Wkunl

Hoe tijd twisted eiland verslaan op poptropica

Heeft u Poptropica spelen en hebben besloten om de Time Twisted Island medaille te verdienen? In tegenstelling tot de andere Poptropica eilanden, Time Twisted Island is verwarrend en moeilijk te achterhalen. Aanwijzingen en quest items zijn verborgen op ongewone plaatsen en soms zul je hard moeten puzzels verslaan om te krijgen wat je nodig hebt. Maar wees maar niet bang! Met behulp van deze gids, zult u hebben geslagen Tijd Twisted Island's mysterie in geen tijd! Volg gewoon de instructies hieronder.

Stappen

Hoe tijd twisted eiland verslaan op poptropica. Kom op tijd twisted eiland, wordt u op een strand, loop naar rechts en er zal een gebouw dat zegt "party tijd toren" (het is een multi-player kamer), blijven lopen wel.
Hoe tijd twisted eiland verslaan op poptropica. Kom op tijd twisted eiland, wordt u op een strand, loop naar rechts en er zal een gebouw dat zegt "party tijd toren" (het is een multi-player kamer), blijven lopen wel.
 1. 1
  Kom op tijd twisted eiland, wordt u op een strand, loop naar rechts en er zal een gebouw dat zegt "party tijd toren" (het is een multi-player kamer), blijven lopen wel.
  • Een dame staat buiten van 'Lab Pendulum's "huilen. Klik op haar. Zij zal spreken over je missie, als ze gaat in "Lab Pendulum's", volg haar.
  • Ga naar rechts tot je de dame weer te zien. Praat weer met haar. Deze keer zal ze je een missie afdruk die je in je inventory items kan lezen geven.
  • Als u meer wilt weten over de toekomst machine te leren kennen, praat met de man die draagt ​​een bril en een schort.
  • Om de macht van de toekomstige machine, loop naar links en naar beneden de helling, dan naar rechts weer. Er zal een pijl op de muur en een grote mechanisme pal naast het zijn. Duw het mechanisme totdat het niet kan verder gaan, de toekomst machine moet worden uitgevoerd door nu (elke keer als je wilt gaan in de toekomst, dan moet je aan de macht het weer).
  • Loop terug naar de deur van de toekomstige machine, die zal worden pulserend blauw, en klik erop om in te voeren.
  • De toekomst zal zijn in puin. Er zal een oudere versie van jezelf die daar zijn. Praat met hem / haar en ze zal je een hand gehouden tijdmachine die eruit ziet als een gouden stopwatch te geven. Zie tips voor het gebruik ervan.
  • Er zal ook een teken in de toekomst die zegt te zijn "Het was niet de bedoeling om op deze manier te zijn! Er is iets gebeurd in het verleden dat de toekomst verpest mensheid. Kan je terug de handen van de tijd draaien en maken dingen goed? '
  • U kunt reizen naar de verschillende tijden en plaatsen in elke gewenste volgorde. De artikelen moeten mensen zullen ergens anders worden verborgen in de tijd. Zie tips voor wie wat, waar items zijn, en wat speciale outfits die je kunt krijgen nodig heeft.
 2. 2
  Wanneer u klaar bent met het helpen van iedereen, ga terug naar de toekomst. Gebruik de hover buis en monorails om je toekomstige zelf's SkyHome.
 3. 3
  Er, overleg dan met uw toekomstige zelf en zij zullen u de tijd gedraaide eiland medaille geven.

Tips

 • Kleren die je kunt krijgen:
  • Warrior's Mask: In het Azteekse Rijk is er een oude krijger die wil met pensioen te gaan. Praat met hem en hij zal zijn masker aan u geven.
  • De Glider: Da Vinci geeft het aan jou als je hem zijn notitieboekje te geven.
  • De Viking Suit: Het is tot op de tweede klif waar de Vikingen zijn, gebruik dan de Glider om er te komen.
 • U kunt reizen naar de volgende tijden en plaatsen met het (de middelste is het symbool van de tijd reizen apparaat). Daarna wordt vermeld, wat je kunt krijgen en waar:
  • 2008 AD ~ LAB ~ Main Street
  • 0328 BC ~ man in gouden wapenrusting ~ Oude Griekenland - Gouden Vaas: Dit is het meest uitdagend de meest ingewikkelde. Ga naar de Grote Muur van China en pick-up een vat van explosieven. Ga naar waar de Vikingen zijn en klim op de eerste klif. Klik op de rots-paal en uitvoeren. Het moet opblazen. Pak de toorts en ga naar binnen. Je hoeft alleen maar een tijdje voordat je zaklamp gaat uit naar de vaas te vinden. Het zal ook uitgaan als je stap in het water.
  • AD 0831 ~ man in Viking pak ~ Vikings - Thor Amulet: Ga naar de Grote Muur van China en passeren de bouw-zone. Een mens wordt het dragen van de amulet. Als je hem verslaan in een memory spel zal hij het je geven.
  • AD 1387 ~ dame met roze tulband ~ Mali Rijk - Salt Rocks: Als je naar de Graff Huis en beklim de boom, spring dan op het dak, zijn ze in een zak daar.
  • AD 1516 ~ bebaarde man ~ Da Vinci's Workshop - Notebook: Ga naar het Vrijheidsbeeld. Klim zodat je op de zeer bovenste platform van de houten palen. Spring naar links. Je zal landen op een richel. The Notebook is op de richel onder dat.
  • AD 1519 ~ man met hoofdtooi ~ Azteekse Rijk - Zonnesteen Piece: Bovenop Workshop Edison's. Ga naar links en spring op de auto. Klik op de cirkel-dingetje dat oplicht en de auto zal gaan en stoppen onder de boom. Klim de boom en op het huis.
  • 1593 AD ~ gepantserde Aziatische man ~ Grote Muur van China - Stone Bowl: Ga naar Lewis en camping Clark's. Er zal een boom die heeft de woorden "Clark was hier" gesneden in het zijn. Beklim de boom en wachten op een bever te komen, heeft hij de kom op zijn hoofd.
  • AD 1776 ~ man met zwarte hoed ~ The Graff House - Verklaring van Onafhankelijkheid: In de Mali Rijk (pas op voor slangen) zal er een plaats genaamd "Timboektoe Inn" zijn. Een document handelaar is daar. Stuk samen een puzzel voor hem om de Onafhankelijkheidsverklaring te krijgen.
  • AD 1805 ~ man met bever cap ~ Lewis en Clark - Peace Medal: Opknoping op de katrol systeem in Da Vinci's Workshop. Eerste klim op het middelste platform, waardoor de top een kom dichterbij, zodat u kunt erop springen. Krijgen op de top-platform, zal je naar beneden gaan, maar de bottom-platform zal naar buiten komen. Spring op de onderste platform en vanaf daar springen en proberen om de glimmende zilveren cirkel raken. Als je het aanraakt, dan heb je de Peace Medal.
  • AD 1877 ~ jongeman ~ Workshop Edison's - fonograaf: Bovenop de schatkist gebouw (de bewakers staan ​​aan de voorkant ervan) in het oude Griekenland. Je hebt om te klimmen op het gebouw dat de Oracle (een persoon) is inch Het helpt om de Glider hebben wanneer het krijgen van het
  • AD 1882 ~ Franse man ~ Vrijheidsbeeld - Standbeeld Model: De top top van de Mount Everest kunt u naar.
  • 1953 AD ~ man in blauwe hoodie ~ Mount Everest - Klimmen Goggles: In het Azteekse Rijk, en een bewaker ze draagt, zal de bewaker hen geven aan u als u bent Masker van de Warrior's dragen