Wkunl

Hoe kan ik een cd branden met itunes

Brand uw eigen gemengde CD voor een vriend, of maak demo om je muzikale carrière na te streven. Er zijn tientallen redenen waarom je zou willen een harde kopie van uw iTunes-muziek. U kunt iTunes gebruiken om een ​​schijf te branden met dit eenvoudige proces, op voorwaarde dat uw brandbare cd is groot genoeg. Hier is hoe je een CD met behulp van een willekeurige versie van iTunes te branden.

Stappen

Hoe kan ik een cd branden met itunes. Maak een afspeellijst.
Hoe kan ik een cd branden met itunes. Maak een afspeellijst.
 1. 1
  Open itunes.
 2. 2
  Maak een afspeellijst. Klik op Bestand → Nieuw → afspeellijst om een ​​nieuwe afspeellijst te beginnen. Je playlist moet verschijnen op het linker menu. Hernoem deze afspeellijst wat je wilt door te klikken op de gemarkeerde tekst en het invoeren van de naam van je mix.
 3. 3
  Nummers toevoegen aan uw afspeellijst. Gewoon slepen en neerzetten de nummers die u wilt in uw gebrand CD over naar de afspeellijst die u net hebt gemaakt. Als u dit doet, zult u een kleine groene cirkel met een wit plusteken erop.
  • U kunt nummers afzonderlijk toe te voegen door ze te slepen en neer te zetten in de nieuwe afspeellijst, of u kunt meerdere nummers tegelijk te selecteren en zet ze in de nieuwe afspeellijst.
  • Om meerdere nummers tegelijk in uw afspeellijst te slepen, klikt u op het eerste nummer, de Shift-toets ingedrukt en klik op het laatste nummer in de reeks die u wilt gemarkeerd. Het eerste nummer, het laatste nummer, en alle nummers in tussen wordt gemarkeerd. Nu, gewoon slepen en neerzetten zoals geïnstrueerd.
 4. 4
  Plaats een lege CD-R/CD-RW-disc, wachtend totdat de schijf wordt herkend. De schijf moet zichtbaar op uw bureaublad staan. Dit hele proces niet meer dan 30 seconden.
  • Standaard brandbare CD-R/CD-RW-schijven houden 74 minutes/650 MB of 80 minutes/700 MB aan gegevens. Als uw afspeellijst hoger is dan 80 minuten, moet u aan de afspeellijst splitsen naar twee schijven.
 5. 5
  Selecteer bestand → branden afspeellijst op schijf.
 6. 6
  Achterhalen van de brandwond instellingen. Regel het zo dat de afspeellijst wordt verbrand als u wenst. Selecteer "Burn" wanneer u klaar bent om de cd te maken zijn. In de instellingen kunt u regelen:
  • De snelheid waarmee de computer brandt de data op de disk. Over het algemeen, hoe sneller de brandsnelheid, hoe lager het geluid rechtschapen.
  • De kloof in seconden tussen de nummers.
  • De disc-formaat: Audio, MP3 of DVD. De meeste gebrande CD's zal willen "Audio CD" als hun formaat te kiezen.
 7. 7
  Klik op "burn" en wacht op uw computer om de gegevens te branden op de schijf. Afhankelijk van uw instellingen en uw computer, kan dit variëren van een minuut tot een dozijn.
 8. 8
  Afgewerkt. U wordt verwittigd wanneer de schijf wordt gedaan branden. Werp de cd uit en je bent klaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Lege CD
 • iTunes-software
 • Muziek