Wkunl

Hoe te Pockie Ninja spelen

Pockie Ninja is een browser spel waarmee je personages uit de getroffen Manga / Anime titels Bleach en Naruto bij het invullen van quests en het winnen van gevechten wedstrijden tegen andere online spelers te controleren.

Stappen

Hoe te Pockie Ninja spelen. Na het aanmaken van een account en het inloggen, klikt u op het "spel start"-link aan de bovenkant links van de website.
Hoe te Pockie Ninja spelen. Na het aanmaken van een account en het inloggen, klikt u op het "spel start"-link aan de bovenkant links van de website.
 1. 1
  Ga naar de Pockie Ninja website op http:/ / ninja.game321.com / en te registreren. Je kunt een account aanmaken door het invullen van een formulier met een e-mailadres, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je hebt ook de mogelijkheid zich via een, Yahoo of Facebook-account in te loggen.
 2. 2
  Na het aanmaken van een account en het inloggen, klikt u op het "spel start"-link aan de bovenkant links van de website. Een menu van de momenteel beschikbare gameservers verschijnt. Kies de server die u wilt spelen inch
 3. 3
  Wacht een beetje als het spel laadt. Het zal niet laden als je hebt Javascript en Flash uitgeschakeld in uw browser. Zodra het klaar is met initialiseren, zal het spel je om een ​​personage te creëren pagina.
 4. 4
  Selecteer een initiële teken dat u wilt bedienen. Voer een uniek karakter naam en kies een Ninja dorp je wilt beginnen inch Deze dorpen zijn de belangrijkste Ninja dorpen in Naruto: het Vuur, Wind, Water, Bliksem, en Aarde dorpen.
  • Misschien wilt u uw keuze baseren op karakter statistieken (waarden van hoe sterk of hoe snel het karakter is, en hoeveel uithoudingsvermogen punten die hij / zij heeft). U kunt ook kiezen op basis van wapengebruik. De drie hoofdcategorieën wapen in Pockie ninja zijn Sharp, Blunt, en Fists. Uw hoofdpersoon in staat zal zijn om een ​​te gebruiken. Aan de andere kant, als u al een favoriet van de Bleach of Naruto-serie, dan met alle middelen pak hem of haar.
  • Merk op dat alleen de ondersteunende personages uit Bleach en Naruto zijn verkrijgbaar bij het creëren van karakters. Andere (krachtigere) personages als de protagonisten Ichigo Kurosaki of Uzumaki Naruto zijn vervaardigd, gevonden of gekocht in-game.
 5. 5
  Na de beslissing over uw primaire karakter, klikt u op de 'battle on' knop. Klik op 'OK' op de prompt die verschijnt.
 6. 6
  Wacht tot het spel te laden. Het begint door pitting je tegen Gaara. Als je een fan van Naruto dan zul je zeker voelen bang voor je personage. Als u nieuw bent bij Naruto lore, het volstaat te zeggen dat Gaara is erg krachtig in de manga / zijn anime series. Hij prompt slaat je hoofdpersoon. Voel je niet te slecht over dit, het spel ontwerpers van plan je om te falen in deze strijd. Zelfs als op de weg kans dat je hem knock down, krijgt hij een back-up en nederlagen u. Dit is een verhaal element - een van je motivaties zal nu zijn om krachtig genoeg om hem te verslaan geworden.
 7. 7
  Volg de tutorials. In eerste instantie kan je het gevoel zeer beperkt als het spel dwingt je om te gaan door de tutorial quests. Volg gewoon de instructies en het zal worden gedaan voordat je het weet. Zodra u klaar bent met de tutorials zul je je beter voelt met in-game concepten en navigatie, en zal nu in staat zijn om de spelwereld te verkennen in uw eigen tempo.
 8. 8
  Compleet quests. Quests kan worden verkregen door te praten met Non-Player personages (NPC's) of het aanvaarden van quests geplaatst in de 'Bounty Quest' kamer.
  • Een goede manier om alle mogelijke quests voor je personage level te zien is met behulp van de 'Quest Navigation' Menu in de rechterbenedenhoek van je.
  • Een uitroepteken (!) Boven een gebouw of en NPC betekent ook een acceptabele zoektocht.
 9. 9
  Pick vaardigheden of technieken voor je personage te gebruiken. Zodra je genoeg quests hebt voltooid, je personage stijgt in level en ontsluit een nieuwe vaardigheid.
  • U kunt kiezen de vaardigheden die je wilt je personage te gebruiken in de strijd in het menu 'Ervaring'.
 10. 10
  Als je genoeg, vechten in de arena. Winnende gevechten tegen andere spelers is een goede manier om medailles (een in-game valuta gebruikt om speciale items te kopen) accumuleren en verhoog klassement van je personage.
 11. 11
  Quests doen in Valhalla en las noches. Dit zijn 'kerkers' waar je monsters vechten voor grotere beloningen. Valhalla is het best gespeeld met een team, terwijl Las Noches is een solo-quest. Het is nuttig om krachtige vaardigheden te leren en het verkrijgen van meer krachtige items voordat overvallen deze kerkers.
 12. 12
  Leer de recepten voor crafting items in het spel. Afgezien van ze te kopen, dit is de manier om meer krachtige items te verkrijgen. Bijzonderheden over crafting en andere spelconcepten zijn in het spel gids.

Dingen die je nodig hebt

 • Internet
 • Pockie Ninja downloaden