Wkunl

Hoe je je PSP downgraden naar versie 1.5 met behulp van uw PSP batterij

Veel gebruikers downgrade hun PSP naar versie 1.5 om te upgraden naar een hogere versie zoals 3.51, enz., want met een refresh PSP met een versie 3.03 of hoger, kun je veel meer games en software-applicaties draaien zonder beperking van het. Weet je dat je kan downgraden je PSP-systeem naar versie 1.5 helemaal zelf door van uw PSP batterij in een pandora batterij? Alles wat je nodig hebt zijn een originele PSP-batterij (met meer dan 50% lading) en een Memory Stick Pro Duo met tussen 64 MB geheugen en 4 GB.

Opmerking: Het bovenstaande proces zal je PSP batterij weer tot een Pandora batterij die gebruikt kan worden voor de PSP downgraden. Maar de Pandora batterij kan niet worden gebruikt om PSP-games, video's of muziek af te spelen. En het proces is niet omkeerbaar. U moet een extra PSP batterij te krijgen voor regelmatig gebruik. U kunt echter uw Pandora batterij elke PSP gebruiken om te downgraden naar versie 1.5 of zelfs repareren.

Stappen

Hoe je je PSP downgraden naar versie 1.5 met behulp van uw PSP batterij. Voordat u aan de slag met de downgrade, moet je je PSP memory stick formatteren.
Hoe je je PSP downgraden naar versie 1.5 met behulp van uw PSP batterij. Voordat u aan de slag met de downgrade, moet je je PSP memory stick formatteren.

Bereid je (opnieuw PSP memory stick)

 1. 1
  Voordat u aan de slag met de downgrade, moet je je PSP memory stick formatteren. Als je niet weet hoe te formatteren, kunt u verwijzen naar de onderstaande stappen:
 2. 2
  Druk op de HOME-knop op de linker onderkant van je PSP.
 3. 3
  Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen naar het gebied instellingen, verplaats dan de toetsen omhoog en omlaag te gaan naar de systeeminstellingen.
 4. 4
  Druk op de "x"-knop (of de "o"-knop, afhankelijk van welke knop is de "enter"-knop van je PSP) en ga naar de optie "formaat memory stick" vinden. Duw nogmaals op de knop "X" om deze optie te selecteren.
 5. 5
  Je PSP zal nu bevestigen dat u wilt de memory stick formatteren, kies ja en je PSP zal fysiek worden geformatteerd in een paar seconden.
 6. 6
  Om de downgrade te doen, moet u ook een toepassing wilt downloaden. Klik hier om het aanvraagdossier (Vind de Gidsen etiket aan de rechterkant, die downloaden voor PSP downgraden applicatie genaamd) krijgen. Nadat het downloaden is voltooid, wat je krijgt is een gecomprimeerde applicatie pakket genaamd "pandora" te zijn, pak het uit naar de root directory van een harde schijf, zeg Disc H. In deze map "pandora", kunt u vier mappen zien waaronder mspformat, msinst, batterij en installateur, en een bestand genaamd UPDATE.PBP.
 7. 7
  Nu ben je helemaal klaar om je PSP batterij weer tot een Pandora batterij en gebruik deze om te downgraden elke PSP!

Verander je PSP batterij in een pandora batterij

 1. 1
  Logisch opnieuw formatteren van uw PSP
  1. Sluit je PSP aan op uw computer. En je PSP zal worden herkend als een nieuwe harde schijf, zegt K. Vervolgens klikt u op Start -] Run, ingang cmd in het popped up dialoogvenster, en klik op OK om DOS-systeem in te voeren. Gebruik de onderstaande commando's een voor een naar de mspformat bestand uit te voeren:
  2. Input "H:", en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord. (Hier H is de schijf waar de map "Pandora" is gelegen)
  3. Input "cd Pandora" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord.
  4. Input "cd mspformat" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord.
 2. 2
  Voer "mspformat. Exe K" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord. (Hier K is de naam van de schijf die je PSP wordt herkend op de computer.)
  1. Na deze commando, zal je PSP logischerwijs worden geformatteerd in een minuut.
 3. 3
  Open de erkende PSP harde schijf op uw computer, maak een nieuwe map met de naam "PSP", open deze map "PSP", maak een nieuwe map en noem deze "game". Kopieer en plak de "installer" map en de map "accu" in de map "game". Kopieer en plak de UPDATE.PBP bestand naar de root directory van de PSP harde schijf op uw computer.
  1. Op je PSP, overschakelen naar de optie Game, druk op X of O (afhankelijk van welke is de "Enter" toets van je PSP). Ga naar "installer" en druk op X of O om het uit te voeren.
  2. In een paar seconden, zal een bestand met de naam "msipl.bin" worden aangemaakt in de root directory van je PSP geheugen schijf. En nu, moet je uit je geheugen schijf en leg hem weer in, die lijkt te zijn nutteloos, maar is een zeer noodzakelijke stap.
 4. 4
  Aansluiten op je PSP terug naar uw computer. Voer vervolgens DOS systeem zoals vermeld in stap 1. Gebruik de onderstaande commando's een voor een naar de mspformat bestand uit te voeren:
  1. Input "H:", en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord.
  2. Input "cd Pandora" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord.
  3. Input "cd Wandelafstand" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord.
 5. 5
  Voer vervolgens "msinst exe KK:. \ Msipl.bin" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord. (Hier K is de naam van de schijf die je PSP wordt herkend op de computer.)
  1. Wanneer u een popped up bericht met de vraag of u zeker zien, klikt u op "Ja".
 6. 6
  Ga terug naar je PSP, overschakelen naar het spel optie, druk op X of O (afhankelijk van welke is de "enter" toets van je PSP). Ga naar "batterij" en druk op X of O om het uit te voeren, druk op X of O OK elke dook boodschap te eindigen loopt de batterij toepassing.
  1. Nu heeft uw Pandora batterij gemaakt!

  Gebruik de geschapen batterij pandora's om je PSP downgraden

  1. 1
   Nadat u uw slagman zetten naar een PSP downgraden batterij (Pandora batterij), kunt u deze gebruiken om je PSP downgraden door de onderstaande instructies:
  2. 2
   Haal je PSP memory stick en batterij, dan weer in je PSP memory stick eerst, en zet je batterij weer op.
  3. 3
   Verander je PSP stroom op, als je ziet drie opties; selecteer de optie downgrade, zal je PSP worden gedegradeerd in een zeer korte tijd en het zal automatisch nadien worden stilgelegd.
  4. 4
   Verander je PSP weer aan, en je zal een blauw scherm te zien. Maar geen zorgen, kunt u gewoon op de toets O, en je PSP-systeem is al versie 1.5!
  5. 5
   Nu, kunt u een nieuwe batterij te krijgen en gebruik je gedegradeerd PSP te upgraden naar 3 0,51 of hoge versie te spelen gedownloade games, foto's bekijken, lezen van digitale boeken en uitvoeren diverse gratis applicaties gedeblokkeerd!

  Tips

  • Vergeet niet: het is altijd een goede zaak om een ​​back-up van alles wat u gebruikt hebt, of het nu bestanden, de batterij of de memory stick.
  • Als je gaat om FORMAT je PSP opslaan van alle belangrijke bestanden die u in uw (Vrienden, Wat je ook kunt besparen is goed) computer raadde ik u opslaan in een computer, CD of HD.

  Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig bij het downgraden van je PSP als het kan krijgen dichtgemetseld.

  Dingen die je nodig hebt

  • Een PSP
  • Een PSP USB-kabel
  • Reservebatterij
  • Custom Firmware of het zal niet werken
  • Mogelijkheid om geringe risico's te nemen