Wkunl

Hoe kunt u uw thuisnetwerk te resetten

In dit artikel wordt beschreven hoe u een thuisnetwerk opnieuw op de juiste manier. Doe dit wanneer je internet niet werkt voordat u technische ondersteuning bellen. U kan nodig zijn om deze pagina af te drukken want als je internet uitvalt / wanneer u de computer uit te schakelen

Stappen

Hoe kunt u uw thuisnetwerk te resetten. Afsluiten van de computer.
Hoe kunt u uw thuisnetwerk te resetten. Afsluiten van de computer.
 1. 1
  Afsluiten van de computer.
 2. 2
  Haal de stekker van uw modem. Dit is de doos van uw kabel-of DSL-provider.
 3. 3
  Stekker uit het stopcontact om uw VOIP telefoon adapter. Als je er geen hebt deze stap overslaan.
 4. 4
  Haal de stekker van uw router.
 5. 5
  Wacht 45 seconden.
 6. 6
  Sluit uw modem aan en wacht tot verlichting te stabiliseren op een specifiek patroon. (Meestal duurt ongeveer 1 minuut)
 7. 7
  Sluit uw router aan en wacht tot de lampjes stabiliseren of de router is opgestart. (Meestal duurt ongeveer 30 seconden)
 8. 8
  Sluit uw VOIP telefoon adapter (als je VOIP service) en wacht tot u een kiestoon op uw telefoon weer. Als u niet VOIP hebben of weten wat VOIP is, deze stap overslaan.
 9. 9
  Start uw computer.
 10. 10
  Je hebt nu een power cycle voltooid en je moet in staat zijn om terug online te krijgen.

Tips

 • Vertrouwd te raken met het patroon van de lampjes op uw modem en alle netwerkapparaten. als je weet wat licht is er mis technische ondersteuning kunnen gebruiken om te bepalen wat het probleem met je internetverbinding veroorzaken. Schrijf het op als het werkt als je niet weet wat het normaal is.
 • Als je moet bellen Tech support positief blijven, praten met de Rep zoals je zou je beste vriend, een mop vertellen of proberen om dingen die je gemeen hebben (dwz locatie, weer, sport) vinden. Zij zullen de extra mijl te gaan om te helpen bij het oplossen van uw probleem.
 • Controleer alle kabels en draden en zorg ervoor dat ze allemaal knus en veilig.
 • Als u online inchecken niet kan krijgen als uw modem een ​​internetverbinding aan / uit-knop of een standby-knop. Als het probeert te drukken op die knop en kijk of de verlichting te veranderen of kom op.

Waarschuwingen

 • Als u de technische ondersteuning in te roepen, niet schreeuwen tegen de Rep Ze werken voor het bedrijf en proberen om u te helpen. Zij zijn uw vriend, schudden ze zullen hun interesse te verminderen in het helpen en misschien een resolutie uit te stellen om uw verbinding probleem.