Wkunl

Hoe kunt u uw IP-adres te vernieuwen op een Windows-computer

Moet uw IP-adres te vernieuwen? Hier is hoe het te doen in Windows.

Stappen

Hoe kunt u uw IP-adres te vernieuwen op een Windows-computer. Open de opdrachtprompt.
Hoe kunt u uw IP-adres te vernieuwen op een Windows-computer. Open de opdrachtprompt.
 1. 1
  Open de opdrachtprompt. U kunt dit doen via de knop Start, ga naar Programma's> Bureau-accessoires> Opdrachtprompt. Of, klik op "Uitvoeren..." onder het start menu, typ "cmd" in het vak, en druk op enter.
 2. 2
  In de command prompt venster, typ "ipconfig" en druk op enter. Omvatten niet de aanhalingstekens. Dit zal u tonen uw huidige IP-adres.
 3. 3
  In de command prompt venster, typ "ipconfig / release" en druk op enter. Nogmaals, omvatten niet de offertes. Zorg ervoor dat u een spatie tussen ipconfig en de slash.
 4. 4
  In de command prompt venster, typ "ipconfig / renew" en druk op enter. Je moet nu een nieuw IP-adres. Om het te controleren, typt u "ipconfig" opnieuw en druk op enter.
 5. 5
  Verlaat de opdrachtprompt door het intikken van "exit" en op enter te drukken.

Tips

 • Dit zal alleen maar problemen met internet verbinding te repareren als je locaties hebt gewijzigd en u kunt geen verbinding met het internet.
 • Om gedetailleerde informatie over uw TCP / IP-instellingen, typt u ipconfig / all controleren
 • Win98 gebruikers moeten ipconfig / renew_all typen
 • Misschien wilt u een kleine batch-bestand van dit commando te creëren. Zie Hoe kan ik een batch-bestand te schrijven. In uw batchbestand voert u de volgende (zonder de ") **" C: \ Documents and Settings \ {Zet de gebruikersnaam die je bent aangemeld hier} \ Start Menu \ Programs \ Accessories \ Command Prompt "
  • ipconfig / release
  • ipconfig / renew "

Waarschuwingen

 • Na het voltooien van je ipconfig / renew, controleren wat het IP-adres moet je door 'ipconfig'. Als u een IP-adres dat begint met 169.254, dan bent u niet verbonden met het internet. Adressen die beginnen met 169.254 worden automatisch toegewezen door Windows wanneer Windows niet in staat is om een ​​internet (DHCP) server naar een adres te contacteren.
 • Wees u ervan bewust, zal deze functie niet werken met alle Internet Service Providers, of computers. Sommige ISP's wijzen IP-adressen op basis van MAC-adres, en de enige manier om [eenvoudig] verandering die je netwerk toegang card uit te schakelen.