Wkunl

Hoe je gratis muziek downloaden op je iPod

Je houdt van goede muziek, maar hoe in de heck heb je 1000 nummers op je iPod te krijgen zonder te betalen 750€ bokken? Download gratis muziek! Wij tonen u een paar manieren om nummers te downloaden voor gratis.

Stappen

Hoe je gratis muziek downloaden op je iPod. Vraag je vrienden om cd's te branden voor u.
Hoe je gratis muziek downloaden op je iPod. Vraag je vrienden om cd's te branden voor u.
 1. 1
  Vraag je vrienden om cd's te branden voor u. Het hebben van je vrienden verbranden je mixen van hun favoriete muziek, liedjes die je vragen, of zelfs alleen maar muziek die ze denken dat je het leuk! Het is een geweldige manier om gratis muziek te krijgen, ontdek wat je vrienden leuk vinden, en misschien word blootgesteld aan een aantal nieuwe muziek langs de weg.
 2. 2
  Controleer de gratis muziek. De sectie 'Gratis op iTunes' aan de onderkant van de pagina is voorzien van nummers, apps, boeken en nog veel meer dat u kunt downloaden zonder te betalen. Klik op de "Alle" link voor nog meer selecties. De picks zijn een keer per week of zo bijgewerkt.
 3. 3
  Zoek gratis muziek sites. Er zijn een aantal sites zoals ontworpen om nieuwe kunstenaars bloot het publiek om hun werk of die host muziek in het publieke domein licentie door Creative Commons. Wikipedia heeft een lijst van deze websites; Het internet archief is ook een goede, non-profit bron.
 4. 4
  Abonneren op muziek podcasts via iTunes of iPodder. Niet alleen kunt u genieten van gratis muziek, zult u podcasters ondersteunen, en ontdek nieuwe artiesten en nieuwe stijlen voortdurend.
 5. 5
  Gebruik een p2p-client. Enkele voorbeelden zijn (hoewel dit u virussen op uw computer te kunnen geven), Soulseek en Musicjacker.
  • Gebruik een torrent-client. Torrent-clients zoals Bittorrent zijn een alternatief voor P2P-clients.
 6. 6
  Downloaden of muziek af van websites op te nemen. Youtube of website van de band zijn goede mogelijkheden, zoals de meeste populaire kunstenaars hebben een website en een Youtube-account, net zoals vele indie artiesten en die net beginnen.
  • Gebruik een Shockwave Flash (SWF) decoder. Het is mogelijk om legaal liedjes rippen van websites in bepaalde rechtsgebieden. Op sommige plaatsen, hoewel, dit kan illegaal zijn-bewust zijn van de regels die in uw omgeving.
 7. 7
  Maak gebruik van Wi-Fi en gratis muziek apps. Applicaties zoals Pandora, iHeartRadioMuziek en Last.fm kun je gratis muziek streamen op je iPod naar smaak voorkeuren die u hebt ingesteld. U kunt de apps rechtstreeks downloaden naar uw iPod door de toegang tot iTunes via Wi-Fi.
  • Vastleggen van muziek van Pandora
 8. 8
  Als je Windows, gebruiken mediafire. Mediafire is een torrent-website waarmee je gratis muziek en films downloaden. (Ze hebben niet elk nummer en film, en sommigen kunnen een virus bevatten). Nadat u het downloaden, zal het op te slaan in "Mijn downloads" onder "Deze computer". Om muziek te downloaden van deze site, moet je het google, niet naar www.mediafire.com. Een voorbeeld van wat op google wordt "geblokkeerd uit de hemel bruno mars mediafire". Dat is wat je zou google. Zijn "Titel, artiest, mediafire"

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat duizenden mensen zijn aangeklaagd door de RIAA elk jaar voor illegaal downloaden en schending van het auteursrecht.
 • Torrents zijn geen garantie dat de bestanden die je download zijn virusvrij.
 • Met behulp van P2P-programma's zullen meer dan waarschijnlijk uw systeem te infecteren met malware. Leer hoe u als alternatief.

Dingen die je nodig hebt

 • iPod
 • iTunes of een gelijkwaardig programma
 • Internetverbinding