Wkunl

Hoe te testen voor de bandbreedte te beperken door uw ISP

Ooit opgevallen dat je "high-speed" internet verbinding lijkt af te dalen in het midden van een goede downloaden? Bandbreedtebeperking gebeurt wanneer een server probeert de hoeveelheid bandbreedte die een bepaalde dienst kan gebruiken beperken. Hier is hoe om te testen of uw internet service provider is afknijpen uw snelheid.

Stappen

Hoe te testen voor de bandbreedte te beperken door uw ISP. Bezoek google's meting lab.
Hoe te testen voor de bandbreedte te beperken door uw ISP. Bezoek google's meting lab.

Methode een: met behulp van meet-lab testtools

 1. 1
  Bezoek google's meting lab. M-Lab is een open platform ontwikkeld om internet transparantie te vergroten. Het heeft verschillende testen beschikbaar voor zowel de gemiddelde en geavanceerde internet-gebruikers.
 2. 2
  Klik op de "uw internetverbinding te testen" link aan de linker.
 3. 3
  Koos voor een netwerk tool om uw verbindingssnelheid en netwerkverkeer diagnose testen. Tests omvatten:
  • Network Path & Application Diagnostics zal de diagnose van de meest voorkomende oorzaken van alle problemen met de prestaties op het wide-area network paden.
  • Network Diagnostic Tool test je verbindingssnelheid en ontvang verfijnde diagnoses van problemen beperkende snelheid. Dit is een goede optie als u wilt gedetailleerde moeite rapporten verzonden naar uw netwerkbeheerder.
  • Glasnost zal testen of bepaalde toepassingen of het verkeer worden geblokkeerd of afgeknepen op uw breedbandverbinding. Momenteel kunt u testen of uw ISP is afknijpen of blokkeren van e-mail, HTTP of SSH overdracht, Flash-video, en peer-to-peer-applicaties zoals BitTorrent, eMule en Gnutella.
  • Pathload2 zal zien hoeveel bandbreedte van uw verbinding biedt. De beschikbare bandbreedte is de maximale bitsnelheid u op een netwerk link kan sturen voordat het overbelaste krijgt.
  • ShaperProbe zal bepalen of een ISP presteert traffic shaping door het droppen van uw toegang tarief nadat je een bepaald aantal bytes hebt gedownload of geupload.
  • WindRider zal detecteren of je mobiele breedband provider is prioriteren of vertragen het verkeer naar bepaalde websites, toepassingen of inhoud.
 4. 4
  Volg de instructies op het scherm om elke afzonderlijke test te voltooien. Merk op dat sommige van de tests worden gehost op websites van derden.

Methode twee: met behulp van de zwitserland netwerk testing tool

 1. 1
  Bezoek de website van de grens stichting elektronisch. Deze organisatie richt zich op het bevorderen van de netto-neutraliteit en biedt een bandbreedte tester voor geavanceerde internet-gebruikers.
 2. 2
  Ga naar ons werk> transparantie> andere en klik op zwitserland netwerk testing tool. Dit zal de integriteit van de gegevens die via het netwerk om te zien of uw ISP is het beperken van uw bandbreedte te testen. Bijvoorbeeld:
  • Als u wilt testen of BitTorrent downloads correct werken, gaat u naar die pagina en u een aantal torrents dat anderen zaaien van testmachines.
  • Als u wilt testen of uw ISP is interfereren met BitTorrent zaaien, kunt u een link naar een torrent-bestand op de wiki en het zaad dat torrent tijdens het uitvoeren van een Zwitserland client zodat andere mensen het kunnen vinden op de wiki en probeer het te downloaden posten tijdens het uitvoeren van een Zwitserland client.
 3. 3
  Download de laatste versie. Dit wordt aangegeven in vette letters.
 4. 4
  Selecteer de bestandsindeling die u wilt downloaden. U kunt kiezen tussen een van beide of. Tgz.
 5. 5
  Pak de bestanden en volg de instructies. U kunt de instructies binnen de INSTALL.txt bestand specifiek voor uw platform vinden.

Tips

 • Er zijn andere methoden voor het testen van bandbreedtebeperking. Run "bandbreedtebeperking" via uw favoriete zoekmachine om extra opties te zien.
 • Als dit is iets dat je gepassioneerd over bent, kunt u overwegen het lidmaatschap van een van de verschillende net-neutraliteit groepen rond het internet. Ook hier zal een snel onderzoek naar "netneutraliteit" terug een aantal grote middelen en groepen te helpen mee te doen in de strijd tegen zaken als ISP throttling.

Waarschuwingen

 • Sommige internet service providers in staat zijn om de aard van de testsite te sporen en valse resultaten door het stimuleren van de snelheid naar de testsite. Gebruik een aantal verschillende tests voor de meest nauwkeurige meting mogelijk.