Wkunl

Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen

De piano is een uniek en interessant, en het is ook leuk om te spelen. Terwijl je zou kunnen denken dat het onmogelijk is om goed zonder jaren en jaren van uitgebreid pianolessen geworden, is het eigenlijk niet. Krijg wat muzikale kennis over de noten, sleutels en akkoorden en met wat vrije tijd, kunt u zelf leren om de piano te spelen.

Stappen

Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen. Als u niet in staat om een piano te vinden bent, een toetsenbord is een geweldig alternatief.
Hoe je jezelf te leren om de piano te spelen. Als u niet in staat om een piano te vinden bent, een toetsenbord is een geweldig alternatief.

De eerste stappen

 1. 1
  Zoek een piano te gebruiken. U mag een thuis hebben of u in staat zijn om een ​​ergens anders te vinden. U moet ook ervoor zorgen dat de piano is redelijk afgestemd. Als uw piano niet gespeeld voor eeuwen, misschien wilt u het hebben afgestemd door een professionele voordat je verder gaat.
 2. 2
  Als u niet in staat om een piano te vinden bent, een toetsenbord is een geweldig alternatief. Ze zijn betaalbaar, nooit uit de toon en hebben veel geluiden en functies die uw muziek kan verbeteren. Niet te vergeten dat ze een stuk makkelijker om te bewegen en niet veel ruimte in beslag.
 3. 3
  Verwerven enige muzikale kennis. Onderwijs zelf aan de piano te spelen is makkelijk als je een goed oor voor muziek en pick-up een aantal fundamentele akkoorden kennis uit boeken zoals Piano akkoorden de gemakkelijke manier of online video's.

Basis piano kennis

 1. 1
  Notes. Er zijn zeven noten van een piano: CDEFGAB
 2. 2
  Toetsen. Er zijn 88 toetsen op een piano. Witte piano toetsen zijn natuurtalenten genoemd omdat ze een natuurlijke noot wanneer ingedrukt. Zwarte piano toetsen worden voortekens genoemd omdat ze een kruis of mol noot wanneer ingedrukt.
  • Er zijn zeven natuurtalenten op het toetsenbord.
  • Er zijn vijf voortekens per octaaf en ze kunnen ofwel scherpe of plat.
 3. 3
  Akkoorden. Er zijn tientallen piano akkoorden die worden gebruikt. Vier van de meest elementaire akkoorden zijn majeur, mineur, verminderde en overmatige.

Manieren om te leren om de piano te spelen

 1. 1
  Huur een instructeur. Dit is de duurste, maar ook de meest bedreven manier om muziek te leren. Een goede instructeur zal niet alleen hebben een bewezen track record van het helpen beginners leren muziek, maar ook in staat zijn om je te leren de basisprincipes op een manier die is fundamenteel correct. Dit zal u helpen voorkomen dat slechte patronen of gewoonten die een lange tijd kan nemen om afleren.
 2. 2
  Educatieve boeken. Er zijn vele educatieve boeken beschikbaar in zowel gespecialiseerde muziekwinkels en reguliere boekhandels. Deze boeken neemt u mee door een stap-voor-stap proces van het leren hoe u eenvoudige schalen, akkoordenschema's en vervolgens eenvoudige liedjes muziek lezen, te spelen.
 3. 3
  Leren keyboards. Deze speciale instrumenten oplichten in een bepaalde volgorde te helpen nummers sneller te leren, en meestal geleverd met boeken en video's die u zullen helpen het notenschrift leren.
 4. 4
  Tapes en dvd's. Deze methode is vooral nuttig voor visuele leerlingen, omdat je kunt zien van de muziek met succes gespeeld.
 5. 5
  Spelen op het gehoor. Dit is misschien wel de meest moeilijke methode, maar kan werken als je problemen hebt leren muzieknotatie. Speel de noten over en over totdat je in staat bent om de melodie te repliceren.

Tips

 • Geen stress uit en vergeet niet dit is dan ook leuk zijn.
 • Probeer de verleiding te weerstaan ​​om de melodie te spelen met beide handen. Tuurlijk, kan het makkelijker zijn als je begint, maar je zult het betreuren als het wordt een gewoonte.
 • Het gebruik van beide handen en voeten tegelijk kan ontmoedigend lijken op het eerste. Bij het beoefenen van een stuk muziek proberen de melodie en baslijnen afzonderlijk te spelen voor elke hand op het eerste. Zodra je spel van elk verbetert, dan oefenen spelen ze samen.
 • Zo verleidelijk als het kan, proberen te spelen zonder het sustain pedaal naar beneden gedrukt. Het klinkt helderder en je in staat om je fouten meer te horen zal zijn. Dit kan u helpen om een ​​stuk te verbeteren.
 • Het is makkelijker als je al een melodisch instrument bespelen, zoals u zult een vertrouwde uitzicht op muzieknoten te hebben en in staat zijn om te werken met uw andere instrument (en) voor een leidraad zal zijn.
 • Als je een ander instrument te bespelen in een andere tuning (zoals Bb, Eb, of F), kunt u leren hoe om te zetten, zodat je muziek kan spelen voor dat instrument op de piano en moet het juist klinkt. Bb is waarschijnlijk de makkelijkste, omdat de noten niet erg ver verschuiven. Zij allen verschuiving ene noot naar links, behalve voor C en F, die eindigen op de Bb en Eb toetsen, respectievelijk. U kunt hulp te vinden met de omzetting op het internet. In staat zijn om te zetten opent een geheel nieuw venster van mogelijkheden, want je zult in staat zijn om een ​​stuk muziek af te spelen op beide instrumenten.
 • Maak gebruik van boeken en online tutorials.
 • Toonladders is een goed idee, als schalen zijn de basis van elk nummer. Echter, zorg ervoor dat uw weegschaal sheet is voor C instrumenten - bijvoorbeeld, als je de Bb toonladder spelen vanaf een schaal blad voor een Bb instrument, omgezette, je bent eigenlijk het spelen van de C-schaal.