Wkunl

Hoe u het wachtwoord van een zip-bestand te verwijderen zonder het wachtwoord te kennen

Het is niet mogelijk om een ​​wachtwoord van een ZIP-bestand te verwijderen, tenzij u het wachtwoord weet. Er zijn echter manieren om het wachtwoord te ontdekken.

Stappen

Hoe u het wachtwoord van een zip-bestand te verwijderen zonder het wachtwoord te kennen. Social engineering: Figuur uit het wachtwoord door te raden.
Hoe u het wachtwoord van een zip-bestand te verwijderen zonder het wachtwoord te kennen. Social engineering: Figuur uit het wachtwoord door te raden.
 1. 1
  Social engineering: Figuur uit het wachtwoord door te raden. Deze stap houdt je weet waar het bestand is gedownload, of meer in het bijzonder die het geupload. Door deze kennis u misschien in staat zijn om erachter te komen het wachtwoord gewoon door te raden. Veel gedownload van bepaalde sites ritsen hebben als het wachtwoord van de URL van de site bijvoorbeeld. Deze stap zal vrijwel nooit succesvol zijn, tenzij je een goede kennis van de geschiedenis van het ZIP-bestand.
 2. 2
  Brute force aanval: Net zoals je kan dwingen een slot geopend kan je ook dwingen een zip-bestand geopend. Op deze manier kunt uitproberen elke mogelijkheid het wachtwoord zou kunnen zijn. Maak je niet druk je don 't hebben om dit handmatig te doen, er zijn veel programma's die er die kan brute-dwingen het bestand. Deze techniek laat gewoon uw computer elke mogelijkheid gaan trog. voorbeelden van een programma dat dit kan doen is is elcomsoft 's verdeeld wachtwoord herstel. Dit echter is gelicenseerd software dus je moet ervoor betalen. Alleen Google voor "gratis zip brute kracht" en je vindt genoeg.
 3. 3
  Brute-force aanval met masker: Op het gebied van de decryptie, masker is een veel gebruikte term verwijst naar het wachtwoord beschikt je nog herinneren. Bijvoorbeeld, de mogelijke lengte van een wachtwoord, geen cijfers, letters, speciale tekens zoals vijver, dollar, of sterretje in het wachtwoord, wat is de vuist en laatste karakters van het wachtwoord, enz. U kunt deze aanval gebruiken als je nog herinneren deel van vergeten. Bijvoorbeeld, als je nog herinneren je wachtwoord is 4 karakters en begint met "z", dan kunt u het masker als definiëren "z?? '. Zo vermindert het opsporen schaal voor het programma, omdat het alleen zal trachten voor de laatste 3 letters in plaats van 4 karakters van het geheel.
 4. 4
  Gebruik een woordenboek aanval: Dit type aanval is vergelijkbaar met de brute force attack, maar het kost minder tijd, maar heeft een kans op falen. Het woordenboek aanval eigenlijk gewoon gebruikt een vooraf gedefinieerde woord-lijst om te proberen en barst het bestand. Aangezien heeft dit een kans van mislukking en niet opslaan van al die veel in vergelijking met een brute force aanval zijn best om gewoon gebruik maken van de brute force attack.
 5. 5
  Verwijder het wachtwoord.

Waarschuwingen

 • Kopiëren / downloaden van software met een licentie zonder te betalen, of zonder toestemming van de eigenaar, is illegaal en kan leiden tot extreme juridische vervolging (186.570€ boete en 5 jaar in de gevangenis!)
 • Brute kracht kan veel tijd in beslag nemen, afhankelijk van uw processor snelheid. Als u wilt gebruiken deze benadering overwegen om mensen met een betere pc dan aan jou om het te doen.