Wkunl

Hoe wifi-ontvangst te verbeteren

In juni 2007 werd het record voor de langste WiFi-verbinding ingesteld op 238 mijl. Dat is waarschijnlijk een onredelijke verwachting in te stellen voor uw eigen persoonlijke WiFi-netwerk, maar het is een bewonderenswaardig doel. Hier zijn een paar snelle tips om uw signaalsterkte te maximaliseren en minimaliseren interferentie met een kleine draadloze feng shui.

Stappen

Hoe wifi-ontvangst te verbeteren. Zet grote meubels langs de buitenmuren van uw huis.
Hoe wifi-ontvangst te verbeteren. Zet grote meubels langs de buitenmuren van uw huis.

Deel een: het verbeteren van wifi ontvangst thuis

 1. 1
  Zet grote meubels langs de buitenmuren van uw huis. Signalen die niet hoeven te reizen via grote, logge meubels zal ontvangst beter te maken.
 2. 2
  Minimaliseren spiegels. Alle metalen oppervlakken weerspiegelen WiFi signalen, waaronder de dunne metaallaag gevonden in de meeste spiegels.
 3. 3
  Plaats uw router om de effectiviteit te maximaliseren. Waar u uw router heeft veel te maken met hoe het presteert. Bij het plaatsen van een router, overwegen om het:
  • Dichtbij het centrum van het huis, op een bovenverdieping. Radiogolven beste reis naar beneden en zijwaarts.
  • Van de vloer, bij voorkeur op een muurbeugel of een hoge plank.
  • Zo ver mogelijk van uw buurman WiFi-router (die, natuurlijk, je hebt ervoor gezorgd wordt met behulp van een ander kanaal).
  • Weg van draadloze telefoons en magnetrons, die werken op dezelfde 2.4-Ghz frequentie. (Er zijn een aantal draadloze telefoons die WiFi-vriendelijk).
  • Verwijderd van stroomdraden, computer draden, magnetrons, babyfoons en halogeenlampen. Deze draden en golven kunnen interfereren met radio-ontvangst.
 4. 4
  Maak uw receptie nog groter met een repeater of een draadloze brug. Als uw kantoor is onhandig ver van uw draadloze toegangspunt, en je merkt dat je uitstrekt tot aan de rand van de ruimte om een ​​betere ontvangst te krijgen, het installeren van een draadloos signaal repeater. Draadloze repeater verbreed uw dekking zonder de noodzaak van meer draden of gedoe. Plaats uw repeater halverwege tussen het toegangspunt en de computer gedurende een instant boost.
  • Een draadloze brug (ook wel een Ethernet-converter) wordt gebruikt om een ​​betere ontvangst voor bekabelde apparaten te krijgen. Als je problemen hebt met het krijgen van ontvangst op uw bekabelde apparaten, probeer dan de converter Ethernet voor een paar extra bars.
 5. 5
  Veranderen van WEP naar WPA/WPA2. WEP en WPA/WPA2 zijn security algoritmen die hackers houden van het breken in uw netwerk. Het enige probleem is dat WEP ("Wired Equivalent Privacy") is een stuk minder veilig dan WPA/WPA2 ("Wireless Protected Access"). Dus als je nog steeds het runnen van uw internet via WEP ipv WPA/WPA2, overwegen te veranderen zodat ongewenste krachten niet breken in uw netwerk.
 6. 6
  Beperk het aantal apparaten uw wifi zal ondersteunen met MAC-adressen. Hoe minder apparaten uw netwerk te ondersteunen, hoe sterker je snelheid uit te halen. (Usually.) Beperk het aantal apparaten kunnen toegang krijgen tot uw netwerk door het creëren van een apparaat toegang lijst met MAC-adressen. Een MAC-adres is een "Media Access Control" identifier voor apparaten die u en uw familie te gebruiken.
  • Maak een apparaat toegang lijst met MAC-adressen door eerst het vinden van uw apparaten MAC-adressen, en vervolgens door te gaan naar het scherm en de instelling van het access point configuratie welke adressen krijgen het groene licht.
 7. 7
  Zien de naam van uw netwerk niet bekend te maken. Als u niet wilt dat andere mensen tegen potentieel mooching af van uw signaal, laat ze niet weten dat het er in de eerste plaats. (Het is mogelijk om software te "verborgen" netwerken te lokaliseren, maar het punt staat nog steeds.) Ga naar admin pagina van uw toegangspunt en verwijder het vinkje "Enable SSID Broadcast." U kunt nog steeds toegang krijgen tot uw netwerk, uiteraard, maar het zal niet zichtbaar zijn wanneer een computer is te kijken naar de lijst van beschikbare netwerken.

Deel twee: reizen

 1. 1
  Stel de adapter instellingen om dekking te maximaliseren (i. E, Macht Mgmt. Naar Maximum, Zendvermogen op Maximum, en Verbetering van doorvoer op Ingeschakeld).
 2. 2
  Zet uw adapter als er geen wifi overal kan worden gevonden. Wanneer u een stad te bereiken, zet hem weer aan. U zult lijken overal te vinden WiFi. Ongeacht of u toegang tot het zal een andere zaak zijn.

Tips

 • Als al het andere faalt, kun je kijken naar de aanschaf van een WiFi repeater, dat is een stukje hardware die je kunt gebruiken om het signaal tussen de router en het toestel te verhogen.
 • De toevoeging van een "high gain" (hogere dBi) externe antenne zal vaak zorgen voor meer ontvangstsignaal en prestaties. Merk op dat een hogere dBi vergroot het signaal horizontaal, maar verticaal afneemt. Als u verschillende verdiepingen te dekken, zal een hogere dBi waarschijnlijk niet helpen. In dit geval, kunt u overwegen het kopen van een Wi-Fi-versterker, die uw signaal zal stimuleren.
 • Reflectoren kunnen ook worden gebruikt op een goede. Gebruik NetStumbler om uw plaatsing van de reflector af te stemmen. Compact disks kunnen worden gebruikt, evenals alles wat eigenlijk lijkt op een parabolische reflector. De reflector natuurlijk worden achter het toestel of antenne geplaatst. Grote toename in signaalsterkte te verwachten. Deze truc werkt ook met mobiele telefoons.
 • De behuizing van de computer zelf kan een belangrijke belemmering voor het Wi-Fi-signaal zijn - probeer dan het geval, zodat het niet tussen de netwerkkaart en router antennes komt.
 • Afhankelijk van uw merk en model van de draadloze router, kunt u in staat om de ingebouwde vervangen in software met een vervangende open source oplossing die veel meer mogelijkheden en de optie om de macht te vergroten om uw draadloze antenne toevoegt.
 • Als u nog meer bereik nodig, overwegen uw draadloze standaard, tot Wireless N of Wireless G met MIMO. Deze twee technologieën zal sterk vergroten het bereik van een voorheen 802.11g-of 802.11b-netwerk.

Waarschuwingen

 • Als u de stroom aanzet te hoog op een gemodificeerde draadloze router kan blijvende schade lijden.
 • Als u de firmware van uw router te vervangen, kan dit uw garantie vervallen. Als dit niet goed gebeurt kan je router onherstelbaar beschadigen.