Wkunl

Hoe je ubuntu installeren op VirtualBox

Heb je ooit wilde proberen Ubuntu, maar niet over een reserve-computer om het uit te voeren aan de hand? Deze tutorial zal u tonen hoe een virtuele machine zoals VirtualBox laat je met andere besturingssystemen spelen zonder om te veranderen wat er op je computer op dit moment. De tutorial legt uit hoe u VirtualBox installeren en het opzetten van uw eerste virtuele machine, laten zien hoe je Ubuntu te krijgen en voor te bereiden voor de installatie, en loop je door een installatie van Ubuntu.

Stappen

Hoe je ubuntu installeren op VirtualBox. Ga naar de homepage op de website van ubuntu's en ga dan naar de download sectie.
Hoe je ubuntu installeren op VirtualBox. Ga naar de homepage op de website van ubuntu's en ga dan naar de download sectie.

Get ubuntu

 1. 1
  Ga naar de homepage op de website van ubuntu's en ga dan naar de download sectie.
 2. 2
  Selecteer een download locatie in uw buurt uit de keuzelijst.
 3. 3
  Klik op de "Download starten" knop om te beginnen met het downloaden ubuntu.

Install virtualbox

 1. 1
  Download de nieuwste versie van VirtualBox. Ga de VirtualBox website en ga naar de download sectie. Er zijn versies beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Als u niet zeker weet welk besturingssysteem je draait, download de Windows-versie op de top door te klikken op "x86/amd64".
 2. 2
  Start de installatie en klik op "volgende" om de licentie overeenkomst te komen.
 3. 3
  Kies de "i accepteren" en klik "Volgende" om verder te gaan.
 4. 4
  Ervoor kiezen om geen USB-ondersteuning, netwerken, of python ondersteuning installeren. Doe dit door te klikken op het grijze pictogram in de buurt elke optie en het selecteren van de rode X of "Volledig onderdeel zal niet beschikbaar zijn". Klik vervolgens op "Next" om verder te gaan. Als dit je eerste keer te maken met virtuele machines, zal dit de noodzaak om aangepaste drivers, waardoor het installeren en verwijderen VirtualBox makkelijker te installeren elimineren. Als je al eerder hebt gewerkt met virtuele machines, kunt u ervoor kiezen om deze opties geselecteerd houden.
 5. 5
  Schakel het selectievakje snelstartbalk en klik op "volgende" om verder te gaan.
 6. 6
  Klik op "install" te virtualbox installeren.
 7. 7
  Klik op "finish" om virtualbox openen.

Stel de CD te starten

 1. 1
  Selecteer uw nieuwe virtuele machine. Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op de knop 'Instellingen'.
 2. 2
  Klik op "cd / dvd-rom."
 3. 3
  Schakel het selectievakje in de buurt van "mount cd / dvd-rom."
 4. 4
  Klik op het keuzerondje bij 'iso-image. "
 5. 5
  Klik op het mappictogram in de buurt van de actieve drop-down box aan de virtuele media manager te openen.
 6. 6
  In de virtuele media manager, klikt u op "toevoegen."
 7. 7
  Zoek de ISO-image van ubuntu en selecteer deze. Klik vervolgens op 'Open'.
 8. 8
  Klik op "select" om de afbeelding te gebruiken in uw virtuele machine.
 9. 9
  Klik op "OK" om te voltooien.

Maak een nieuwe virtuele machine

 1. 1
  In VirtualBox, klikt u op de knop "nieuwe" aan de virtuele machine te starten.
 2. 2
  Klik op 'next'.
 3. 3
  Geef je virtuele machine een naam en selecteer het besturingssysteem dat u zult worden uitgevoerd. Klik op "Next". Voor dit voorbeeld, wordt u installeert Ubuntu. # * Typ de naam in het veld Naam (zoals Ubuntu of Linux). Voor "Operating System", kies "Linux." De versie zal automatisch in 'Ubuntu. " Klik op "Next" als u klaar bent.
 4. 4
  Selecteer de hoeveelheid geheugen van uw VM zal gebruiken en klik op 'next'. Wanneer u ervoor kiest uw besturingssysteem in de vorige stap, VirtualBox raadt automatisch de juiste hoeveelheid geheugen te gebruiken. Als u denkt dat dit bedrag niet juist is, kunt u de schuifregelaar of typ een nieuw bedrag in de doos. Klik op "Next" als u klaar bent.
 5. 5
  Klik op "next" om een nieuwe virtuele harde schijf te maken, klik nogmaals op "next". Dit opent een tweede wizard om een ​​nieuwe virtuele harde schijf te maken.
 6. 6
  Selecteer "vaste grootte opslag" of "dynamisch groeiende opslag", afhankelijk van uw wensen. Een vaste grootte opslag zal de grootte van de virtuele harde schijf op de host OS (bijv. een virtuele schijf 8 GB zal 8 GB op de harde schijf van de gastheer OS zijn). Een dynamisch uit te breiden opslag wordt alleen de grootte van Ubuntu op uw harde schijf, maar zal groeien in omvang als bestanden worden toegevoegd aan het tot het zijn limiet (bv. bereikt: virtuele schijf is gemaakt en heeft een 1 megabyte bestand op de grootte. van de virtuele schijf 1 megabyte. Vervolgens wordt een 1 megabyte toegevoegd. De grootte van de virtuele schijf 2 megabytes. Dit gaat door totdat hij de bedoelde omvang van de schijf bereikt).
 7. 7
  Klik op "volgende" om de standaardnaam en de grootte van de virtuele harde schijf te accepteren. Nogmaals, VirtualBox raadt de juiste grootte van de virtuele harde schijf. Als u denkt dat dit bedrag niet juist is, kunt u de schuifregelaar of typ een nieuw bedrag in de doos. Klik op "Next" als u klaar bent.
 8. 8
  Klik op "finish" en wacht, terwijl VirtualBox creëert de nieuwe virtuele harde schijf.
 9. 9
  Klik op "finish" eens te meer aan uw nieuwe virtuele machine te creëren.

Install ubuntu

 1. 1
  Selecteer uw virtuele machine. Klik op de knop "Start".
 2. 2
  Een dialoogvenster zal verschijnen u te informeren over "auto capture toetsenbord". Schakel het selectievakje en klik op "OK" om door te gaan.
 3. 3
  Een ander dialoogvenster verschijnt u te informeren over 32 bits kleurenmodus. Nogmaals, check het selectievakje en klik op "OK" om door te gaan.
 4. 4
  Raakte de enter-toets op het taalselectiescherm naar het Engels selecteren.
 5. 5
  Raakte het opnieuw Enter om ubuntu te starten.
 6. 6
  Zodra ubuntu is geladen, klikt u eenmaal in het venster virtualbox. Een dialoogvenster zal verschijnen u te informeren over de muis vast te leggen. Schakel het selectievakje en klik op "OK" om door te gaan.
 7. 7
  Beweeg de muis naar het pictogram "install" en dubbelklik om de installatie te starten.
 8. 8
  Klik op "vooruit" om uw taal te selecteren.
 9. 9
  Selecteer uw tijdzone uit het drop-down menu en klik op 'naar voren. "
 10. 10
  Klik op "vooruit" om de standaard toetsenbordindeling te houden.
 11. 11
  Klik op "vooruit" weer naar de standaard partities te selecteren.
 12. 12
  Typ uw naam in het eerste tekstvak. Dit wordt automatisch in de loginnaam en computernaam invullen. U kunt deze namen aanpassen door het intypen van een nieuwe naam in de bijbehorende tekstvakken.
 13. 13
  Kies een wachtwoord en typ dit in twee keer.
 14. 14
  Scroll naar beneden en selecteer het keuzerondje naast 'inloggen automatisch, "klik" naar voren. " Als uw wachtwoord zwak is, zal de installateur het wijzen. Klik gewoon op "Doorgaan" om de waarschuwing te negeren.
 15. 15
  Klik op "installeren" om de installatie te beginnen.
 16. 16
  Zodra de installatie is voltooid, klikt u op "nu opnieuw opstarten" om de installatie te voltooien.
 17. 17
  Wanneer zie je de witte tekst op de shutdown scherm, druk op de enter toets om te voltooien.

Tips

 • Als u de USB-driver, elke keer als je kijkt naar de instellingen van een virtuele machine niet hebt geïnstalleerd, krijg je een waarschuwing te zeggen VirtualBox niet aan toegang tot het USB-subsysteem. Dit is normaal en heeft geen invloed op uw virtuele machine. Klik gewoon op "OK" om verder te gaan.
 • Wanneer u aandacht geven aan uw virtuele machine, VirtualBox automatisch verbinding uw toetsenbord om de virtuele machine. Om het toetsenbord vrij te geven, gewoon op de Rechter Ctrl-toets.
 • Wanneer u klikt binnen een virtuele machine, VirtualBox automatisch verbinding met uw muis naar de virtuele machine. Als u uw muis loslaat, raak eenvoudig Rechter Ctrl-toets.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw harde schijf heeft genoeg ruimte om de virtuele harde schijf te maken. Als VirtualBox stelt u een 8 GB virtuele harde schijf nodig hebt, zorg ervoor dat je meer dan 8 GB vrije ruimte op uw computer.