Wkunl

Hoe je itunes muziek branden op mp3-CD voor stereo's en cd-spelers

Wil je nummers in iTunes-bibliotheek afspelen in uw auto of stereo-installatie en plezier hebben? Met iTunes kunt u MP3-CD te branden, tot 150 nummers per MP3 CD, dat is veel meer dan een standaard audio-cd, die alleen kan houden ongeveer 20 nummers. Alles wat je nodig hebt zijn iTunes, een computer met een cd-brander en lege schijven.

Stappen

Hoe je itunes muziek branden op mp3-CD voor stereo's en cd-spelers. MP3-CD te branden, tot 150 nummers per MP3 CD.
Hoe je itunes muziek branden op mp3-CD voor stereo's en cd-spelers. MP3-CD te branden, tot 150 nummers per MP3 CD.
 1. 1
  Maak een afspeellijst. Voordat het branden van een MP3-CD, moet u een afspeellijst eerst aanmaken. U kunt meer dan 12 uur muziek op te slaan, of ongeveer 150 nummers, op een 650 MB CD-R-schijf. U kunt de grootte van de geselecteerde afspeellijst te zien aan de onderkant van het iTunes-venster.
 2. 2
  Selecteer mp3-cd. Klik op het menu Bewerken> Voorkeuren> Geavanceerd> branden, kies Mp3-cd als de Disc-formaat, en klik vervolgens op OK.
 3. 3
  Selecteer de afspeellijst. Selecteer de afspeellijst wilt branden naar de cd, en zorg ervoor dat alle nummers die u wilt opnemen met een vinkje naast hen.
 4. 4
  Plaats lege schijf. Klik op de Burn disc knop (aan de onderkant van het iTunes-venster) en plaats een lege schijf.
 5. 5
  Te branden. Klik op de Burn disc-knop om te beginnen met het branden van mp3-cd.
 6. 6
  Plaats de muziek-CD in uw autoradio en beginnen jammen!

Tips

 • Een bepaalde afspeellijst kan niet worden verbrand dan 7 keer, als de afspeellijst iTunes Store-aankopen. U kunt echter een andere afspeellijst te maken, met deze nummers, maar maak kleine verandering door het toevoegen of verwijderen van een of twee nummers.
 • Als u een cd te branden, iTunes past automatisch de opnamesnelheid van de lege cd's waardering. Echter, kunt u de cd-opname snelheid te veranderen als je voelt dat het nodig is.
 • U kunt een lijst van de nummers in uw bibliotheek of een geselecteerde afspeellijst afdrukken, of gewoon om een ​​liedje of album lijst hebben. Selecteer uw bibliotheek of een afspeellijst en kies Bestand> afdrukken. Selecteer een optie Afdrukken. Kies een thema uit het thema pop-up menu en klik op Afdrukken.
 • Indien de afspeellijst nummers in andere dan MP3-formaten, zoals nummers die in de iTunes Store, zijn ze niet op de cd gebrand. In dit geval kan u audio conversie tools om de nummers eerst converteren naar mp3-formaat.

Waarschuwingen

 • Als de afspeellijst meer nummers bevat dan past op een cd, brandt iTunes het aantal nummers dat op een schijf passen, en dan wordt u gevraagd om een ​​andere schijf te gaan branden van de overige nummers in te voegen.
 • De meeste stereo-installaties kunnen niet herkent CD-RW discs. Om cd's dat kan afspelen op je stereo en andere apparatuur, gebruik cd-r-schijven te maken.
 • De nummers in de afspeellijst die u wilt branden moet wettelijk worden toegestaan.
 • Nummers die u downloadt van het internet kan van verschillende kwaliteit zijn, omdat andere codering formaten werden gebruikt.

Dingen die je nodig hebt

 • De nieuwste versie van iTunes
 • Een computer met een interne disk drive die cd's, of een compatibel extern station kan branden.
 • Lege cd-r-schijven
 • Audio converters (Optioneel voor het omzetten van niet-mp3 nummers naar mp3)