Wkunl

Hoe te ubuntu draaien van windows als een uitvoerbaar

Het voordeel van dit systeem is dat je Ubuntu kan draaien vanaf elke Windows-pc via een USB-drive. U kunt dit allemaal doen zonder opnieuw opstarten of installeren van het besturingssysteem.

Stappen

Hoe te ubuntu draaien van windows als een uitvoerbaar. Maak een map met de naam ubuntu op uw draagbare apparaat of op uw Windows-bureaublad.
Hoe te ubuntu draaien van windows als een uitvoerbaar. Maak een map met de naam ubuntu op uw draagbare apparaat of op uw Windows-bureaublad.
 1. 1
  Maak een map met de naam ubuntu op uw draagbare apparaat of op uw Windows-bureaublad.
 2. 2
  Pak de inhoud van qpu710. Exe-bestand om de Ubuntu-directory (zie "Wat je nodig hebt" sectie).
 3. 3
  Verplaats de ubuntu iso beeldbestand naar de ubuntu-map.
 4. 4
  Klik op de qpu710. Bat-bestand te starten Ubuntu.
 5. 5
  Weer in het opstartmenu, druk f6 om een aangepaste boot optie en typ "hardnekkige" aan het einde van de laars een tekst invoeren.

 6. 6
  Ubuntu 7.10 moet blijven om op te starten en op te slaan de meeste van uw instellingen als uw werk. Om deze opgeslagen instellingen op de volgende boot te herstellen, drukt u gewoon op f6 en typt u opnieuw "hardnekkige".

Alternatieve methode

Met behulp van Wubi, een freeware Ubuntu installer voor Windows, kunt u Ubuntu installeren op uw USB flash drive.

 1. 1
  Download de nieuwste versie van Wubi van de officiele site Wubi. ([ http://wubi-installer.org/ Wubi-installer.org)
 2. 2
  Voer het installatieprogramma.
 3. 3
  Kies uw bestemming rijden (waarschijnlijk een USB-drive), installeer grootte (omvang van de nieuwe ubuntu partitie), desktop environment (gnome (gebruiksvriendelijk) OR KDE (volledige softwaresuite meegeleverd), de taal, de gebruikersnaam en het wachtwoord.
 4. 4
  Klik op de knop Installeren en ubuntu zal beginnen te installeren.
 5. 5
  Wachten. De installatie zal een tijdje duren, dus maak een wandeling of zich kunt vermaken terwijl Ubuntu installeert. Als je terug bent, zal Wubi zijn klaar met het installeren Ubuntu.
 6. 6
  Selecteer om later opnieuw op te starten of opnieuw starten. Volgende keer dat u uw computer opstart, Selecteer top boot uit flash drive, en uw computer zal opstarten in Ubuntu.
 7. 7
  Geniet van uw nieuwe ubuntu / windows computer!

Dingen die je nodig hebt

 • Een pc met Microsoft Windows 2000 SP-4, XP, Vista of 7 (Windows 8 zou moeten werken) besturingssysteem is geïnstalleerd.
 • Een USB-schijf met 2 GB of meer vrije ruimte.
 • Ubuntu iso image., Gedownload van een spiegel of website Ubuntu's.
 • QPU710.exe bestand ([ http://www.pendrivelinux.com/downloads/QPU710.exe QPU710.exe van pendrivelinux.com).

Tips

 • Beide methoden zijn minder snel en stabiel dan een volledige installatie. Methode 1 heeft een processor emuleren, terwijl Methode 2 kunnen last hebben van fragmentatie op het bestandssysteem. Dus dit is het beste gebruikt voor evaluatiedoeleinden.