Wkunl

Hoe de web anoniem met proxies surfen

Een van de gemakkelijkste manieren om uw computer te verbergen, en dus verberg jezelf, online is om proxies te gebruiken. Proxies fungeren als een filter tussen u en de rest van het web. U kunt, bijvoorbeeld, aansluiten op het web via een proxy in Japan ook al ben je in de Europa. Hier is hoe het te doen in een verscheidenheid van browsers.

Stappen

Hoe de web anoniem met proxies surfen. Open mozilla firefox.
Hoe de web anoniem met proxies surfen. Open mozilla firefox.

Opzetten van een proxy in mozilla firefox

 1. 1
  Open mozilla firefox.
 2. 2
  Klik op de firefox optie op de linkerbovenhoek.
 3. 3
  Klik op het menu-opties en kies opties.
 4. 4
  Toegang verbindingsinstellingen. Klik op het tabblad Geavanceerd en vervolgens op het tabblad Netwerk, vervolgens Instellingen.
 5. 5
  Koos voor de optie handmatige proxy-configuratie. In de HTTP-proxy veld, voer uw proxy-server IP-adres. In het veld poort, voer uw poortnummer.
 6. 6
  Klik op OK om te voltooien.

Opzetten van een proxy in Microsoft Internet Explorer

 1. 1
  Open internet explorer.
 2. 2
  Klik op het menu Extra in de rechterbovenhoek en selecteer Internet-opties.
 3. 3
  Klik op het tabblad verbindingen.
 4. 4
  Op de knop LAN-instellingen in het onderste deel van het venster.
 5. 5
  Controleer "Gebruik een proxy server voor uw LAN", voer dan uw proxy IP-adres en het poortnummer.
 6. 6
  Klik op OK.

Opzetten van een proxy in Google Chrome

 1. 1
  Open Google Chrome.
 2. 2
  Klik op de moersleutel in de rechterbovenhoek.
 3. 3
  Selecteer instellingen.
 4. 4
  Klik op "toon geavanceerde instellingen..." onderaan het scherm.
 5. 5
  Klik op de "change proxy-instellingen..." button.
 6. 6
  Klik op LAN-instellingen in de buurt van de onderkant van het venster.
 7. 7
  Controleer "Gebruik een proxy server voor uw lan, 'en voer uw proxy IP-adres en het poortnummer.
 8. 8
  Klik op OK.
 9. 9
  Klik nogmaals op OK in het venster Internet-opties.

Opzetten van een proxy in safari in windows

 1. 1
  Open Safari.
 2. 2
  Open het menu Instellingen. U kunt dit vinden door te klikken op Safari -> Voorkeuren of klikken op de versnelling in de rechterbovenhoek van de browser en het selecteren Voorkeuren.
 3. 3
  Klik op het tabblad Geavanceerd.
 4. 4
  Klik op de knop instellingen wijzigen.
 5. 5
  Klik op de knop LAN-instellingen. Je moet in het tabblad Verbindingen.
 6. 6
  Controleer "Gebruik een proxy server voor uw lan, 'en voer uw proxy IP-adres en het poortnummer.
 7. 7
  Klik op OK.
 8. 8
  Klik nogmaals op OK in het venster Internet-opties.

Het opzetten van een proxy in safari op de mac

 1. 1
  Open Safari.
 2. 2
  Open het menu Instellingen. U kunt dit vinden door te klikken op Safari -> Voorkeuren of klikken op de versnelling in de rechterbovenhoek van de browser en het selecteren Voorkeuren.
 3. 3
  Klik op het tabblad Geavanceerd.
 4. 4
  Klik op de knop instellingen wijzigen.
 5. 5
  Controleer automatische configuratie proxy.
 6. 6
  Voer de URL van de proxy-configuratiebestand in het tekstvak rechts.
 7. 7
  Haal het vinkje weg gebruik passieve FTP-modus.
 8. 8
  Klik op OK.

Met behulp van web-based proxies

De volgende websites bieden proxy-diensten. U hoeft geen proxy-instellingen gebruiken in uw browser als u wilt een site te bezoeken. Open een van de links hieronder en voer de URL die u wilt bezoeken anoniem.

 • Acevpn.com biedt volledige Internet privacy. Zij bieden zowel gratis als betaalde SSL VPN-service. De dienst is gebaseerd op openvpn en kan draaien op Windows, Linux, Mac en selecteer routers. Ze worden sterk aanbevolen door enkele populaire tech websites en blogs. http://www.acevpn.com/.
 • Anonymouse.org bestaat sinds 1997 en is een van de oudste privacy-diensten rond. Het biedt anoniem surfen, e-mailen en het plaatsen van gratis onder http://Anonymouse.org/.
 • Proxy checker laat om Proxy's online controleren en bepalen hun locatie en ISP. De site geeft ook in realtime werken Proxies. Controleer hier Proxies.
 • Unlockmyspace.com is een gratis web-based proxy die wordt steeds populairder. Het stelt u in staat om te surfen anoniem een website door het adres in http://unblockmyspace.com/.
 • Tor Voor een superieure manier van anoniem te browsen zonder het gedoe van onbetrouwbare proxies en constant, werk-intensieve list look-ups, gebruik, een anoniem systeem gesponsord door de Electronic Freedom Foundation.
 • Netonomous.net is een PHP-based, gratis web proxy-service waarmee u via hun server te surfen zonder dat uw IP-adres. ook diverse mogelijkheid te passen surfen.
 • Anonymouschannel Anonymouschannel missie is de bescherming van de privacy van onze klanten door de beveiliging van hun internet verbinding en anonimiseren van hun IP-adres.
 • Surf in vrede Gratis lijst van unblockers / proxies - Surf in vrede
 • Gotrusted kunnen gebruikers het web anoniem zonder het gebruik van een proxy surfen en is de enige dienst die uw gegevens versleutelt met ondoordringbaar 128-bit SSL. Downloaden gotrusted.
 • VPN voor anoniem surfen Anoniem surfen met VPN / VPN-service
 • Behidden.com Gebruiker is lunchen eigen proxy bijvoorbeeld voor zijn / haar surfen op internet behoeften. Hoge betrouwbaarheid en snelheid. Goede ondersteuning. - beHidden - Anonymous Web Surfing Proxy
 • Super VPN-diensten aan te bieden betaalde en gratis vpn diensten die u anoniem surfen op het web-oplossing voor persoonlijk en zakelijk gebruik..
 • Govpngo.com biedt gratis VPN accounts als betaalde dienst. Met web panelen om IP soorten en server locaties vrij te configureren. Anoniem browsen, Instant setup; Surpass web barries en beperkingen op de omgeving;. Ondersteuning VOIP en P2P - GoVPNGo - VPN, Secure Private Unblocking Internet Conection Dienst
 • Vpnsurfing.com gratis VPN accounts en artikelen. - Gratis VPN Info op VPNSurfing.com

Tips

 • Een proxy is over het algemeen nuttig om toegang te krijgen tot een website van een ander land of om dingen die je niet wilt dat uw lokale beheerder om te zien (bij gebruik op het werk, school, etc.) te versleutelen. In dit geval moet de proxy kunt u de gegevens van en naar je computer te versleutelen. Echter, door dit te doen, je zou een aantal wetten en / of scholen / werkplek regels breken.
 • Een IP-adres is niet als een echte adres: wetende dat het niet zal helpen een rover (real life) / hacker (op het internet) om iets te stelen van je.
 • Als u een proxy gebruikt, je bewust kiezen om de proxy eigenaar vertrouwt: (s) kan hij inloggen, slaan en alles dat is die door te slaan.

Waarschuwingen

 • Volmachten worden gecontroleerd door een aantal willekeurige onbekende mensen: als je een proxy gebruikt, in gedachten houden dat de proxy eigenaar alles wat je doet kunt inloggen, kapen website sessies, vangen creditcardnummers, etc.
 • Houd in gedachten dat IP-adressen zijn alleen adressen: ze zijn volkomen nutteloos voor elke site-eigenaar en hackers. Aan de andere kant, open proxies zijn zeer nuttig voor hen: ze kunnen elke sessie-cookie en referenties die gaan door ze te vangen.
 • Het Amerikaanse Computer Fraud & Abuse Act en het Cybercrime verdrag EU (2001) beiden duidelijk te definiëren als een misdaad om een ​​open proxy te gebruiken. Zoals proxies zijn zo goed als altijd hacker of onjuist geconfigureerde computers, maar met behulp van een niet beschermd proxy niet dat legaal te maken.