idee te committeren aan PowerPoint, word je eraan verbonden zijn.
 • zelfs als u een dia mist of miss een onderwerp, vermijd geklungel om it.move vinden langs en net voor het einde, zeggen dat je moet een belangrijke aanvulling worden beschouwd waarop u met opzet had overgeslagen en vervolgens terugkeren naar de dia die u hebt miste en in de gaps.At geen enkel punt vullen zij het gevoel dat je niet in-charge van je eigen PPT.
 • soms / zelden / zelden gebeurt het dat de projector u een snag.Be patiënt kan ontwikkelen en laten de betrokken autoriteiten mee omgaan. 'Niet vloeken of zweten ", het gebeurt! Dan eens zijn ok, kan je verder gaan waar u gebleven met een glimlach of een korte grapje expressie (als het een korte duur) of u kunt hen vragen u te Reslot na de volgende, terwijl de reparatie aan de gang is.