Wkunl

Hoe je itunes library consolideren

Wanneer u een iTunes-bibliotheek te consolideren, bent u in feite vertellen van een software-programma om de groep kopieën van alle muziek op je computer in de map van een iTunes-muziekbibliotheek. Dit betekent dat iTunes wordt de toegang elke song direct, waar het ook mag zijn op uw computer. Dit betekent ook dat iTunes alles zal vinden op uw computer en automatisch toe te voegen, waardoor het iTunes consolidatieproces veel sneller dan het handmatig toevoegen van muziek. Het programma iTunes, zoals geïnstalleerd op Macintosh-computers, is ingesteld om te consolideren standaard. Als u gebruik maakt van iTunes uit een ander besturingssysteem, zoals een Windows-computer, moet u de iTunes-bibliotheek handmatig te consolideren. De fijne details van hoe u uw iTunes-bibliotheek te consolideren kan enigszins variëren afhankelijk van het besturingssysteem en de versie van iTunes je draait, maar afwijkingen van de aanwijzingen hieronder gegeven moet gering zijn.

Stappen

Hoe je itunes library consolideren. Toegang tot de belangrijkste itunes pulldown-menu van je dock of de menubalk.
Hoe je itunes library consolideren. Toegang tot de belangrijkste itunes pulldown-menu van je dock of de menubalk.

Te organiseren

 1. 1
  Toegang tot de belangrijkste itunes pulldown-menu van je dock of de menubalk.
 2. 2
  Selecteer het menu "voorkeuren".
 3. 3
  Selecteer de "geavanceerde" venster van het menu voorkeuren.
 4. 4
  Klik op de "keep itunes music folder georganiseerd" en "kopieer bestanden naar itunes" opties. Dit moet een vinkje in het vakje naast elke optie te produceren. Als de dozen al werden gecontroleerd, houden ze als is.

Consolideren itunes library

 1. 1
  Toegang tot de "file" pulldown menu van uw iTunes-dock of de menubalk.
 2. 2
  Markeer de optie 'library'. Een menu met verdere opties moeten verschijnen aan de zijkant.
 3. 3
  Selecteer "library te consolideren."

Tips

 • Consolideren van uw iTunes-bibliotheek is een geschikte eerste stap te nemen voordat de overdracht van uw iTunes-bibliotheek van de ene computer naar de andere. Consolideren van uw iTunes-bibliotheek voordat de overdracht is het niet strikt noodzakelijk, maar het helpt ervoor te zorgen dat u geen nummers of andere bestanden in de overgangen missen. Als je probeert om je muziekbestanden overbrengen zonder ze eerst te consolideren, zal de aliassen voor toegang tot niet-geconsolideerde bestanden overdragen, maar zonder dat deze bestanden beschikbaar zijn voor toegang, zal de aliassen nutteloos op de nieuwe computer.
 • Als het vakje "Bestanden naar iTunes kopiëren" reeds werd gecontroleerd in de "Advanced" paneel van uw iTunes-voorkeuren dialoogvenster, je iTunes-bibliotheek is waarschijnlijk al geconsolideerd.
 • In iTunes 10.2.1, "consolideren" is te vinden in het dossier> bibliotheek> organiseren bibliotheek> consolideren. Tip-tekst volledig verklaart de functie.
 • De bibliotheek interface is gewoon een index voor het lokaliseren van iTunes media - muziek of video - op uw computer. Gewoon omdat je kunt doorklikken naar een bestand uit de iTunes-bibliotheek, betekent niet dat het in uw map iTunes gemakkelijk toegankelijk; alleen het consolideren van uw iTunes-bibliotheek zal dit te bereiken.
 • In sommige versies van iTunes, kunt u de "Consolideren Library" commando in het menu iTunes "Geavanceerd" vinden.
 • Wanneer iTunes consolideert uw bibliotheek, zal het een kopie van elke iTunes-bibliotheek bestanden die niet in de geconsolideerde map waren al maken. Het maakt ze niet bewegen. Dit is gunstig omdat u nog steeds toegang tot uw muziek via de oude locatie, maar als je weinig ruimte beschikbaar is op uw harde schijf die u kunt wensen om de extra (oude) kopie verwijderen en gebruik alleen de kopie in de geconsolideerde iTunes-bibliotheek.