Wkunl

Hoe kan ik iTunes converteren gedownloade muziek (. M4p) naar mp3

Voordat iTunes Plus, alle muziek verkocht op iTunes werden gecodeerd met behulp van eigen software genaamd Digital Restrictions Management. DRM maakt Apple om bij te houden hoeveel computers het gedownloade bestand is gedecodeerd, dat is waarom je je muziek elke keer dat je formatteren moet registreren uw harde schijf of verandering computers. Terwijl Apple biedt een dienst die uw bestaande beschermde bestanden naar minder beperkende bestanden converteert, zal dit artikel een manier om dit te doen uit te leggen zonder iTunes Plus-bestanden of extra software te kopen.

Stappen

Hoe kan ik iTunes converteren gedownloade muziek (. M4p) naar mp3. Digital Restrictions Management. DRM.
Hoe kan ik iTunes converteren gedownloade muziek (. M4p) naar mp3. Digital Restrictions Management. DRM.
 1. 1
  Maak een nieuwe slimme afspeellijst voor je iTunes-bibliotheek. Selecteer "Kind" in het drop-down lijst van parameters en typ Protected AAC audio file. Noem deze lijst "DRM slimme list".
 2. 2
  Maak een normale afspeellijst en noem deze "drm workflow". U kunt dit doen door te klikken op Bestand, Nieuw afspeellijst of klikken op de plusknop in de linkerbenedenhoek van het venster.
 3. 3
  Selecteer alle bestanden gevonden door de slimme afspeellijst en sleep ze naar de nieuwe afspeellijst. Dit zal u toelaten om uw vorderingen nauwkeurig bijhouden tijdens het converteren van de bestanden.
 4. 4
  Maak nog een normale afspeellijst en label het "schijf 1". U kunt net zoveel afspeellijsten aanmaken als u wilt, maar u kunt vinden dat vier is beheersbaar.
 5. 5
  Klik op je DRM workflow playlist en selecteer ongeveer een uur van muziek. Begin bij de bovenkant, muziek geselecteerd, terwijl het bijhouden van hoe lang de keuze is aan de onderkant.
 6. 6
  Slepen en neerzetten deze selectie naar de eerste afspeellijst label "schijf 1". Dit moet ongeveer 18-21 liedjes voor de meeste muziek. Klassieke muziek of boeken-on-tape kan een speciale behandeling vanwege hun lengte nodig.
 7. 7
  Uw brander zo configureren dat het importeren is veel gemakkelijker. Stel de kloof tussen de nummers op 'none' te zijn, zodat je niet extra seconden aan het einde van uw bestanden hebben. Omvatten ook de cd-tekst, die veel van de informatie (maar niet alle) over de nummers op de cd zal behouden.
 8. 8
  Brand de afspeellijst. Wanneer u de schijf te branden, kan iTunes u informeren dat u beperkt bent tot het branden van 7 discs. Afhankelijk van wanneer je de liedjes gekocht, kan je niet eens krijgt deze waarschuwing. Als je dat doet, klikt u gewoon op "OK".
 9. 9
  Laat itunes op de cd volledig verbranden. Dit zal meestal minder dan 10 minuten. iTunes zal meestal aangeven dat het klaar is met een klokkenspel.
 10. 10
  Wijzig uw instellingen voor het importeren naar uw specificaties. Voor de beste compatibiliteit, selecteer het WAV-bestandsformaat. Echter, de WAV-formaat produceert zeer grote bestanden omdat het geen informatie te comprimeren. De meeste commerciële muziekspelers vandaag accepteert ook het MP3-bestandsformaat. Als u niet zeker bent, selecteert u MP3-codering. Om ervoor te zorgen u de hoogste kwaliteit, selecteert u de hoogste bitrate beschikbaar. Voor gesproken speech, een lagere kwaliteit is meestal beter.
 11. 11
  Importeer de liedjes. Het importeren duurt meestal 10 minuten. Hoewel dit werkt, kunt u doorgaan naar de volgende stap.
 12. 12
  Markeer de nummers in je afspeellijst, zodat u het verschil tussen uw nieuwe geïmporteerde liedjes en uw bestaande DRM nummers kunnen vertellen. Ga terug naar je "Disc 1" afspeellijst en selecteer alle nummers. Rechtermuisknop op de selectie en klik op "Get Info". De meeste, zo niet alle, van de velden moet leeg. Typ "DRM" in het veld "Opmerkingen" in en druk op OK.
 13. 13
  Wis de dubbele nummers.
  1. Zodra iTunes klaar is met het importeren van de cd, ga naar je muziekcollectie. Klik op Bestand, geven duplicaten.
  2. Voeg de kolom "Comments" door met de rechter muisknop te klikken op het tabelkopteksten en het selecteren van "Comments".
  3. Onderzoekt de dubbele nummers, met vermelding van zowel de kunstenaar en titel van het nummer. Selecteer het nummer met "DRM" in de commentaren. Houd de Ctrl-toets om meerdere DRM song te selecteren. Scroll naar beneden totdat alle nummers die u wilt verwijderen zijn geselecteerd.
  4. Druk op de knop op uw toetsenbord of rechter-muis-klik delete en klik op Verwijderen. Wanneer iTunes vraagt, ervoor kiezen om de bestanden verplaatst naar uw Prullenbak / Recycle Bin.
 14. 14
  Herstellen of uw DRM-bestanden definitief te verwijderen. Indien u wenst om uw DRM-bestanden bewaren, selecteert u ze uit de prullenmand / Recycle bin en kopieer ze naar een nieuwe map.
 15. 15
  Herhaal de stappen totdat voltooid.

Tips

 • Hoewel er software beschikbaar om dit automatisch te doen, zijn ze meestal niet vrij zijn.
 • Overweeg het gebruik van een cd-rw om de cd's te maken. Daarbij zal u toelaten om de nodige stappen op afstand uit te voeren als je de juiste software opgezet.

Waarschuwingen

 • Deze werkwijze zal resulteren in verlies van geluidskwaliteit door het hercoderingsproces. Dit is echter meestal niet merkbaar voor de meeste mensen.
 • DO deze nummers NIET gebruiken voor persoonlijk gewin. Juridische wetten van toepassing kunnen zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • iTunes (gratis te downloaden via Apple.com)
 • Een lege CD-R, CD-RW aanbevolen
 • Een CD Burner