Wkunl

Hoe kan ik FLV streaming internet video van websites beschermd door het HTTP-protocol vast te leggen

Heel vaak een video op lijn die ze willen besparen op hun lokale computer vindt men. Er zijn drie manieren om dit te doen.

Stappen

Hoe kan ik FLV streaming internet video van websites beschermd door het HTTP-protocol vast te leggen. Zoek op het web naar software die is ontworpen om video vast te leggen.
Hoe kan ik FLV streaming internet video van websites beschermd door het HTTP-protocol vast te leggen. Zoek op het web naar software die is ontworpen om video vast te leggen.

Methode 1

 1. 1
  Zoek op het web naar software die is ontworpen om video vast te leggen.
 2. 2
  Bepaal welke software u wilt gebruiken.
 3. 3
  Download en installeer de software.
 4. 4
  Ga naar de webpagina met de video die je wilt downloaden.
 5. 5
  Start de software om het videobestand te downloaden.

Methode 2

 1. 1
  Ga naar de website van uw browser en zoek naar plug-ins die zijn ontworpen om video vast te leggen.
 2. 2
  Beslissen welke plug-in die u wilt gebruiken.
 3. 3
  Download en installeer de browser plug-in.
 4. 4
  Ga naar de webpagina met de video die je wilt downloaden.
 5. 5
  Gebruik de plug-in voor het video-bestand te downloaden.

Methode 3

 1. 1
  Zoek op het web naar websites die video vast te leggen.
 2. 2
  Bepaal welke website u wilt gebruiken om de video op te nemen.
 3. 3
  Volg de website instructies om het videobestand te downloaden.

Tips

Methode 1

 • Gebruik uw favoriete zoekmachine om video capture software te vinden.
 • Woorden als, Download Manager, grijp + +, en video download kan worden gebruikt als zoekwoorden.
 • De manier waarop een bestand wordt gedownload kan heel verschillend zijn, afhankelijk van welke software u besluit te gebruiken. Zorg ervoor dat u de software-instructies lezen en te volgen.

Methode 2

 • Ga naar de website van uw webbrowser en zoek naar een video-opname plug-in. Voor Moxilla Firefox kunt u plug-ins vinden op Mozilla firefox plug-ins. (NB Firefox gebruikt de naam Add-on in plaats van plug-in) voor Microsoft Internet Explorer kunt u plug-ins vinden op
 • Woorden als, video-opname, krijg video en media kunnen worden gebruikt als zoekwoorden.
 • De manier waarop een plug-in wordt geïnstalleerd en gebruikt heel anders zal zijn, afhankelijk van uw browser en de plug-in gekozen. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te lezen en volg de instructies voor het installeren en gebruiken van de plug-in.

Methode 3

 • Gebruik uw favoriete zoekmachine om video capture websites te vinden.
 • Woorden als, video capture website, media vastleggen, en flv capture kan worden gebruikt als zoekwoorden.
 • De manier waarop een bestand wordt gedownload kan heel verschillend zijn, afhankelijk van welke website u besluit te gebruiken. Zorg ervoor dat de website instructies te lezen en te volgen.

Algemene tips voor alle 3 methoden

 • Er zijn veel verschillende programma's, plug-ins, en websites die video vast te leggen. Sommigen van hen zijn gratis en anderen moeten worden betaald. Met genoeg zoekt vindt u meestal gratis degenen die die goed zal werken zonder een aan te schaffen.
 • Je kan hebben om meer dan methode te proberen, programma, plug-in, of website om de degene die het beste werkt voor u te vinden. Wees geduldig en blijf proberen. Zodra je er een vindt die goed werkt, is al het zoeken en werk de moeite waard is!
 • Een aantal van de methoden, programma's, plug-ins, en websites werken voor video andere die gewoon. FLV-bestanden bestandstypen.

Waarschuwingen

 • Afhankelijk van waar je woont, het downloaden van sommige typen video kan illegaal zijn. Zorg ervoor dat het legaal is om te bekijken, te downloaden en / of bezit van de video's die je van plan bent om te downloaden!
 • Veel video's zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en / of herverdeling van auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming is illegaal! Check out de informatie copyright voor het downloaden of herverdeling.
 • Voordat u software die u downloadt, zorg ervoor om het te controleren met een goede virusscanner!
 • Er zijn veel verschillende programma's en plug-ins die alle aanspraak op video vast te leggen. Wees geduldig en bekijk de software voordat u het gebruikt. Zorg ervoor dat het zal doen wat het belooft. Zorg ervoor dat het geen virus bevatten of voeg-ware! Vergeet niet, kan de eerste die je vind niet de beste!
 • Als je software koopt, zorg ervoor dat het tegen een eerlijke prijs en van een gerenommeerd bedrijf!
 • Kijk uit voor gratis proeven. Hoewel deze zijn een goede manier om erachter te komen hoe software werkt, ze hebben meestal zeer beperkte mogelijkheden en kan alleen worden gebruikt voor een bepaald aantal dagen voordat je hebt om ze te kopen.
 • Bij gebruik van een website om vast te leggen en te downloaden van een bestand, wees voorzichtig over welke informatie u van de site te geven. Terwijl sommige sites zijn legitieme andere kan proberen om persoonlijke informatie te krijgen!