Wkunl

Hoe maak je een Google-of Gmail-account verwijderen

Het is geweldig om een ​​gratis Gmail-account met Google hebt, maar soms dingen veranderen, en uw oude rekening moet worden stilgelegd. Misschien ben je getrouwd, misschien ben je gepest, of misschien heb je vast kwam te zitten op de Spamwagon en het is tijd om af te springen. Wat de reden ook, ongeacht uw behoefte, laten we u zien hoe u borgtocht op Gmail en Google, en vrij zijn van die oude banden die binden.

Stappen

Hoe maak je een Google-of Gmail-account verwijderen. Meld u aan bij uw Gmail-account.
Hoe maak je een Google-of Gmail-account verwijderen. Meld u aan bij uw Gmail-account.
 1. 1
  Meld u aan bij uw Gmail-account. Ga naar de hoofdpagina van. Als u nog niet bent aangemeld, voer uw e-mailadres en je wachtwoord in en klik op Log dan in
 2. 2
  Open uw accountgegevens. In de rechterbovenhoek naast je avatar, klikt u op het kleine pijltje naar beneden te trekken van uw kaart, en klik op Account.
 3. 3
  Klik op de "close gehele account..." link. Onder de rubriek "Services" aan de onderkant van de pagina, heb je de optie van het verwijderen van alleen je profiel en Google+ functies, of het verwijderen van uw gehele Google-account. Klik op 'Close hele account en verwijder alle diensten en informatie die ermee verbonden zijn "
 4. 4
  Lees de waarschuwing! Voordat u uw Google-account kunnen verwijderen, moet u bevestigen dat uw intentie om dit te doen, door het controleren van af elke dienst je verliest moet je je account, die Google heeft heel grondig gedocumenteerd sluiten.
 5. 5
  Sluit uw account. Vul uw e-mail wachtwoord en controleer vervolgens de vakjes te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen. Wanneer u hebt bevestigd dat u niet langer wenst om een Google-account hebt, klikt u op Verwijderen Google-account

Tips

 • Voordat u uw e-mailaccount te verwijderen, maakt u een back-up van de e-mail met een cloud-based e-mail back-up oplossing.
 • Als je gewoon niet kunnen achterhalen hoe u uw account wilt verwijderen, kunt u gewoon uw status veranderen naar offline. Schrijf iets zoals "Account niet meer actief 'en nooit log in om het opnieuw.
 • Om te voorkomen dat het ontvangen van spam, Maak een nieuw e-mailadres bij een andere provider en niet aanmelden voor een ding met het. Maak een ander e-mailadres ergens en gebruik het alleen aan te melden voor dingen.
 • Wanneer u een account aanmaken bij Gmail, maken het uniek. Als het iets is net als "bob@gmail.com" heb je meer kans om spam te krijgen, want het is kort en makkelijk te raden.
 • Houd in gedachten dat als je een Droid of apparaat met Android OS en momenteel "Sync" om uw Gmail-account, zult u niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de "markt", omdat uw account is gewijzigd. Je zult moeten resetten naar fabrieksinstellingen te authenticeren om een ​​nieuwe account voor deze diensten om weer voor u werkt.
 • Bij het aanmaken van een account bij Gmail, maak het niet uw naam, zoals: "john.smith @ gmail.com". Sommige spammers zetten willekeurige namen en achternamen om spam te sturen naar.
 • Als u Gmail offline gebruikt, zult u ook moet de cookies in verband met Gmail offline op je account volledig te verwijderen verwijderen. In Google Chrome, de volgende stappen uit:
  • Type chrome:/ / settings / cookies in uw adresbalk en druk op Enter.
  • Zoeken naar mail.google.com.
  • Beweeg over de zoekresultaten en klik op de X die verschijnt.

Waarschuwingen

 • Het maken van te veel e-mailadressen zullen je verwarren en je kan me niet herinneren ze allemaal (en hun wachtwoorden). Probeer tot een maximum van drie actieve e-mailaccounts te houden.
 • Houd in gedachten dat als je je account verwijdert, is het niet meer terug te vinden na een paar weken. Echter, zal GMail samen met u adressen die onlangs zijn verwijderd als u besluit dat u ze terug wilt herstellen.