Wkunl

Hoe maak je een schaduw chao en een sonische chao krijgen

Dit is alle informatie die u allen Sonic fans (of ventilatoren Shadow) moeten weten over hoe je een Shadow chao en een Sonic chao krijgen.

Inhoud

Stappen

Hoe maak je een schaduw chao en een sonische chao krijgen. Hatch een chao uit de chao tuin (of een kopen bij de kleine chao tuin in sonische gevorderde).
Hoe maak je een schaduw chao en een sonische chao krijgen. Hatch een chao uit de chao tuin (of een kopen bij de kleine chao tuin in sonische gevorderde).

Shadow chao

 1. 1
  Hatch een chao uit de chao tuin (of een kopen bij de kleine chao tuin in sonische gevorderde).
 2. 2
  Til hem met donkere personages, en te behandelen, zodat het gunsten duistere personages, waardoor het haar favoriete fruit, voeden periode. De Chao zal uiteindelijk donkerder draaien tot zwart.
 3. 3
  Blijven geven het meestal groene chaos schijven totdat het de cocon komt.
 4. 4
  Wanneer het evolueert naar een donkere chao, moet het groene strepen hebben op zijn stekels, handen, voeten, staart en vleugels.
 5. 5
  Blijven geven het vooral groene chaos drives en de strepen op zijn stekels, handen, voeten, staart en vleugels zal hebben rode markeringen verwant aan schaduw. Het is gebruikelijk voor mensen om Shadow en Sonic Chao de voeten van een Warthog (gevonden in Radical Highway en sommige andere stadia) geven het uiterlijk van schoenen te geven, maar dit kan de Chao slagtanden geven (de slagtanden kan worden verholpen door het gebruik van een skelet hond, gevonden op Pumpkin Hill, maar dit kan ook te ontdoen van de "schoenen" en ook geef het bunnys voor snelheid).
 6. 6
  Zorg ervoor dat de chao tevreden te houden. Doe dit door het voeren van veel fruit.

Sonic chao

 1. 1
  Hatch een chao eicel uit de chao tuin (of een kopen bij de zwarte markt in chao kleuterschool).
 2. 2
  Hef het met sonic en schaduw dus het wordt een neutraal chao.
 3. 3
  Geef het vooral groene chaos schijven totdat blijkt een elektrische blauwige kleur.
 4. 4
  Wanneer het evolueert naar een neutrale running soort chao, zal het drie stekels en de kleur van de chao zal groen zijn. (Nogmaals, dat is als je het goed deed.)
 5. 5
  Blijven geven het groene chaos drives en het zal twee extra stekels groeien, en dan wordt blauw. Dit Chao zal een partij als Sonic kijken! En als je wilt dat het kijken meer als Sonic, geef het wrattenzwijnen

Sonic chao tips

 1. 1
  • De Sonic Chao is een neutraal Chao, dus om degene die je moet ofwel A) Pet het evenzeer met zowel Sonic en Shadow of B) Haal het zo dat het lijkt alsof het zal een Shadow Chao en vervolgens huisdier en voeden het haar favoriete krijgen fruit alleen met een Hero karakter.

Waarschuwingen

 1. 1
  • Mensen hebben vaak gezegd dat als je je Chao andere Chaos Drive, Animal, of fruit dan zal het niet een Shadow of Sonic Chao geworden, dit is onjuist. Sonic Chao worden geclassificeerd als neutraal / Run / Uitvoeren Chao, wat betekent dat ze neutraal (opgevoed door zowel Hero en Dark gelijkmatig, of verhoogde vanaf de geboorte in Sonic Adventure DX of de oorspronkelijke Sonic Adventure), voornamelijk draaien georiënteerd op het moment van de eerste evolutie. (U kunt uw chao's evolutie pad veranderen: Ik heb ooit veranderde mijn neutraal zou zijn / Vlieg Chao in neutraal / Zwem net voordat ze geëvolueerd.). De tweede Run (Neutral / Run / Uitvoeren) betekent dat, hoewel u kunt nog steeds verhogen andere statistieken naast draaien (geef het andere gekleurde dieren en stations), is het toch weer vooral Run georiënteerd. De Chao kan verschijningen nog veranderen, als de Tweede Evolution (de ene een neutraal / Run / onontwikkeld neemt van groen naar blauw met een zwartachtig maag) is geleidelijk (het zal niet gebeuren meteen), en kan veranderen, een neutraal / Run / Run kan gemakkelijk een neutraal / Run / Vermogen met primair vermogen (rood) Chaos Drives en dieren wordt gegeven aan het.

Super sonic chao

 1. 1
  Doe alle stappen voor sonische maar gebruik een glanzende gele chao of goud chao en wanneer het evolueert de tweede keer geef het wat kracht drijft ook, maar ook geven meer run-drives.