Wkunl

Hoe maak je een nintendo DS modden met een R4 flashkaart

Je Nintendo DS kan een heleboel dingen uit de doos. Het kan spelen DS games, maar ook voor de GameBoy Advance (GBA) games. Het kan demo's downloaden vanaf de downloadsite stations op plaatsen zoals Best Buy, en je kunt chatten met vrienden in dezelfde kamer. Maar, het kan ook muziek, video's, vertoning tekstbestanden, en veel meer spelen!

Stappen

Hoe maak je een nintendo DS modden met een R4 flashkaart. Het verwerven van de R4DS (revolutie voor de DS) flashkaart van een online retailer.
Hoe maak je een nintendo DS modden met een R4 flashkaart. Het verwerven van de R4DS (revolutie voor de DS) flashkaart van een online retailer.
 1. 1
  Het verwerven van de R4DS (revolutie voor de DS) flashkaart van een online retailer. Ze worden niet verkocht in de winkels, maar ze zijn niet illegaal als verkocht (behalve in het Verenigd Koninkrijk, waar het werd geregeerd illegaal als van 28 juli 2010). U kunt ze vinden op Amazon Marketplace en DealExtreme. Google moet zetten anderen.
 2. 2
  Download de nieuwste firmware voor de R4. Op het moment van dit schrijven is de nieuwste versie is 1.18. De R4 is mogelijk niet met de nieuwste firmware. Zie hieronder voor de juiste link.
 3. 3
  Sluit de TransFlash / microSD-kaart op uw computer. De R4 wordt geleverd met een microSD naar USB adapter die is erg mooi. Als u een geheugenkaartlezer, gebruikt u de SD-adapter die wordt geleverd bij de meeste microSD-kaarten. In een snuifje, zet de geheugenkaart in een compatibele telefoon aan en sluit de telefoon aan op de computer.
 4. 4
  Open het firmware-bestand, moet taal-versie. Zip. Pak de inhoud van dit archief naar de root directory van uw microSD-kaart.
 5. 5
  Controleer of u alles goed hebt gedaan. Dat zou moeten zijn alles wat nodig is. Verwijder wat spel kan worden in uw DS 'Slot-1, steek de R4, en plaats de microSD-kaart in de R4. Er is maar een manier waarop het kan gaan, en het zal waarschijnlijk de manier waarop je het niet verwacht worden. Het maakt niet uit in welke volgorde je dit doet - je kon ook de microSD-kaart in de R4 en zet dan de R4 in de DS. (Een slimme individu kan de microSD-kaart uit de R4 te verwijderen terwijl de R4 in de DS, maar het is een strakke omgeving.)
 6. 6
  Schakel de DS op. U moet de veiligheid waarschuwing krijgen, maar voordat je een kans om het scherm aan te raken om te bevestigen te krijgen, moet de R4 overnemen. De standaard DS-menu, indien zij is ingeschakeld (standaard het geval is), zal worden omzeild, en het R4 menu wordt geladen. Krijg je drie keuzes. De eerste, spel, zal u toelaten om een ​​NDS bestand te laden. (Een DS ROM, of een homebrew applicatie -. NDS is om je DS wat EXE is om uw Windows-computer.). De tweede, Media, zal u toelaten om te spelen multimedia - muziek, video, tekst - met behulp van de Moonshell OS. De derde, Slot-2, zal u toelaten om een ​​Slot-2 (Game Boy Advance) spel op te starten.
 7. 7
  Een aantal goede homebrew! Zie de lijst gekoppeld onder referenties voor de compatibiliteit gids - alles met een groen vierkant achter R4 is een go!

Tips

 • Chinese taal R4 kaarten zijn niet compatibel met de Engels taal firmware. Als u krijgt een foutmelding, zorg ervoor dat u gebruik maakt van de juiste firmware. Download hier de Chinese firmware: (Download links aan de onderkant van de pagina, de eerste twee rijen zijn voor vereenvoudigd Chinees, de tweede twee zijn voor traditionele Chinese.)
 • Alles wat je wilt op de verwijzingen naar een download met een bijgewerkte CHEAT.DAT bestand. Download het, vinden het een op uw microSD-kaart, en vervangen door de nieuwere (en bijna 3x groter) bestand.
 • "Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid." De R4 kun je gedownloade spellen te spelen. Dit betekent niet dat je moet stoppen met ze te kopen. Steun de bedrijven die je te vermaken, als je in staat.

Waarschuwingen

 • Hetzelfde geldt voor DS games. Terwijl de R4 NDS roms kan spelen, is het duidelijk illegaal om dat te doen, tenzij je zelf de originele game en scheurde het zelf. Zelfs dan, de rechtmatigheid is onduidelijk. Om veilig, stok met homebrew software en multimedia u het recht om te kopiëren naar apparaten.
 • Putting muziek en video op je Nintendo DS draagt ​​dezelfde juridische gevolgen als het zetten muziek en video op uw mp3-speler of computer. Wees je bewust van auteursrechtelijke status van alle media voor het downloaden of het plaatsen van het op je DS. Vergeet niet, alleen dat die is vrijgegeven aan het publiek domein is legaal om vrij te downloaden / verspreiden.
 • Je hebt misschien gehoord van "bricking", of dingen die onherstelbaar kan beschadigen je DS. De R4 heeft wel het vermogen, technisch gezien, maar het gevaar is grotendeels overschat. Slechts twee aanvragen werden gecreëerd met het potentieel om dit te doen, en het werd blijkbaar gedaan als een proof-of-concept. Toch is het potentieel is er, dus alleen gebruiken homebrew van vertrouwde sites.
 • De R4 en homebrew scene is niet perfect. Niet hetzelfde niveau van kwaliteit in DS homebrew niet verwachten als je in DS games / programma's die door Nintendo. Sommigen hebben het, de meeste niet. Soms is er iets mis kan gaan, maar niet alles is verloren - alleen stroom uit de DS en start het back-up.
 • NIET de R4 te verwijderen uit de DS of de microSD-kaart uit de R4, terwijl de DS draait. Dit geldt ook voor de slaapstand, dus ofwel opent u de DS of kijk voor het knipperlicht. Als u nam de kaart uit, terwijl het in de slaapstand staat, kun je niet zet ze gewoon opnieuw Sluit het af. Als u niet had gered, overwegen vooruitgang verloren.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Nintendo DS of Nintendo DS Lite
 • Een R4 flashkaart
 • Een of meer microSD / TransFlash geheugenkaarten
 • Een computer
 • microSD / TransFlash geheugenkaart lezer