Wkunl

Hoe kunt u uw minecraft huid veranderen

Minecraft is een populair computerspel dat betreft het vinden en ontwikkelen van survival vaardigheden in een virtuele wereld. Dit artikel zal u vertellen hoe u de manier waarop je in het spel avatar ziet veranderen.

Stappen

Hoe kunt u uw minecraft huid veranderen. Koop een exemplaar van het minecraft spel gedownload naar uw computer, als je niet al een hebt.
Hoe kunt u uw minecraft huid veranderen. Koop een exemplaar van het minecraft spel gedownload naar uw computer, als je niet al een hebt.
 1. 1
  Koop een exemplaar van het minecraft spel gedownload naar uw computer, als je niet al een hebt. Gekraakte accounts zullen niet werken!!!
 2. 2
  Zoek een huid van de vele websites die deze tool aanbieden of maak uw eigen aangepaste minecraft huid met behulp van een foto bewerkingsprogramma.
 3. 3
  Download je eigen minecraft huid als een standaard. Png-bestand.
  • Als u wilt uw eigen huid bewerken of maken, zal elke foto-editor zoals Gimp, of ms.paint werken, maar er zijn verschillende gespecialiseerde mogelijkheden online.
 4. 4
  Log in met je minecraft account op www. Minecraft.net / en klik op het tabblad profiel.
 5. 5
  Klik kiezen bestand, en zoek en selecteer het. Png, dat is je huid, zodra het bestand wordt gekozen upload geraakt, en Geniet!

Wijzigen huid methode

 • Een paar populaire Minecraft huid websites hebben nu een gemakkelijkere manier om je avatar te veranderen zonder te hoeven downloaden.
 1. 1
  Ga naar http:/ / www.planetminecraft.com/ of http://www.minecraftskins.com/ en kies een huid.
 2. 2
  Klik op "uploaden naar Minecraft" of "change huid".
 3. 3
  Je moeten worden genomen om Minecraft. Netto, login.
 4. 4
  Klik op "change", wacht ongeveer een minuut.
 5. 5
  Log in op de minecraft launcher en geniet van uw nieuwe avatar!

Tips

 • Doden nooit een schepsel wanneer u een lage harten.
 • Zorgen voor je karakter is juist veranderd door het opstarten van Minecraft en slaan F5 op zowel uw pc of Mac te gaan in third person view. Zodra je je personage hebt gecontroleerd, kunt u beginnen met het in uw spel.

Waarschuwingen

 • Waarschuwing! Elk bestand dat vraagt ​​om uw Minecraft wachtwoord en gebruikersnaam die niet is Minecraft is niet te vertrouwen is en moet worden behandeld als een virus.