Wkunl

Hoe u een router verbinding met een ander naar een netwerk uit te breiden

Voor thuis en kleine zakelijke netwerken, is er soms behoefte aan netwerkcapaciteit uit te breiden. Misschien bent u het toevoegen van meer computers of andere netwerkapparaten aan uw kantoor, of misschien wilt u draadloze ontvangst in uw kelder te verbeteren. Een eenvoudige manier om uw netwerk uit te breiden is naar een andere router aansluiten op uw huidige netwerk, de uitbreiding van de beschikbare poorten en het draadloze bereik als uw routers zijn draadloos-enabled. Deze gids beschrijft een methode die uw bestaande router gebruikt om dynamische IP-adressen toe te wijzen en maakt gebruik van de tweede router als een uitbreiding.

Stappen

Hoe u een router verbinding met een ander naar een netwerk uit te breiden. Identificeer de apparaten die u gaat werken met.
Hoe u een router verbinding met een ander naar een netwerk uit te breiden. Identificeer de apparaten die u gaat werken met.

Dynamisch (DHCP) methode

 1. 1
  Identificeer de apparaten die u gaat werken met. Voor de toepassing van deze gids, zullen verschillende cruciale netwerkapparaten namen worden gegeven als "Router 1," "Computer 2", enz.
  • De bestaande router wordt genoemd Router 1. U zult minstens een vrije LAN-poort beschikbaar op Router 1 nodig. Identificeer de bestaande IP-adres van de router 1 en de relevante referenties in te loggen in met uw browser. Als uw router is draadloos-enabled, kennis te nemen van de ESSID en sleutel voor de encryptie.
  • De router wordt u gebruiken om uw netwerk uit te breiden zal worden genoemd Router 2. Identificeer het IP-adres en referenties ook. Als het een nieuwe router, moet deze informatie worden verstrekt in de meegeleverde handleidingen.
  • Identificeer Computer 1. U zult tenminste een werkende Windows, Mac of Linux machine nodig om de router te configureren.
  • Identificeer eventuele andere apparaten die u nodig hebt om verbinding met het netwerk.
 2. 2
  Steek de stekker in router 1. Sluit uw high-speed modem aan op de WAN-poort als je er een hebt. Sluit de computer 1 via een bekabelde LAN-verbinding of een WLAN-verbinding.
  • Log in op de router met behulp van uw referenties. Controleren en te zien wat het IP is, de meeste routers standaard op 192.168.1.1.
  • Zorg ervoor dat DHCP is ingeschakeld. Deze router wordt het toewijzen van IP-adressen aan uw hele netwerk.
  • Test uw netwerkverbindingen en internetverbinding, en zorg ervoor dat de fysieke configuratie van uw netwerk laat ruimte voor een LAN poort open te zijn op Router 1. Sluit geen apparaten nog niet aansluiten.
 3. 3
  Steek de stekker in de router 2 en sluit de computer 1 naar het LAN. Log in op het door het kiezen van het een standaard IP in een browser en typ in de standaard beheerdersreferenties zodat u enkele instellingen kunt wijzigen.
  • Je zal niet worden gebruikt WAN op deze router, geen wijzigingen moeten worden aangebracht in de instellingen WAN.
  • Disable DHCP op deze router. U al gebruik Router 1 tot IP-adressen toe te wijzen.
  • Het IP-adres van router 2 te configureren. Het kan van alles zijn, maar moet je iets makkelijk te onthouden, zoals 192.168.1.2 halen. De enige vereiste is dat het niet een IP-router met 1 te delen, ze moeten verschillende IP-adressen hebben.
  • Als u gebruik maakt van een draadloze, configureert de draadloze instellingen router 2 aan identiek aan router 1 zijn. Overeenkomen met de SSID en doorgeven sleutel.
 4. 4
  Pak een Ethernet-kabel en sluit de open LAN-poort op de router 1 naar de eerste LAN-poort op de router 2. Vergeet niet niet aan te sluiten op de WAN-poort op de router 2.
 5. 5
  Herstart de computer 1. Sluit alle andere apparaten op uw netwerk en meld uw draadloze apparaten in het WLAN.
 6. 6
  Geniet van uw uitgebreide netwerk! Vergeet niet dat Router 1 is de ene behandeling van de DHCP-en WAN-verbinding als je ooit nodig hebt om uw netwerk te lossen.

Tips

 • Noteer het IP-adres van uw: Modem, Router (s), en alle computers aangesloten. Dit zal u helpen eventuele problemen die u ondervindt verbinding oplossen.
 • Standaardreferenties en IPs voor uw netwerkapparaten zal in de meegeleverde instructie literatuur worden opgeschreven en zijn ook online verkrijgbaar bij verschillende bronnen.
 • Als een van de computers niet kan krijgen tot het internet, kijken of het kan toegang krijgen tot een van de instellingen pagina's routers. Door dit te doen kun je achterhalen waar de onjuiste instelling kan worden.
 • Als u afzonderlijke Router 2 van Router 1 en niet langer toegang hebben tot Router 1, zullen Router 2 niet werken, omdat het niet zal uitdelen IP-adressen aan apparaten op zijn netwerk. Opnieuw te configureren, stelt u een statisch IP-adres op het apparaat (waarschijnlijk net als 192.168.1.3) en ga naar interface-2's (de howto gebruikt 192.168.2) Router en schakel DHCP weer aan, of gebruik reset switch van de router te resetten.

Waarschuwingen

 • Wees niet bang om hulp te vragen. Er zijn veel nuttige forums die er zijn en er zijn netwerken professionals te huur in uw regio.